Hanımlar bir bakar mısınız?

O kadar cok sürebileceğini bilmiyordum. Muhtemelen oyle olabilir o vakit :) peki sizde de cok bulantı yanma tarzı seylerde var mı
Benim midem hep arıza olduğu için pek fark etmedim ama olabilir tabi ağrıya akıntı eşlik ediyor zamanlama da tam uyuyor dediğim gibi yumurtlama olabilir.......

Benim midem hep arıza olduğu için pek fark etmedim ama olabilir tabi ağrıya akıntı eşlik ediyor zamanlama da tam uyuyor dediğim gibi yumurtlama olabilir.......
Evet büyük ihtimalle öyle gibi duruyor. Söyleyeceğim simdi ici rahat etsin saolun :)

Banada mantar gibi geldi. İdrar yolu enfeksiyonu ve yumurtalik usutmeside olasi ihtimaller . hamilede olabilir. Prezervatif her zaman %100 koruyacak diyede birsey yok tabi. Dr gitmesi gerekir. Malum bolge icin burdan tahmin yapmak yanlis olur.

Kız yumurtlama ağrısını da ilk defa şimdi duyuyorum ben
İdrar yolu enfeksiyonu olamazmı? Sadece gebelik mi aradılar idrarda?
Idrar testini evde yaptık :) evet bende yeni öğrendim böyle bir ağrıyı arkadasimla nette arastirirken :)) bazılarında oluyormuş demek. Enfeksiyon ben daha evvel cok yaşadım idrara sık cikma yanma kaşıntı gibi belirtiler de oluyor onunla beraber o yuzden degildir diye düşündük ama tabi belli de olmaz

Ozman üşütükte olabilir. Dr gitmek şart

Banada mantar gibi geldi. İdrar yolu enfeksiyonu ve yumurtalik usutmeside olasi ihtimaller . hamilede olabilir. Prezervatif her zaman %100 koruyacak diyede birsey yok tabi. Dr gitmesi gerekir. Malum bolge icin burdan tahmin yapmak yanlis olur.
Evet haklısınız. Gidecek inşallah, gidene kadar belki bir fikir olur dedik :) Saolun

Cnm başka merak ettiğin bir şey olursa buralardayım 4 sene tedavi sonuç bir sıpa;bekleriz:)))

Evet haklısınız. Gidecek inşallah, gidene kadar belki bir fikir olur dedik :) Saolun
Umarim hamiledir. Cunku mantar ve diger enfeksiyonlar buna kistlerde dahildir inanin can sıkıci. Bendede mantar illeti var. Kurtulamadim kac sene gecti. Yumurtaliklarim hep agri icinde. Kist yok ama ne yaptiysam ne kadar tedavi olduysam gecmedi. Adi ustunde mantar.

Çok geçmiş olsun sizede inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Bir tedavisi var mı gittiniz mi doktora. Cok feci oluyormus onun da kaşıntısı ya inşallah kurtulursunuz biran evvel

Çok geçmiş olsun sizede inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Bir tedavisi var mı gittiniz mi doktora. Cok feci oluyormus onun da kaşıntısı ya inşallah kurtulursunuz biran evvel
Son tedaviyi aralik ayinda yaptim. Fitil,antibiyotik krem ve yikama 4lüsünde kaldim. Vucut bide ilaclara bagisiklik kazaniyo. Bu ay tekrar gidicem. Kasinti cok az var ama iyilesme hic yok. Gidince gene ayni receteyi verecek. Gecmiyo ve artik gercekten kendime tahammulum bile kalmadi. Zor bi hastalik. Bakalim ne zaman kurtulabilicem bu illetten. İnsallah bu gidisim son gidisim olur. Ama pek umudum yok isin acigi. Ve dr disinda da ne yapicam bilmiyorum :/

Cnm başka merak ettiğin bir şey olursa buralardayım 4 sene tedavi sonuç bir sıpa;bekleriz:)))
Sizi bulmusken sorayım madem :)) arkadaş ile görüştüm bir nebze rahatlatti buradaki yorumlar herkese cok tesekkurler. Fakat sormak istiyor yumurtalık ağrısı her ay mi oluyor mesela sizde. Onda hic olmamış da daha evvel. Birde karnında bir şişlik varmış. Bana da elletti o gun cok belirgin degil ama gaz gibi dusundum ben. Olabilir mi o dönemde böyle bir durum. Enson adet tarihi 15 mayıs imiş buarada

Arkadaşınız düzensiz adet görüyor sanırım,her ay yumurtlama olmayabiliyor ama bence bu kez kendisi daha çok odaklanmış ve farketmiş gibi....

Çok haklısınız ya ilaçlar konusunda. Cok geçmiş olsun. Acaba bitkisel kürler mi deneseniz. Bazen daha etkili oluyor. Beraber araştıralım ya da buraya bir konu açalım belki deneyen arkadaşlar vardir fayda gören sizede iyi gelir

Arkadaşınız düzensiz adet görüyor sanırım,her ay yumurtlama olmayabiliyor ama bence bu kez kendisi daha çok odaklanmış ve farketmiş gibi....
15 mayıs diye duzelttim sonradan yanlış yazmışım kusura bakmayın. Düzenli olarak görüyormus. Fakat hic olmadi diyor. Siz her ay mi yasiyorsunuz bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…