Hanımlar bir bakar mısınız?

Ağzınızdan bal damlıyor :) insallahhh
O gunleri getirdin aklima. Gercekten bin şükürr. Mantar kotu de olsa belkide bizim icin iyi oldu diceem geliyor valla. Zaten ustume titrerdi ama hic boyle gormemistim onu. Demekki sevince boyle oluyomus eş, herkesin bunu yasamasini cok isterim.. Tabi kadinda hak edecek. En cok neye mutluyum biliyo musun? Beni gercekten sevip kolladigini gordum. Tamam kiskanctir serttir bagirdi mi apartman inler ama canimdir benim. Bagirsin cagirsin hic sorun degil, tek bi gun elini bile kaldirmadi bana. Apartman inlerdi, kimsede korkusundan kapimizi calamazdi. Deli ya insanlar onun korkusundan kapimi bile calamadi hicbi gun, calmasinda zaten. Sesine kurban olurum onun :)

Kırk bin kere maşşallah diyeyim sevmek sevilmek ve bundan emin olmak ne güzel duygular. Bazen şer bildiklerimiz bize hayır oluyor ya iste size de esinizin artan ilgisini getirmiş diyelim. Mutlulugunuz katlanarak artsin inşallah:)

Son durum nedir ?

Bir hafta daha bekleyip öyle doktora gideyim diyor. Yorumlardan anladığı kadariyla yumurtlama ağrısı olabilir diye düşünüyor. Bu derece ve bu kadar uzun süreni gormedim ben açıkçası ama.

Bu kadar uzun sürmez zaten

Bu kadar uzun sürmez zaten
Bir bayan yazmış okudum adet gunume kadar yumurtlama agrim oluyor filan diye cok sasirdim. Tabiki her bünyede farklıdır ama kasıklarda aşırı derecede batma olması hic normal gelmiyor bana. Siz hic yaşadınız mı böyle bir şey

7 gün yumurtlama dönemidir normalde yalnız onun 1 günü en verimli olanıdır. Iste ya o günde yada ilk yumurtlama gününde ağrı hisseder bazı bayanlar. . Ben mesela en verimli gününde ağrıyı yaşıyorum taş catlasin 2 gün çekiyorum. Ama 7 gün ve fazla çeken varmı bilemem. Muhtemelen idrar yolları iltihaplı tuvalete çıkınca yanma, sürekli idrar yapma isteği, sancılı idrar yapma bunlar var mı acaba ?

Bende iltihap olabilir dusuncesi ile bunları sordum daha önce cok iltihap durumu yaşadım cunku ben kasik batmasi olmuyordu bende ama idrarda yanma kaşıntı sık çıkma vardi ama kendisinde bunlarin hiçbiri yok. Sadece idrara fazla çıkıyorum eskiye nazaran diyor. Oda az miktarda değil normal idrar kadarmiş

Yumurtlama donemimde bende fazla çıkarım

Kızlar günaydın birşey sorcam catlatma iğnesinin 10 gün kadar etkisi gecmiyomusya yani test yapınca pozitif cikiyomus falan. Acaba bu durum ateşin yükselmesine de neden oluyor mudur? Bugün iğnenin 7. Günü aklıma geldi dun gece ateşini olctum 36.7 çıktı sabah yataktan çıkmadan olctum 36.9 igneden mi boyle yuksek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…