- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Yoo Bende de yılda 3,4 ay olur fazla dikkat etmem ya da ,arkadaşınızın yaşı kaç,bebek mi istiyor?15 mayıs diye duzelttim sonradan yanlış yazmışım kusura bakmayın. Düzenli olarak görüyormus. Fakat hic olmadi diyor. Siz her ay mi yasiyorsunuz bu ağrıyı
Arkadaşım 28 yaşında çocuğu yok . Bebek istemiyor bir takım sorunları olduğu için ve sanırım korkuyor o yüzden acaba mi diye. Test de yaptık negatif çıktı ama test icin cok erkendi biliyorum. Sabaha karşı uykusundan uyanıyormus ağrıdan elimi kasıklarıma bastırıyorum istemsiz ağrı yüzünden diyor. Kusura bakmayın bu konularda pek bilgi sahibi değilim ben de cok soru sorup sizi bunalmak istemem :)Yoo Bende de yılda 3,4 ay olur fazla dikkat etmem ya da ,arkadaşınızın yaşı kaç,bebek mi istiyor?
Saolun bizde doktor taraftariyiz inşallah kısa zamanda gidecek.Yoğurt gibi bir akntısı varsa ve şiddetli ağrı çekiyorsa ya enfeksiyondur yada mantardır bence. Mutlaka doktora gitsin ihmal etmesin
Burda konu actim ben aylar once. Guzel tavsiyelerde aldim. Dedigin gibi kurler turlu tarifler. Ama durum malum boyleyle ilgili olunca dr en iyisini bilir dedim, ilac tedavisi de bitirdi artik beni. Tavsiyeleride denedim, sirkeli suyla yikadim , ic camasirlarimi kaynar suyla yikayip utuledim. Ama yoookkk. Bu gidisimdr dr.a abarticam durumu biraz. Her gidisimde farkli ilaclar verdi. Fitiller bile farkliydi. Artik ölüyorum doktor dicem. Bakalim tedaviyi nasil yapicak. Artik o da olmazsa kitaplar var , insanlarin deneyimlerini derledigi , yeme icme temizlik puf noktalarin yer aldigi. Duzenli periyodda onu uygulicam. İnsallah hic gerek kalmadan bu sefer kurtulurum.Çok haklısınız ya ilaçlar konusunda. Cok geçmiş olsun. Acaba bitkisel kürler mi deneseniz. Bazen daha etkili oluyor. Beraber araştıralım ya da buraya bir konu açalım belki deneyen arkadaşlar vardir fayda gören sizede iyi gelir
Öyle düşünmeyin bunalan bu konulara girmesin bir zahmet:)bebek olduğunu sanmam zaten bunu söylemek için çok çok erken ama uykudan uyandıran ağrı normal değildir,enfeksiyon ya da kist de olabilir zamanlama da yumurtlamayla aynı birlikte şiddetli hissetmiş olabilirde....yanlış yönlendirmek istemem de ama mutlaka gitsin doktora....Arkadaşım 28 yaşında çocuğu yok . Bebek istemiyor bir takım sorunları olduğu için ve sanırım korkuyor o yüzden acaba mi diye. Test de yaptık negatif çıktı ama test icin cok erkendi biliyorum. Sabaha karşı uykusundan uyanıyormus ağrıdan elimi kasıklarıma bastırıyorum istemsiz ağrı yüzünden diyor. Kusura bakmayın bu konularda pek bilgi sahibi değilim ben de cok soru sorup sizi bunalmak istemem :)
Amin inşallah ya hic gerek kalmaz da son olur doktora gidisiniz kurtulursunuz tez zamandaBurda konu actim ben aylar once. Guzel tavsiyelerde aldim. Dedigin gibi kurler turlu tarifler. Ama durum malum boyleyle ilgili olunca dr en iyisini bilir dedim, ilac tedavisi de bitirdi artik beni. Tavsiyeleride denedim, sirkeli suyla yikadim , ic camasirlarimi kaynar suyla yikayip utuledim. Ama yoookkk. Bu gidisimdr dr.a abarticam durumu biraz. Her gidisimde farkli ilaclar verdi. Fitiller bile farkliydi. Artik ölüyorum doktor dicem. Bakalim tedaviyi nasil yapicak. Artik o da olmazsa kitaplar var , insanlarin deneyimlerini derledigi , yeme icme temizlik puf noktalarin yer aldigi. Duzenli periyodda onu uygulicam. İnsallah hic gerek kalmadan bu sefer kurtulurum.
Benimde cocugum yok o yüzden belirtiler nedir ne değildir bilmiyorum etraftan duydugumuz kadarıyla iste :) teyzesi rüyasında görmüş erkek çocuğuna hamileymiş o da etkiledi beni dedim acaba mı. Muhtemelen yumurtlama ve ya enfeksiyon mantar gibi bir şey ama doktora gidince artık kesinlesecek. Yorumlarınız icin teşekkürlerÖyle düşünmeyin bunalan bu konulara girmesin bir zahmet:)bebek olduğunu sanmam zaten bunu söylemek için çok çok erken ama uykudan uyandıran ağrı normal değildir,enfeksiyon ya da kist de olabilir zamanlama da yumurtlamayla aynı birlikte şiddetli hissetmiş olabilirde....yanlış yönlendirmek istemem de ama mutlaka gitsin doktora....
İnsallaaaahhh. Bu yuzden arkadasin kesinlikle hic zaman kaybetmesin. Yoksa yasayacagi seyler cok aci verici olabilir. Surec herkeste farkli olsada agri ve stres ayni duzeyde olacaktir. Üşütmemeye ozen gostersin. Yumurtaliklari suan savunmasiz. Corapsiz gezmesin. Yaz ayi bile olsa ayaktan alir sogugu. Umarim enfeksiyo n yada mantar degildir. Biran once iyilesmesini temenni ediyorumAmin inşallah ya hic gerek kalmaz da son olur doktora gidisiniz kurtulursunuz tez zamanda
Rabbim hayırlı kapılar açsın, öncelikle sıkıntıları İnşallah tez vakitte geçer ve hayırlı evlatları olur inşallah,cümle isteyenlerinde......Benimde cocugum yok o yüzden belirtiler nedir ne değildir bilmiyorum etraftan duydugumuz kadarıyla iste :) teyzesi rüyasında görmüş erkek çocuğuna hamileymiş o da etkiledi beni dedim acaba mı. Muhtemelen yumurtlama ve ya enfeksiyon mantar gibi bir şey ama doktora gidince artık kesinlesecek. Yorumlarınız icin teşekkürler
Çok tesekkurler onerileriniz icin muhakkak uygulatacagim tavsiyelerinizi. Siz ne zamandir bu hastaliktan muzdaripsiniz. Sizde ne belirtiler vardı doktora gitmeden önceİnsallaaaahhh. Bu yuzden arkadasin kesinlikle hic zaman kaybetmesin. Yoksa yasayacagi seyler cok aci verici olabilir. Surec herkeste farkli olsada agri ve stres ayni duzeyde olacaktir. Üşütmemeye ozen gostersin. Yumurtaliklari suan savunmasiz. Corapsiz gezmesin. Yaz ayi bile olsa ayaktan alir sogugu. Umarim enfeksiyo n yada mantar degildir. Biran once iyilesmesini temenni ediyorum
Aminn. Allah razı olsun. Sizin de hersey gönlünüzce olsun inşallah :)Rabbim hayırlı kapılar açsın, öncelikle sıkıntıları İnşallah tez vakitte geçer ve hayırlı evlatları olur inşallah,cümle isteyenlerinde......
Ay hic hatirlamak istemiyorum bile o gunu. Sabaj uyandigimda kızım kaşıniyodu. Gece uyurken fark etmeden kaşımısım zaten. Uyandigimda da kasiniyodu ama acip bakana kadar ne oldugjnu anlayamadim bile ben. Bi baktim minik minik sivilce gibi seyler ve her yerdeler. Aman Allah'im dedim. İstilaya ugramisim gece. Dr.a gittim 2015mayis ayinda. Test falan derken dr. mantar dedi. Candida mi ne. Yanlis olmasin. Bana nasil dayandin dedi ama hastaneye giderken elbise giymistim ve inan hamile gibi yuruyodum. Bi tuhaffff. O gun bu gundur illet oldu basima. Ozel dr.a gidiyorum bi suredir. Oda yumurtaliklarini usutmussun dedi, al basina belayi. Ne yaptiysam gecmedi. Belirti olarak, kasintiyla basladi ilk gun, akinti ardindan geldi . ilaci kullandim, bi sure iyiydi sonra bi basladi peynir gibi akinti. Durmadi hala. Ve koku da yapiyo. En kotusude o zaten. Cinsellik bi ara bitti bende. Utanir oldum eşimden. Allah'tan cok anlayisli bi esim var. Beni hic kotu hissettirmedi bu surecte. Aklima geldi bak simdi, canim benim ya. Gider corap getirir elleriyle giydirirdi hala da yapar bunu. Ama iste gecmedi canim. Bende surekli kimyasal almak istemedigim icin tedavi olup bi sure vucudun kendine gelmesini bekliyorum. Alistirinca bagisiklik kazaniyo bunye.Çok tesekkurler onerileriniz icin muhakkak uygulatacagim tavsiyelerinizi. Siz ne zamandir bu hastaliktan muzdaripsiniz. Sizde ne belirtiler vardı doktora gitmeden önce
Cok tatlı anlatmışsiniz gulumsettiniz beni :) esinize helal olsun diyorum maşşallah anlayışına. Cok geçmiş olsun yaa illet resmen. Iyi haberlerinizi alırız inşallah tez vakitteAy hic hatirlamak istemiyorum bile o gunu. Sabaj uyandigimda kızım kaşıniyodu. Gece uyurken fark etmeden kaşımısım zaten. Uyandigimda da kasiniyodu ama acip bakana kadar ne oldugjnu anlayamadim bile ben. Bi baktim minik minik sivilce gibi seyler ve her yerdeler. Aman Allah'im dedim. İstilaya ugramisim gece. Dr.a gittim 2015mayis ayinda. Test falan derken dr. mantar dedi. Candida mi ne. Yanlis olmasin. Bana nasil dayandin dedi ama hastaneye giderken elbise giymistim ve inan hamile gibi yuruyodum. Bi tuhaffff. O gun bu gundur illet oldu basima. Ozel dr.a gidiyorum bi suredir. Oda yumurtaliklarini usutmussun dedi, al basina belayi. Ne yaptiysam gecmedi. Belirti olarak, kasintiyla basladi ilk gun, akinti ardindan geldi . ilaci kullandim, bi sure iyiydi sonra bi basladi peynir gibi akinti. Durmadi hala. Ve koku da yapiyo. En kotusude o zaten. Cinsellik bi ara bitti bende. Utanir oldum eşimden. Allah'tan cok anlayisli bi esim var. Beni hic kotu hissettirmedi bu surecte. Aklima geldi bak simdi, canim benim ya. Gider corap getirir elleriyle giydirirdi hala da yapar bunu. Ama iste gecmedi canim. Bende surekli kimyasal almak istemedigim icin tedavi olup bi sure vucudun kendine gelmesini bekliyorum. Alistirinca bagisiklik kazaniyo bunye.
Valla isin asli umidimi kaybetmek uzereyim ama gercekten bu surecte eşten destek gormek dr.un verdigi ilactan iyi geldi. İnan bazen diyorum ki bu adam benim kahrimi cekmek zorunda degildi diye ama Allah iste. Bilirsin evliliklerde cinsellik resmen temeldir. Cinsellik bitince evlilikte yavas yavas bitiyo. Ornegini cok okudum burda. Cok Şükur ki cok sansliyim. Benden daha dikkat ediyo bana. Yedigime ictigime bile karisiyo artik. Zararli hicbirsey yedirmiyo. İnsallah iyilestigim zaman bana gosterdigi ilgi icin daha bi ozel davranicam :)Cok tatlı anlatmışsiniz gulumsettiniz beni :) esinize helal olsun diyorum maşşallah anlayışına. Cok geçmiş olsun yaa illet resmen. Iyi haberlerinizi alırız inşallah tez vakitte
Umudunuzu kaybetmeyin inşallah gececek. Rabbim muhabbetinizi daim etsin inşallah ne mutlu huzuru yakalamak :)Valla isin asli umidimi kaybetmek uzereyim ama gercekten bu surecte eşten destek gormek dr.un verdigi ilactan iyi geldi. İnan bazen diyorum ki bu adam benim kahrimi cekmek zorunda degildi diye ama Allah iste. Bilirsin evliliklerde cinsellik resmen temeldir. Cinsellik bitince evlilikte yavas yavas bitiyo. Ornegini cok okudum burda. Cok Şükur ki cok sansliyim. Benden daha dikkat ediyo bana. Yedigime ictigime bile karisiyo artik. Zararli hicbirsey yedirmiyo. İnsallah iyilestigim zaman bana gosterdigi ilgi icin daha bi ozel davranicam :)
İnsallah canim. Allah'im herkese sadece bedenini degilde ruhunu tamamlayan es nasip etsin. Nesli tukenen pandam benimUmudunuzu kaybetmeyin inşallah gececek. Rabbim muhabbetinizi daim etsin inşallah ne mutlu huzuru yakalamak :)
Aminnnn :) Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size de inşallahİnsallah canim. Allah'im herkese sadece bedenini degilde ruhunu tamamlayan es nasip etsin. Nesli tukenen pandam benim
Darisi seven ve sevilmeyi hak eden butun kadinlara insallah :)Aminnnn :) Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size de inşallah
Ağzınızdan bal damlıyor :) insallahhhDarisi seven ve sevilmeyi hak eden butun kadinlara insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?