Bencede beklemeyin kimseden bir şey. Yapmanız gerekeni kendiniz bildiğiniz gibi yapın çekilin. Gerisi onların sorunu.Belki de herkes bir yere giderken biz hiç bir yere çağrılmadığımız,sürekli diğer kardeşlerin arası çok daha iyi vs diye eşim üzüldüğü için bilemiyorum.Belki de biz çok şey bekliyoruzdur onu da bilmiyorum..
Hade canım niye ki biz sıradan gelinler ne ettik onlaraPembik gelinlerle tüm Türkiye dalga geçiyor ama
İnsanlar saatlerce uğraşıyor davetlileri memnun etmek için ama yine de ne yapsalar yaranamıyorlar kimseyeBen bu konuyu çok abartılı ve gereksiz buluyorum. Benim düğünümde de herkes arayıp bizi kiminle yazdın ,yok onunla oturmak istemiyorum, tok oburuyle kusum, o soğuk ,bunu tanımıyorum...... Bi türlü bitmediler. Bu tür müdahaleler o kadar gereksiz ki ve bizim tam bir haftamizi aldı dugundeki masa düzeni . İnsanları ikna etmek. Yani hiç birimizin işi gücü yoktu bununla uğraştı.
Düğünüme zaten benim için bi soğuk surata katlanamayacak insanlar gelmeseydi keşke de o haftamizi calmasaydilar.
Eşiniz madem gitti rahatsız oldu çıksın gelsin eğer kendine verilen değeri oturma düzenine bagliyorsa. Kendi kendini değersizlestirmiş
Çok hassas bir çiftsiniz
Masada oturma düzeninden sosyal medyada fotoğraf paylaşımına kadar hep kendinize bi şey çıkartmış ve alınmışsınız
Böyle yapmak yerine herkesi rahat bırakıp kendi yuvanızla ilgilenseniz daha stressiz olursunuz karı koca olarak
Hamilesiniz ve eşiniz düğüne gidiyor. 2.dalga kapıyı tıklıyor, bi uyarayım dedim.Merhaba sevgili kk üyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış göstermediletr ama Eşim tek gitti.Masa düzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının küçük kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu görünce çok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık görüşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kötü düşünmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince düşünüyo ben her zaman kötü düşünüyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne düşünürdünüz.Bu arada ablası hiç bizim düğünde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve görümcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir sürü bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi üvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim üzülünce öyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece görüşlerinizi istiyorum,incitici,dalga geçer şekilde şeyler yazacak olanlar lütfen yazmasın.
O konuda haklısınız Allah tan ben şehir dışındayım ve iki hafta görüşmeyeceğiz.Maalesef bu pandemi döneminde millet yanıklar gibi düğün nişan vs yapıyor ve Türk toplumumuzun acı gerçeği’Gitmezsek ayıp olur’olayından dolayı bu tarz törenlere gidiliyorHamilesiniz ve eşiniz düğüne gidiyor. 2.dalga kapıyı tıklıyor, bi uyarayım dedim.
Peki başından beri kendisini dışlayan insanların içine neden girmeye çalışıyor eşiniz? Sevgi görmediği yerden ısrarla sevgi talep etmesi neden? Bu ilk olay değilmiş, belki de bilmem kaçıncı olay. Karısı hamileyken, bu pandemi vakti o düğüne gittiğine değdi mi yani?
Hayatımda birileri benimle resim koymadı diye dert edecek kadar boş vaktim olmadı. Bu konuda yorum yapamam çünkü paylaşılan resim değer biçmez. Bir kadın hangi resimde kendini güzel bulursa onu paylaşır genelde. Diğer konuda da eşiniz üzülmekte haklı.Merhaba sevgili kk üyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış göstermediletr ama Eşim tek gitti.Masa düzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının küçük kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu görünce çok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık görüşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kötü düşünmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince düşünüyo ben her zaman kötü düşünüyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne düşünürdünüz.Bu arada ablası hiç bizim düğünde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve görümcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir sürü bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi üvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim üzülünce öyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece görüşlerinizi istiyorum,incitici,dalga geçer şekilde şeyler yazacak olanlar lütfen yazmasın.
İşine gelmemiştir. Bence de gayet güzel yazmışsınız.O kadar da samimi yazdım. Konu sahibi, neden yorumumu beğenmediniz?
İlginç.
Konuyu çok güzel okumuşsunuz ben başka şehirde hemen virüs kaparım zatenSu an bu konuyu okurken disaridan da bir dugun konvoyu geçiyor. Kusura bakmayin ama icimden beddua etmek geliyor artik. Bi bitin lutfen ya. Daha ne olmasi gerekiyor bu isin ciddiyetini anlamaniz icin? Derdiniz cidden esinizin oturtuldugu masa mi? Su an ikiniz de virus tasiyor olabilirsiniz. Bir anlami var mi?
E kendisi de şehir dışında zaten. O da evinde değil yaniKorona var ve sen hamilesin eşin düğüne gidiyor? Sorun düğün masası mı sadece?
Gezen gezeneE kendisi de şehir dışında zaten. O da evinde değil yani
Eve gelen kargolardan da virus kapabiliriz nasilsa, dimi? O zaman ne gerek var evde oturmaya. Bu nasil bir mantik ya.Konuyu çok güzel okumuşsunuz ben başka şehirde hemen virüs kaparım zaten
Belki gerçekten böyledir belki böyle anlıyorsunuzdur bilemem ama bu kadar üzülecek bir konu değil onu demek istiyorum. Yani zorla beni de sevin beni de aranıza alın diyecek hali yok eşinizin. Artık siz ikiniz bir ailesiniz dışlandığınızı hissediyorsaniz ona göre tavır alırsınız kendi çekirdek aileniz mühim olanBelki de herkes bir yere giderken biz hiç bir yere çağrılmadığımız,sürekli diğer kardeşlerin arası çok daha iyi vs diye eşim üzüldüğü için bilemiyorum.Belki de biz çok şey bekliyoruzdur onu da bilmiyorum..
Yok şöyle diyor. Ben daha eşimle görüşmedim ki nasıl virüs kapayım. Yani virüsü kapacaksa illa eşi ile görüşünce kapacak.Eve gelen kargolardan da virus kapabiliriz nasilsa, dimi? O zaman ne gerek var evde oturmaya. Bu nasil bir mantik ya
Esi onunla gorusene kadar temas ettigi baska insanlar ne olacak peki? A ya da b kisisi, ne fark eder? Sorun sayinin surekli artmasi. Benim derdim konu sahibinin virüs kapmamasi değil, artik KIMSENIN bu yuzden olmemesi.Yok şöyle diyor. Ben daha eşimle görüşmedim ki nasıl virüs kapayım. Yani virüsü kapacaksa illa eşi ile görüşünce kapacak.
Ya bazi insanlar cok basit oluyor. Merhaba mi merhaba muhatap olmayin.
Ek not: artik eminim corona tek bize var. Bugün arkadasim bir dügünden story atmis. Ne maske nede sosyal mesafe. Hopppaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?