Hanımlar bir bakın kim haklı

Bencede beklemeyin kimseden bir şey. Yapmanız gerekeni kendiniz bildiğiniz gibi yapın çekilin. Gerisi onların sorunu.

İnsanlar saatlerce uğraşıyor davetlileri memnun etmek için ama yine de ne yapsalar yaranamıyorlar kimseye

Katıldım

Masa düzeninde de olay açık değil mi

Eşli oturtmuşlar eşin de tek olunca onu da diğer tek kişiler ile oturtmuşlar sanki hiç tanımadığı yahut kız tarafının yanına oturtmuşlar gibi tavır yapmış

Bu arada görümce ne desin o mu yaptı oturma düzenini kadın makul bir şeyler diyeyim demiş arkamda dur vs çok arabesk

Bu aşamada kendi düğününüzdeki sosyal medya paylaşımlarınızı hatırlamanız da gereksiz

Sıkmayın canınızı mesafe iyidir çekirdek ailenize yoğunlaşın

Hamilesiniz ve eşiniz düğüne gidiyor. 2.dalga kapıyı tıklıyor, bi uyarayım dedim.

Peki başından beri kendisini dışlayan insanların içine neden girmeye çalışıyor eşiniz? Sevgi görmediği yerden ısrarla sevgi talep etmesi neden? Bu ilk olay değilmiş, belki de bilmem kaçıncı olay. Karısı hamileyken, bu pandemi vakti o düğüne gittiğine değdi mi yani?

O konuda haklısınız Allah tan ben şehir dışındayım ve iki hafta görüşmeyeceğiz.Maalesef bu pandemi döneminde millet yanıklar gibi düğün nişan vs yapıyor ve Türk toplumumuzun acı gerçeği’Gitmezsek ayıp olur’olayından dolayı bu tarz törenlere gidiliyor

Hayatımda birileri benimle resim koymadı diye dert edecek kadar boş vaktim olmadı. Bu konuda yorum yapamam çünkü paylaşılan resim değer biçmez. Bir kadın hangi resimde kendini güzel bulursa onu paylaşır genelde. Diğer konuda da eşiniz üzülmekte haklı.

Korona var ve sen hamilesin eşin düğüne gidiyor? Sorun düğün masası mı sadece? Evet terbiyesizlik etmişler ama eşin takısını verip düğünden evine dönmeliydi..

Son düzenleme:
Su an bu konuyu okurken disaridan da bir dugun konvoyu geçiyor. Kusura bakmayin ama icimden beddua etmek geliyor artik. Bi bitin lutfen ya. Daha ne olmasi gerekiyor bu isin ciddiyetini anlamaniz icin? Derdiniz cidden esinizin oturtuldugu masa mi? Su an ikiniz de virus tasiyor olabilirsiniz. Bir anlami var mi?

Konuyu çok güzel okumuşsunuz ben başka şehirde hemen virüs kaparım zaten

Konuyu çok güzel okumuşsunuz ben başka şehirde hemen virüs kaparım zaten
Eve gelen kargolardan da virus kapabiliriz nasilsa, dimi? O zaman ne gerek var evde oturmaya. Bu nasil bir mantik ya.
Konu sizin virus kapmaniz degil, konu bu virusun elden ele yayilmasi. Siz ya da baskasi. Esinizin temas ettigi her kim olursa.

Belki gerçekten böyledir belki böyle anlıyorsunuzdur bilemem ama bu kadar üzülecek bir konu değil onu demek istiyorum. Yani zorla beni de sevin beni de aranıza alın diyecek hali yok eşinizin. Artık siz ikiniz bir ailesiniz dışlandığınızı hissediyorsaniz ona göre tavır alırsınız kendi çekirdek aileniz mühim olan

Yok şöyle diyor. Ben daha eşimle görüşmedim ki nasıl virüs kapayım. Yani virüsü kapacaksa illa eşi ile görüşünce kapacak.
Esi onunla gorusene kadar temas ettigi baska insanlar ne olacak peki? A ya da b kisisi, ne fark eder? Sorun sayinin surekli artmasi. Benim derdim konu sahibinin virüs kapmamasi değil, artik KIMSENIN bu yuzden olmemesi.

Ya bazi insanlar cok basit oluyor. Merhaba mi merhaba muhatap olmayin.
Ek not: artik eminim corona tek bize var. Bugün arkadasim bir dügünden story atmis. Ne maske nede sosyal mesafe. Hopppaaaa

öğretmen evi karşısında oturuyorum biri öğle biri akşam saatlerinde olmak üzere günde 2 düğün oluyor maskeyi mesafeyi geçtim ankaranın bağları kusacam artık

konu sahibesi size gelince karı koca birbirinizi gazlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…