Hanımlar bir el atın doğru mu yapıyorum sanal gerçeklik

Ne aracı olan ne o topa giren var herkes kendi halinde açıkçası

Vücutçu adamların peşinden koşan öyle çok kız var ki, yetmemiş sanala mı kaymış?

Bir sahtekarlık varmış zaten. Yaşınız genç, en güzeli çevrenizden biri olabilir. Arkadaş tavsiyesi vs

Dava sürecinde bu tarz sanal tanışmalardan uzak durun karşı tarafın oyunu da olabilir bu neticede riske değmez tanımıyorsunuz etmiyosunuz.

Bi de kim olursa olsun böyle arabesk arabesk başka güzeller cevap verir sana falan demeyin tabiki verir yani neyi deniyosunuz anlamadım. Sevin sevilin bundan sonra ama reel şeyler yaşayın

Tabiki aynen de öyle düşünüyorum ben de açıkçası . Da eski eş değil eski hesap ve binlerce takipçisi var
benim 4 senelik gönderili,takipcili bir fake hesabim var. lazim olana veriyorum,eski ve takipcili olması eşiniz olmadığı anlamina gelmez

O kaslı abi büyük ihtimalle gördüğü çoğu kişiyi ekliyip konuşuyodur da ama siz de çok değişik triplere girmissiniz .Yine de arkadaşı silmeniz iyi olmuş bi hayır gelmezdi bence

O kaslı abi büyük ihtimalle gördüğü çoğu kişiyi ekliyip konuşuyodur da ama siz de çok değişik triplere girmissiniz .Yine de arkadaşı silmeniz iyi olmuş bi hayır gelmezdi bence

Ben de bu yüzden açıyorum sizlere konumu kendime getirin de bir hata yapmayayım diye açıkçası , haklısınız sonuna kadar .

Arabesk mi bilemem ama içimden geldiğini söyledim ben açıkçası , bana israrla güzelsin diyor ben ona vücudunun her yerini açmışsın ne güzeli arıyorsun binlerce takipçin bar diyorum bana sen daha farklı güzelsin ondan diyor , ne saçma sapan bir şey cidden ben de öyle cevapladım

Sosyal medyada tanimdadiginiz biriyle yaptiginiz mesajlasmayi cok buyutmussunuz, gereksiz anlamlar yuklemissiniz. Ne ariyorsunuz bilmiyorum ama zaten bu tarz bir iletisimden buyuk bir ask dogmaz. Gercek hayatta sosyallesmeye bakin bence. Ama once kendinize zaman verin. Daha yasiniz cok genc.

Kendimi çok yalnız ve sevilemeyecek biri hissediyorum nedense bilemiyorum , üzülüyorum kendime
Daha duygularınız taze. Hele biraz daha toparlanın, evladınızla yeni hayatınızı benimseyin, o zaman bu hisler kalmayacak. Ama herşeyin bir zamanı var. İyi olan her insan sevilmeye değer. Sadece vaktini bekliyor. Çocuğunuzun babasının değerinizi bilememesi sizi değersiz kılmaz

Öncelikle bu süreçte asla sanalda yakınlaşmaya girmeyin en doğru tepkiyi vermissiniz. Şuan dava asamasindasiniz eski eş kişisi de haklı cikmakya çalışmak için vs duygularınızla oynayabilir . Elbette sevmek sevilmek yaşınız kaç olursa olsun hayatınızda olacak ama asla aleyhinizde kullanılma ihtimali olan bişey yapmayın şuan da bi birlikteliğe baslasaniz henüz evlisiniz beni aldattı vs diyebilir kimseye sizi o duruma düşürecek koz vermeyin . İnşallah en kısa zamanda hayatınızı düzene sokar ruhen toparlanirsiniz . İnşallah davaniz çok uzamaz . Allah iyilerle karşılaştırsın

daha davanızı yeni açmışsınız bir durun kendinizi toparlayın önce.bir de erkekler de pek belli etmeseler de normal insanlar yani böyle öcü görmüş gibi tuhaf tuhaf konuşmanıza gerek yok.sil, engelle gitsin birisini istemiyorsan.bir de dava sürecinde dikkatli olun bu sanal konuşmalara, eşinizin oyunu olabilir.

Sevilmeden ölmek hayal kiriklighina. ugrayip dünyadan elini eteğini çekip hayati kendine zehir etmekten daha mi kotu.en iyisini yapmissin.çalışan genç bir insansin.çok sürmez birilerinin dikkatini cekwersdin inşaallah GERCEK dunyada

Benim en çok dikkatimi çeken bu adam sizi nereden buldu? Etrafında eşinden ayrılma aşamasında diye sizden bahsedenler varsa bu güzel bir durum değil bence. Faydalanmaya çalışıyor olabilir. Davanız devam ediyor ve kusura bakmayın dava bitene kadar evlisiniz. Aldatmış sayılırsınız her şeyi geçtim bunu ilerde çocuğunuza anlatamazsınız. Bence boşanmanız gerçekleşmeden sakın bu tür tanımadığınız bir ilişkiye başlamayın. Yazışmalarınız dahi sizin için büyük bir sorun olabilir.

Sanal alemden gelen bir ilgiyi istememen gayet dogal korkmanda. Bu durumu genelleme olarak bakma. Hic beklemedigin birisi gelir hayatinin merkezi olur. Kimse gelmeden önce kendini sev. Insanlari sev. Gelecege daha rahat bak. Herkes mutlulugu hak eder. Kimisi uzaklarda arar bulamadim daha der. Kimiside hayatinda olan nimetlere güzelliklere bakar ve mutlulugu ufak dedigimiz ama aslinda nekadar önemli olan gerceklerde bulur. Sükür dolandimi diline gelir tüm güzellikler pes pese

Boşanmadan önce böyle gönül işlerine girmeyin..sanal ortama zaten itimat etmiyorsunuz.

Biraz zaman verin kendinize..mümkünse psikolojik destek alın.. sevilme ihtiyacı fitratimizdan..ama zamanı var.sizin için doğru zaman değil bence

Boşandım. 28yaşındayım ve bekar bir adamla nişanlıyım.
Ne demek istediğimi anladınız umarım ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…