- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Kesinlikle katılıyorum +5987643654564Adamın gerçek olduğuna emin misin?
Eski eşin ayak yapıyor olmasın?
Boşandım. 28yaşındayım ve bekar bir adamla nişanlıyım.
Ne demek istediğimi anladınız umarım ? :)
Verdiginiz karara açıkçası ben sevindim, mahkeme bitene kadar aman diyeyim dikkat edin isminiz karalanmasın.Rabbim en güzelini en iyisini çıkarsın bundan sonra karşınıza iki cihanda Bismillah diyecek biri olsun.Sevgiler...
Nasipse, parkta oğlunuzla oynarkende çıkar, o kadar olumsuz düşünmeyinBen de bu görüşteyim açıkçası ancak arkadaş çevrem hep evli o topa girmezler de zaten , kurs vs olayım yok oğluma bakan yok Çümlü iş ev e sonuç yalnızlık
İyide arkadaşım hala boşanmadınız neticede eski eşin ilişkini öğrense mahkemede ispatlasa eskidende ilişkileri vardı dese ne diyebilirsin kendini nasıl aklıcaksın burdaki arkadaşların kastettiğide bu allah korusun çocuğunu bile alır elinden.ne olursa olsun resmiyette evlisiniz hala.Bir çoğunuz yazmış boşanmadan resmî kalkışma diye , itin biri hayatımı mahvetti zaten insanım ben de , adabı ile bu süreçte birini tanımak istemem doğal diye düşünüyorum , yatağa atacak halim yok hemen , lakin 2 sene daha neden beklemek zorundayım ki? Boşanma açılmış sadakat yükümlülüğüm yok artık , göze de sokacak biri ile olmam olur biter diye düşünüyorum
Artı evliyken de beraberdi diye iftira atabilir, sonra sen ispat edene kadar süreç uzar da uzar. Dava açıldı kurtuldum sanma sabırlı ol birazİyi
İyide arkadaşım hala boşanmadınız neticede eski eşin ilişkini öğrense mahkemede ispatlasa eskidende ilişkileri vardı dese ne diyebilirsin kendini nasıl aklıcaksın burdaki arkadaşların kastettiğide bu allah korusun çocuğunu bile alır elinden.ne olursa olsun resmiyette evlisiniz hala.
İyi
İyide arkadaşım hala boşanmadınız neticede eski eşin ilişkini öğrense mahkemede ispatlasa eskidende ilişkileri vardı dese ne diyebilirsin kendini nasıl aklıcaksın burdaki arkadaşların kastettiğide bu allah korusun çocuğunu bile alır elinden.ne olursa olsun resmiyette evlisiniz hala.
Öncelikle toparlanmanıza çok sevindim,eski konunuzu hatirliyorum,korkularınız,kaygılarınız vardı,güzel bir adım atmışsınız,dilerim herşey güzel olur bundan sonra.
Gencecik kadınsınız,muhakkak birileri çıkacak karşınıza ama hisleriniz genelde yanıltmaz emin olun,içinize sinmeyen birşeyler oldu ki konuşmak istemediniz.
İlk ve son olmayacak,reel hayatta da tanıyıp sevebileceğiniz birileri muhakkak çıkacak karşınıza,siz temkinli olmaya devam edin,en azından yüzyüze karşılaşmadıklariniza zira eski eşinizde sahte hesap açıp ordan sizi kontrol edecek potansiyel var.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Artı evliyken de beraberdi diye iftira atabilir, sonra sen ispat edene kadar süreç uzar da uzar. Dava açıldı kurtuldum sanma sabırlı ol biraz
Tamam sabretmeyin gezin eğleninSabır filan ne alaka allah aşkınıza şey düşkünümgibi cümleler ne kötü , burada bir şey sordum o kadar sabır ne alaka
Yani çocuk sahibi olmuş koca kadınsınız şu muhabbeti mantıklı buldunuz mu sahiden. Vücudunun her yerini açmakla güzel aramak ne alaka size ne adamın vücudundan ona ne sizin güzelliğinizden. Ne demesini beklediniz mesela bunu diyerek amaç ne yani anlamıyorum adam karalar bağladı falan mı sanıyorsunuz bilmiyorum ki. Yapmayın kendinize bunu allahaşkına mantıklı ve gerçek şeyler yaşayınArabesk mi bilemem ama içimden geldiğini söyledim ben açıkçası , bana israrla güzelsin diyor ben ona vücudunun her yerini açmışsın ne güzeli arıyorsun binlerce takipçin bar diyorum bana sen daha farklı güzelsin ondan diyor , ne saçma sapan bir şey cidden ben de öyle cevapladım
Benimde aklıma öyle geldi. Henüz çok yeni boşanmanın. İllaki ilişkileriniz olacak ama bence acele etmeyin. Boşluktasiniz sevgiye ihtiyaciniz var anlıyorum ama biraz zaman verin kendinize. Daha yeni bir yıkım yasadiniz dinlenin biraz.Adamın gerçek olduğuna emin misin?
Eski eşin ayak yapıyor olmasın?
sosyal medyada kaç tane boşanan kadına eşi böyle ayak yapıp tazmşnattan yırtıyor
hadi aklına gelmedi
sosyal medyada haftada bir kesin
eski eşi ya da görümcesi tarafından boşanma kararı alınınca yazışan kadınlar çıkıyor
birinde adamla kadın ileri boyutta konuşmuş
kadın çocuğunu da vermek zorunda kalmış
ailesi ile yaşadığı ve babası duyarsa evden kovar korkusuyla (içerikte cinsellik vs. de varmış) kadın aldatıldığı için evi terk etmiş ispatlarıda vardı
ama tazminat vs. geçtim evladını vermemek için ne yapacağım rezil oldum diye soruyordu daha 2 hafta önce biri
sakın sakın
inanmayın kandırılmayın
Eski konularını bilmiyorum açıkcası bu konuya istinaden yazdım. Mutlu olmak hakkın elbette, hayatta senin hayatın doğrusuyla yanlışıyla. inşallah aradığın mutluluğu bulursun cnm.Sın
Evet son arkadaşın dediğine katılıyorum , ilk alıntıniçin de cevaben sevgili arkadaşım resmî yasalar çerçevesinde göze sokulmadığı adabı bilindiği müddetçe sorun yok o gerizekalının hayat kadını ile ilişkisi ispatlandı ona ne yapacağız adam gününü gün ediyor ki ben insani ilişkiden bahsediyorım öyle davranır mıyım
Eski konularını bilmiyorum açıkcası bu konuya istinaden yazdım. Mutlu olmak hakkın elbette, hayatta senin hayatın doğrusuyla yanlışıyla. inşallah aradığın mutluluğu bulursun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?