- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi mervesivik
-
Topuklu ev ayakkabısı
Amin inşallah :)Allah sana da nasip etsin inşallah
Komik ama gerçek :)
Geçenlerde burada bir konu vardı sabahın köründe bile üst komşusu topuklu ev ayakkabısıyla dolaşıyormuş evde.
Nasıl sinir bozucu olduğunu bir düşünsenize :)
Fantezi yapıyordur
Sabahın köründe insanın fantezi yapası gelir mi ki daha kargalar kahvaltısını yapmadan
Şu zamana kadar bende müstakil ev taraftarıydım. Bu yaşıma kadar apartmanda yaşadım ve bahçeli bi ev en büyük hayalimdi ama şuan villa da oturuyorum rahat mıyım? Hayır.
Evde tek kalamıyorum hava kararınca hemen heryeri kapatıp bütün ışıkları yakıp korka korka oturuyorum sevdiceğim yokken akşam bahçede kahve bile içemiyorum.
Yani ne kadar güvenlikli olursa olsun bana bişey olsa beni kesseler bağırsam kimse duymaz. Bahçeli ev güzel falan ama villa tipi müstakil evlerin olduğu yerlerde otobüs bakkal falan hemen ayaküstü olmuyo yani tek arabanız varsa çok zor heryere taksiyle gidip geliyorum.
Buda iki gün önce karşılaştığım manzarane kadar dikkat etsenizde börtü böcek fare eve olmasada bahçeye giriyo. Bizim köpeklerde sağolsunlar fareyi yakalamışlar ve hamileyim zaten bulantılarım var sabah sabah şu manzarayı gördüm daha kötü oldum. Duygusal olarakta kötü etkilendim zaten fareleri çok severim suratları çok tatlı gelir.
Bence en konforlu yaşam apartman dairesi bana göre.
Yessssso ağzındaki fare mi
Yesssssben uyandığımda çoktan yakalamış öldürmüşlerdi.
Adana mı orası :)) bizim evin manzarasına çok benzettimde :)Şu zamana kadar bende müstakil ev taraftarıydım. Bu yaşıma kadar apartmanda yaşadım ve bahçeli bi ev en büyük hayalimdi ama şuan villa da oturuyorum rahat mıyım? Hayır.
Evde tek kalamıyorum hava kararınca hemen heryeri kapatıp bütün ışıkları yakıp korka korka oturuyorum sevdiceğim yokken akşam bahçede kahve bile içemiyorum.
Yani ne kadar güvenlikli olursa olsun bana bişey olsa beni kesseler bağırsam kimse duymaz. Bahçeli ev güzel falan ama villa tipi müstakil evlerin olduğu yerlerde otobüs bakkal falan hemen ayaküstü olmuyo yani tek arabanız varsa çok zor heryere taksiyle gidip geliyorum.
Buda iki gün önce karşılaştığım manzarane kadar dikkat etsenizde börtü böcek fare eve olmasada bahçeye giriyo. Bizim köpeklerde sağolsunlar fareyi yakalamışlar ve hamileyim zaten bulantılarım var sabah sabah şu manzarayı gördüm daha kötü oldum. Duygusal olarakta kötü etkilendim zaten fareleri çok severim suratları çok tatlı gelir.
Bence en konforlu yaşam apartman dairesi bana göre.
İstanbul beykoz :)Adana mı orası :)) bizim evin manzarasına çok benzettimde :)
Birden memleketime çok benzettim :)))bu arada saglıcakla oturun :)))İstanbul beykoz :)
Sagolun çok teşekkür ederiz :)Birden memleketime çok benzettim :)))bu arada saglıcakla oturun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?