Hanımlar bir konuda fikir istiyorum

Şu zamana kadar bende müstakil ev taraftarıydım. Bu yaşıma kadar apartmanda yaşadım ve bahçeli bi ev en büyük hayalimdi ama şuan villa da oturuyorum rahat mıyım? Hayır.

Evde tek kalamıyorum hava kararınca hemen heryeri kapatıp bütün ışıkları yakıp korka korka oturuyorum sevdiceğim yokken akşam bahçede kahve bile içemiyorum.
Yani ne kadar güvenlikli olursa olsun bana bişey olsa beni kesseler bağırsam kimse duymaz. Bahçeli ev güzel falan ama villa tipi müstakil evlerin olduğu yerlerde otobüs bakkal falan hemen ayaküstü olmuyo yani tek arabanız varsa çok zor heryere taksiyle gidip geliyorum.
Buda iki gün önce karşılaştığım manzara ne kadar dikkat etsenizde börtü böcek fare eve olmasada bahçeye giriyo. Bizim köpeklerde sağolsunlar fareyi yakalamışlar ve hamileyim zaten bulantılarım var sabah sabah şu manzarayı gördüm daha kötü oldum. Duygusal olarakta kötü etkilendim zaten fareleri çok severim suratları çok tatlı gelir.
Bence en konforlu yaşam apartman dairesi bana göre.

Eklentiler

• image.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 60

o ağzındaki fare mi

Adana mı orası :)) bizim evin manzarasına çok benzettimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…