- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi mervesivik
-
Bahçeli ev iyidir ama ısınması birazcık zor olmuyor mu?
Ben olsam bahçeli ev isterdim.Çok isterdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
Isınma, güvenlik ve bahçe bakımını sorun etmezseniz tabi ki müstakil ev daha cazip.
Altınları da verir bahçede kahve keyfi yapardım. İki marul üç de domates :))
merkeze uzak yer oldugu için kabul etmezdım benIsinma konusunda sorun olacağını sanmıyorum ama bahçe bakımı börtü böceği beni korkutuyor bir de merkeze uzak bir yer güvenlik nasıl olur bilemiyorum
Altınları da verir bahçede kahve keyfi yapardım. İki marul üç de domates :))
Müstakil ev, bir apartman dairesiyle kıyas bile kabul etmez bence. Mis gibi bahçe, ister kediniz olsun ister köpeğiniz, evde beslemekten çok daha konforlu. Ağaç dik, sebze yetiştir, çiçek ek, hafta sonu kahvaltını çimlerin üstünde yap... Nefis bence. Yerinizde olsam düşünmezdim bile, müstakil ev alırdım.
Hangi şehirde olduğunuz önemli ısınmada iZolasyon iyi olsa da yine de apartman dairesine göre daha fazla yakıt harcayacaksınız. Güvenlik için de profesyonel yardım alırsınız bu konuda çeşitli güvenlik paketi sunan firmalar var. Bahçe işleri de heves istiyor eğer toprakla uğraşmak hoşunuza giderse çok güzel olabilir.Isinma konusunda sorun olacağını sanmıyorum ama bahçe bakımı börtü böceği beni korkutuyor bir de merkeze uzak bir yer güvenlik nasıl olur bilemiyorum
Şehirden çok mu uzak? O kısmı anlamadım. Arabanız varsa, o da dert değil bence. Güvenlik kısmını da alarmla, kamerayla çözersiniz, içiniz rahat eder. Çok pahalı şeyler değil artık bunlar.Aslında konfor açısından çok haklısın ses olmaz karışan olmaz dert yok tasa yok
Ohoo bahçe bakımını hiç düşünmeyin siz :)Eşim de öyle diyor biliyor musunkirada olmamıza rağmen balkonda zeytin şeftali yetiştirdi simdi de bahçemiz olsun keyif yapalım sana da mangal yaparım diyor
Cnm bahçeli ev daha güzel olur yine de senin kararın ama ben şahsen apt dairelerini sevmiyorum imkanım olsaydı kesinlikle müstakil isterdim yazın kur bahçeye masani sandalyeni oh oturun kendinize yine de karar senin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?