- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi mervesivik
-
Amin çok teşekkürler, hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla büyüsünAy kıyamam sana bebeğin de hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Güvenlik için çözüm varsa müstakil ev şahane
Eğer yapabiliyorsaniz site şeklinde müstakil evler var hem de güvenlikli olur siz de istediğiniz gibi yasarsiniz:)
Hmmm o zaman tavsiyem yüreğinizin sesini dinleyin kadınların hisleri kuvvetlidir:)Site şeklinde olanların kuralları ve aylık maliyetleri bize çok gelir diye onu eledik
Hmmm o zaman tavsiyem yüreğinizin sesini dinleyin kadınların hisleri kuvvetlidir:)
Şimdiden hayırlı olsun. Ailecek huzur ve sağlıkla oturun alacağınız evinizde:)
coook guzell120 bin tl ye burda iki apartman dairesi alır kiraya verir zengin olursun istanbul işte herşey ateş pahası beğendiğiniz apartman dairesi 160 bin tl 4+1 180 m2 müstakil olan bahçesi 500 m ev 140 m2 etrafı çevrili yeni bina 200 bin istedi biz 180 verdik bakalım bugün netlesecek
coook guzell
hayırlı ugurlu olsun
benım olmus kadar sevındım sızın adınıza
cocuklarınızda kucuktur umarım tadını cıkarırlar bol bol
ben mustakıl olmasada en azından ters dubleks bahcelı bı bodrum katım bıle olsa ısterım D:
InsaAllah canım ya herkes hayalindeki eve kavuşur InsaAllah ♥İnşallah güzel bir eve sahip olursun
Müstakil ev der susarım :)Merhabalar hanımlar 17 senelik evliyim 17 yıldır kiradayız şimdi ev almaya karar verdik çok şükür paramızı biriktirdik bir de kızımız var çok şükür.
Konuya gelelim eşim bankacı ben şu an ev hanımıyım bir iki ev baktık eşimle hepsi de çok hoş evler takıldıgım nokta var ve karar veremiyorum eşim bahçeli müstakil bir ev almaktan yana ama hiç bir şekilde bana baskı da yapmıyor ben ise apartman dairesi daha iyi olur diyorum hem paramıza da uygun eşim ise çocuğumuz var bir de köpek alırız ağaç çiçek uğraşırız diyor ben kararsız kaldım bir de işin maddi boyutu var daire alırsak beğendiğimiz yer tam paramıza göre müstakil olanı seçersek altınlarımı da vermem gerek ki veririm Orasinda değilim sadece müstakil ev konusunda emin olamıyorum
Not. Evi beğendim sorun yok ama karar veremiyorum bir hafta mühlet verdi eşim hangisini istiyorsan onu alalım dedi sizce ne yapmalıyım..?
Topuklu ev ayakkabısıMüstakil evin artıları daha fazla bence.
Mesela uyuz uyuz komşularla uğraşmak zorunda olmuyorsunuz.
Tepenizde topuklu ev ayakkabısıyla dolaşan, balkonunuza bir şeyler silkeleyen vs olmuyor
Güvenliği yüksek olması lazım müstakil evin. Öbür türlü benim içim rahat etmez. Diken üstünde olurum. Bir de ısıtması kolay olmalı. İzolasyon vs halledilir o. Börtü böcekle uğraşmakta sorun olabilir :)
Ancak keyfi çok başkadır. Bahçeli evde büyümüş bir çocuk olarak söylüyorum. Yazı ayrı kışı ayrı keyifli oluyor.
Rabbim bana da nasip eder inşallah. Ferah bir apartman dairesi olsun ama benimki :)
Sizin evinizde hayırlı olsun şimdiden. Huzurla sağlıkla oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?