Hanımlar bir konuda fikir istiyorum

Güvenlik için çözüm varsa müstakil ev şahane
Eğer yapabiliyorsaniz site şeklinde müstakil evler var hem de güvenlikli olur siz de istediğiniz gibi yasarsiniz:)

Güvenlik için çözüm varsa müstakil ev şahane
Eğer yapabiliyorsaniz site şeklinde müstakil evler var hem de güvenlikli olur siz de istediğiniz gibi yasarsiniz:)

Site şeklinde olanların kuralları ve aylık maliyetleri bize çok gelir diye onu eledik

Hmmm o zaman tavsiyem yüreğinizin sesini dinleyin kadınların hisleri kuvvetlidir:)
Şimdiden hayırlı olsun. Ailecek huzur ve sağlıkla oturun alacağınız evinizde:)

Amin canım çok teşekkür ederim Allah olmayanlara da hayırlısını nasip etsin

coook guzell
hayırlı ugurlu olsun
benım olmus kadar sevındım sızın adınıza
cocuklarınızda kucuktur umarım tadını cıkarırlar bol bol
ben mustakıl olmasada en azından ters dubleks bahcelı bı bodrum katım bıle olsa ısterım D:

ben daireyi seçerdim bahçeli evin işi zor olur birde eve çok böcek möcek girer.

kesinlikle bahçeli ev
benim evim bahçeli müstakil. hiç öyle uçuk rakamlarla elektrik su doğalgaz parası gelmez, yalıtım iyi olduğu sürece güzel de ısınırız.
güvenlik sorunu da bahçe çevresi tel örgülü, kilitli kapı. bizim bulunduğumuz yer güvenli bir bölge hiç hırsızlık falan duymadım ben, sizin alacağınız yer nasıl o konuda yorum yapamayacağım.
çocuklar için de sizin için de en iyisi, yazın bahçede çiçeklerin içinde kahvaltı etmek gibisi var mı ya
tek eksi yönü böcek örümcek vs. ona da düzenli ilaçlama ile çözüm bulduk

Amin teşekkür ederim Allah sana da nasip etsin inşallah

Yerinizde olsam bahçeli evi tercih ederim
Ben apartman hayatinin insan fitratina uygun olmadiğini dusunen biriyim
Ses yaptin gurultu geldi silkeledin su akti bilmem ne derdi yok
Caniniz istedikce mangal yaparsin
Bahceye eker dikersin misler gibi...
Cocuklar rahat buyur
Bircok artisi var mustakil evin

Müstakil evin artıları daha fazla bence.
Mesela uyuz uyuz komşularla uğraşmak zorunda olmuyorsunuz.
Tepenizde topuklu ev ayakkabısıyla dolaşan, balkonunuza bir şeyler silkeleyen vs olmuyor

Güvenliği yüksek olması lazım müstakil evin. Öbür türlü benim içim rahat etmez. Diken üstünde olurum. Bir de ısıtması kolay olmalı. İzolasyon vs halledilir o. Börtü böcekle uğraşmakta sorun olabilir :)
Ancak keyfi çok başkadır. Bahçeli evde büyümüş bir çocuk olarak söylüyorum. Yazı ayrı kışı ayrı keyifli oluyor.
Rabbim bana da nasip eder inşallah. Ferah bir apartman dairesi olsun ama benimki :)
Sizin evinizde hayırlı olsun şimdiden. Huzurla sağlıkla oturun.

Bahçeli ev en güzeli sakin istediğin gibi kullanabileceğin tamamen kendine ait yok komşu sesi,yok aidat ,yok ısıtma skıntısı kısacası her kafadan ses çıkan değilde tamamen şahsına özel bir ev ben olsam bahçeli ev alırdım.İster meyve ağacı ek küçük bir hobby bahçesi yap güller felan birde sallamalı koltuk attın mı süper olur.

Müstakil ev der susarım :)

Müstakil evin artıları daha fazla bence.
Mesela uyuz uyuz komşularla uğraşmak zorunda olmuyorsunuz.
Tepenizde topuklu ev ayakkabısıyla dolaşan, balkonunuza bir şeyler silkeleyen vs olmuyor
Topuklu ev ayakkabısı

Allah sana da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…