Hanımlar böyle derdi olan varmi

Evet kan tahlili yapıldı kan takviyesi verdi doktor, rutini yok bazen 3 ayda bazen 3 günde oluyo

Aşırı yorgunluktan , stres ve üzüntüden kaçınmaya çalışın. Aç kalmamaya dikkat edin. Birisi memede 2 küçük kızınız var. Eşiniz işteyken ağır iş yapmamaya çalışın. Temizlik vb işleri eşiniz evde iken , kendisiyle yardımlaşarak yapın.

Stres yapmamaya çalışıyorum aç kalmıyorum hep biseyler yiyorum eşim zaten o konuda anlayışlı ağır işleri ben hallederim diyo yardımınız için teşekkür ederim

Şöyle diyim 2 ay kadar epilepsi ilacı kullandım. İlk haftalarda çok zordu ama zamanla bünye alışıyor. Uyku etkisinin azalacağını düşünüyorum. Sabredin. Geçmiş olsun.

İlacıni değiştirme imkanın varsa doktorumla tekrar görüş. Yaşadım ve ilacın etkisi geçmiyor hep aynı uykuyu yapıyor malesef

Yeni bir ilacsa vucut alışana kadar uyku yapıyor maalesef. Sonrasında normal hayata dönüyorsunuz biraz alışana kadar sabredin. Ama eskiden beri kullandığınız bir ilacsa doktorunuza danışabilirsiniz belki dozu fazla geliyordur ve ilaç kan duzeyinize tahlille baktirarak anlayabilirsiniz

Şöyle diyim 2 ay kadar epilepsi ilacı kullandım. İlk haftalarda çok zordu ama zamanla bünye alışıyor. Uyku etkisinin azalacağını düşünüyorum. Sabredin. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim şuanda kullaniyo musunuz

Teşekkür ederim şuanda kullaniyo musunuz
Yok. 4 yıl oldu. Beynine pıhtı atmıştı ve epilepsi nöbeti geçirmiştim. Mr sonrası epilepsi olmadığım anlaşıldı. O yüzden ilacı kestiler. Ama çok ağırlatığımı hatırlıyorum. Zamanla normale dönmüştüm. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim şuan ilacı yarım alıyorum 10 gün yarım dedi sonra tam Alacam tahlil yaptı doktor kan ilacı takviyesi verdi

Bende 10 yıla yakın zamandır var hamile kalınca ilacı kestik dogumdan sonra tekrar başladım

Teşekkür ederim şuan ilacı yarım alıyorum 10 gün yarım dedi sonra tam Alacam tahlil yaptı doktor kan ilacı takviyesi verdi
Aslında şunu demek istedim. Kullandığınız epilepsi ilacı test yaptirabiliyorsunuz. İlacın hammaddesin ne ise örneğin karbamezapin bu maddenin kandaki düzeyine bakılıyor. Çok mu az mı ordan anlaşılıyor. Ama sizin daha çok yeni o yüzden biraz etkileyecektir sizi. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Beslenme düzeninize dikkat edeceksiniz. Karbonhidrat yemeyeceksiniz, hatta ketojenik diyeti filan da arştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…