Hanımlar böyle derdi olan varmi

Öncelikle cok gecmis olsun. Dr unuzla görüşüp takviyeler almalısınız. Kullandığınız ilaç dozu bünyenize ağır geliyor olabilir. Sakın uyumamak için kahve çay, kola gibi kafein içeren maddeler tüketmeyin nobetlerinizi arttırır.

İlaç uyku yapıyorsa bunu başka yöntemlerle azaltamazsiniz ki. Doktorunuza küçük çocuğunuz olduğunuzu söyleyin. Belki başka bir ilaç verir belki tek doz verir günde bir kere yatmadan önce içebileceğiniz sekilde.

Tesekur ederim

Çok geçmiş olsun. Çok önemli.
Ginseng çayını veya kapsülü dr a danışarak tabi kullanmayı bir deneyin. Doktora danışarak ama

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bende epilepsi hastasıyım 24 yaşındayım 14 yaşından beri epilepsi var 1 yıl dır farklı bi ilaca geçtik normalde 2 sene de bir nöbetin olurdu şimdi ise her ay bazen ayda 3 kez hatta dün yine geçirdim ilaçlar çok etkili bazısı çok iyi bazısı daha beter ediyor bütün testler temiz çıkıyor ama nöbet oluyor sürekli doktor da çok önemli ben hala iyi bir dr bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…