Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

pekde bişi yazmıyor aslında ama sen memnun kaldın mı pekı laboquick den önerirmisin

Dediğim gibi ben memnun kalmadım. Hepnasip de kalmamıştı. Ama memnunum diyen de var. Okuması biraz zor tam koyulaşmıyor bazen yumurtlama zamanında. Benim işimi gördü ama daha iyisini bulursan al.

İyi yaptın bende 1 gun girmesem cok sey kaçıyor hepsini de okuyamiyorum valla zaten basim dönüyor :) o dönünce malum arkası bulantı hic hos olmuo valla ( senin nasıl gidiyor bklm. .var mi bi değişim iyisin dimi

Gaz problemim var. Bazen çok hafif başım dönüyor. Çok acıkıyorum. Çiş zaten Allahın emri :) Ama başka bişey yok. Sence mide bulantım olmaz mı artık? Daha hiç olmadı. Aşırı rahatım.

pekde bişi yazmıyor aslında ama sen memnun kaldın mı pekı laboquick den önerirmisin

Canom bu sitede Ovulasyon testi kullananlar diye bir topic hatirliyorum..ben cepten girdigim icin bakamadim yoksa yollicaktim sana..bi oraya goz at..mutlaka yardimi olur kullananlar..ben kullanmadigim icin yorum yapamiyorum...

Bende bel ağrısı dışında hiç bir şey yok oda zaten normalde olan bir şey bakalım hayırlısı belirtilere takılmak da istemiyorum çünkü kızımda adet belirtisi olmuştu yine adet olucam dedim ama olmadım...

Gaz problemim var. Bazen çok hafif başım dönüyor. Çok acıkıyorum. Çiş zaten Allahın emri :) Ama başka bişey yok. Sence mide bulantım olmaz mı artık? Daha hiç olmadı. Aşırı rahatım.

Bnmde öyleydi o zmnlarda ..1 hafta sonra gelip giden bulantilarim oldu..ve bu hafta hic gecmedi full bulandi tum gun..agzimda ne yesem..dun butun gun yattim..kizim olmasa mutfağa da girmicem o derece.istah mistah gitti..bende ne iyi gidio hep bole olur ins diodum..peynir cubuk peynir cubuk yiye yiye cubuk kraker agci cikick icimde :)) umarım snn hep bole gider..bnm ilk gebeligimde 6. Haftada bu da 6. Haftada başladı maalesef...bu kisa surer ins..Allah evladima acisin ilgilenemiorum yemek konusunda..zar zor yani..ac kalmio ama ben bitigim ne kdr dayanirim bilmm o yuzden rabbime dua ediyorum ilki gibi 9 ay sürmesin

benimde sağ kasığımda bi haftadır ağrı var bakalım hangi şehirdesin ben ist.

Canom bu sitede Ovulasyon testi kullananlar diye bir topic hatirliyorum..ben cepten girdigim icin bakamadim yoksa yollicaktim sana..bi oraya goz at..mutlaka yardimi olur kullananlar..ben kullanmadigim icin yorum yapamiyorum...

tamam canm buldum bakıyorum

sen Antalya ya gittin geldin değil mi?
giderken ben sana demiştim kızım sen
test yap testttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…