- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.561
Ben sadece laboquick kullandım o yüzden diğerlerini bilmiyorum. Biraz araştır onları google amcadan.
hoşgeldin canım benimde bat 6 aralık
pekde bişi yazmıyor aslında ama sen memnun kaldın mı pekı laboquick den önerirmisin
Tıpkısının aynısını yaptım
İyi yaptın bende 1 gun girmesem cok sey kaçıyor hepsini de okuyamiyorum valla zaten basim dönüyor :) o dönünce malum arkası bulantı hic hos olmuo valla( senin nasıl gidiyor bklm. .var mi bi değişim iyisin dimi
Aynı gün bakalım inş ikimize de hayırlı olur 6 aralık...hoşbuldum bu arada:)
pekde bişi yazmıyor aslında ama sen memnun kaldın mı pekı laboquick den önerirmisin
Gaz problemim var. Bazen çok hafif başım dönüyor. Çok acıkıyorum. Çiş zaten Allahın emri :) Ama başka bişey yok. Sence mide bulantım olmaz mı artık? Daha hiç olmadı. Aşırı rahatım.
Bende bel ağrısı dışında hiç bir şey yokoda zaten normalde olan bir şey bakalım hayırlısı belirtilere takılmak da istemiyorum çünkü kızımda adet belirtisi olmuştu yine adet olucam dedim ama olmadım...
Canom bu sitede Ovulasyon testi kullananlar diye bir topic hatirliyorum..ben cepten girdigim icin bakamadim yoksa yollicaktim sana..bi oraya goz at..mutlaka yardimi olur kullananlar..ben kullanmadigim icin yorum yapamiyorum...
tamam canm buldum bakıyorum
ben ovula kullandım.gayet memnun kaldım.bi sıkıntı yaşamadım.
Hahahahahahah:))))) yine kaldin mi buraya
Ahanda kandirdi kesin kocayi:))))
Bir arkadaş ne zaman ilacı bıraktığımı sordu İlacı içtiğimin üzerinden 5 gün geçti valla ben tamamen ilacın etkisi diorum çünkü ilk defa gecikti regl belirtim yok göğüslerim acıyo hafif akıntım var bilmiyorum ki hiç ümidim yok
bende ovula almaya karar verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?