- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.541
Korkuyorum yaaa :26::26: ben geçen hafta düşük yapmışsam doktor anlar mı??? Çünkü göğüslerim de çok fenaydı o zaman.. Hayatımda ilk defa çamaşır takmadan dışarı çıkmak zorunda kalmıştım...
normal gebelik testindemi belli oldu seninki
inanmıyorum sana madem belirtin var şüpheleniyorsun hemen yapsana bir test benimki de 4 gün önce belli olmuştu
aynen bende öle yapıcam haftaya ptesı yanı ayın 10 una randevu alıcam.. teşekkür ederim canm. inşallah bişi çıkmaz bende eylul 2014 annesi olurumm
evet benim yumurtam 1 inde çatladı 12 sinde sabah öğrendim hoş ben mümkün değil çıkması ama elimde fazla vardı laf olsun diye yaptım öyle öğrendim
anlar mı bilemiyorum ki canım.hormonlardan anlaması lazım ama sizin ordaki doktorlar bi garip olduğu için bişi diyemiyorum.
normal gebelik testindemi belli oldu seninki
ahh şu yumurtlama gününü de hesaplayıp denk getırsem süper olcak çok tşk ederim canm..
Merhaba kadınlaar.
Bakim bazılarınıza bişeler yazim dedim ama başını ucunu bulamadım sohbetinizin
ayy canm eczaneden alıcaktım yok dedılercanom eğer anlayamıyorsan ovulasyon testi edin bence o sana çok yardımcı olcak...
Merhaba kadınlaar.
Bakim bazılarınıza bişeler yazim dedim ama başını ucunu bulamadım sohbetinizin
canom eğer anlayamıyorsan ovulasyon testi edin bence o sana çok yardımcı olcak...
hoş geldin canım nerelerdesin taze anne 5 haftalıkda olmuş oy oyy maşallah
bu arada internetten alayımdedım önericeniz bi site marka varsa alıyım:26::26::26:
Bugün kan testi verdim öğlenden sonra akşamda bakalım eşim alıp gelicek sonuçları bende merak ediyorum
Bugün kan testi verdim öğlenden sonra akşamda bakalım eşim alıp gelicek sonuçları bende merak ediyorum
Gitti gidiyor, hepsiburada. Buralarda var. Laboquick alma tam koyulaşmıyor insanı deli ediyor bazı bazı.
Ortasindan koyver gitsin bacim :))
vula,surelab,toyo var gitti gidiyorda bunlardan kullanan varmı hangısını alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?