Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

anlar mı bilemiyorum ki canım.hormonlardan anlaması lazım ama sizin ordaki doktorlar bi garip olduğu için bişi diyemiyorum.

normal gebelik testindemi belli oldu seninki

evet benim yumurtam 1 inde çatladı 12 sinde sabah öğrendim hoş ben mümkün değil çıkması ama elimde fazla vardı laf olsun diye yaptım öyle öğrendim[/QUOTE]

gaza getirdin kız beni giderken alayım bari hepnasip cimde yap dedi sabah yaparım

inanmıyorum sana madem belirtin var şüpheleniyorsun hemen yapsana bir test benimki de 4 gün önce belli olmuştu

normal gebelik testindemi belli oldu seninki [/QUOTE]

bnmkini de trantulam ile hepnasipçim sayesinde yapmıştım...kızmıştı bana trantula hala yapmadın mı yapmadım de bak nasıl uçuom sana demişti onların ısrarıyla normal gebelik testinde çıktı bnmki de...dayanamıyorsan dene derim...ama sabah ilk idrarın olmalı..başını tuvalete boşalt ortasını kaba al test için ve sonunuda tuvalete boşaltmanı tavsiye ederim...hemen çıktı bnm...akşam yaptım çıkmadı sabah ki çıktı bilgine
aynen bende öle yapıcam haftaya ptesı yanı ayın 10 una randevu alıcam.. teşekkür ederim canm. inşallah bişi çıkmaz bende eylul 2014 annesi olurumm

çıkmaz inşallah canım gönlünü ferah tut...Allah en kısa zmnda gönlüne göre vericek...güzel haberlerini bizede bildir...

evet benim yumurtam 1 inde çatladı 12 sinde sabah öğrendim hoş ben mümkün değil çıkması ama elimde fazla vardı laf olsun diye yaptım öyle öğrendim

gaza getirdin kız beni giderken alayım bari hepnasip cimde yap dedi sabah yaparım [/QUOTE]

süper süper yap tabi hadi bakalım inşaaallllahhhh güzel haberlerini yazarsın ama bak çıkmazsa fln üzülme sakın hee eğer moralin bozulcaksa yapma sakın çünkü benim arkadaşımın adeti geçti 10 gün sonra testte çıktı o yüzden herkezde çıkıcak diye bir şey yok olurmu

anlar mı bilemiyorum ki canım.hormonlardan anlaması lazım ama sizin ordaki doktorlar bi garip olduğu için bişi diyemiyorum.

Neyse ya ben umutlandırmak istemedim hiç kendimi ama şimdi sizinle konuştukça farkediyorum ki aslında ben kendimi hamileliğe baya odaklamışım...yarın aksi bi sonuç alırsam yıkılcam demek ki... Kestiremiyorum şu an hiçbişe...

normal gebelik testindemi belli oldu seninki

bnmkini de trantulam ile hepnasipçim sayesinde yapmıştım...kızmıştı bana trantula hala yapmadın mı yapmadım de bak nasıl uçuom sana demişti onların ısrarıyla normal gebelik testinde çıktı bnmki de...dayanamıyorsan dene derim...ama sabah ilk idrarın olmalı..başını tuvalete boşalt ortasını kaba al test için ve sonunuda tuvalete boşaltmanı tavsiye ederim...hemen çıktı bnm...akşam yaptım çıkmadı sabah ki çıktı bilgine

çıkmaz inşallah canım gönlünü ferah tut...Allah en kısa zmnda gönlüne göre vericek...güzel haberlerini bizede bildir...[/QUOTE]

ahh şu yumurtlama gününü de hesaplayıp denk getırsem süper olcak çok tşk ederim canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…