Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kim bu canım ya boş ver sen onun dediklerini biz iki arkadaş aramızda dertlerştik kimene beraber parçalayabiliriz

hayır anlamadığımın dediğn gibi iki arkadaş dertleştik..
işte bu topiği bunun için seviyorum..arkadaşdan öte kardeş olduk ya la
sana msj atarım kim olduğunu..
ay benim kocam sinirli falan değil benden çok ister çocuğu
ben tel msj gördümde anlayıp kızdım..yoksa bana kızsa kızıma kıssa daha deli olurdum

kanaman geçti mi.

canmı bişe sorcam sana adetine yakın kasıklarında batma oluyomuydu senin :26::26:
bende de oldu meleğim...inşallah hyrlı haberler ver bize...

hadi bakalım hyrlısıyla güzel düşün pozitif ol..iyi haberlerini bekliyor olacağız

sağ kasığımda tam öyle şeyler var işte ama akıntım olmadı

bengidip akşamı kılayım..sonrada şu karının ağzının payını vereyim..
paptyam nasip ve diğer arkadaşlarım hepinizi seviyorum
vede öpüyorum

boş ver canım ya biz böyle herşeye karışan moral bozanları istemiyoruz aramızda duyurulur

sen benim canımsın kardeşimsin seni üzmelerine izin vermem bikere hepnasipe yetmez o yaa

kanaman geçti mi.

Evet çok oldu 1 hafta oldu kesileli...
Bende de dediğin gibi su gibi ıslanma olmuştu işte 2hafta önce ama akıntı değil bildiğin su..
Ateşim de 36.5 altınahiç düşmedi genelde 36.7-37 arası...
Şimdi de karnımın aşağısından kasıklarıma doğru böyle pıt pıt pıt hava gidiyo sanki ve bugün acayip bulantım vardı...
Umarım bunlar soğuk algınlığı, idrar yolları enfeksiyonu, sırtını ve ayaklarını üşütme gibi dandirik sebeplerden değildir ....
Bi de ilginç kısım da su:::: benim vajinamda ince ince batmalar oluyo :26::26::26:
Anam bu ne ki yaaaaa

anladım.inşallah önemli bişi olmasında.gerisi hallolur.

tmm cnım bulabilirsem alırım [/QUOTE]

inanmıyorum sana madem belirtin var şüpheleniyorsun hemen yapsana bir test benimki de 4 gün önce belli olmuştu

aynen bende öle yapıcam haftaya ptesı yanı ayın 10 una randevu alıcam.. teşekkür ederim canm. inşallah bişi çıkmaz bende eylul 2014 annesi olurumm

inanmıyorum sana madem belirtin var şüpheleniyorsun hemen yapsana bir test benimki de 4 gün önce belli olmuştu

normal gebelik testindemi belli oldu seninki [/QUOTE]

evet benim yumurtam 1 inde çatladı 12 sinde sabah öğrendim hoş ben mümkün değil çıkması ama elimde fazla vardı laf olsun diye yaptım öyle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…