- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.521
kim bu canım ya boş ver sen onun dediklerini biz iki arkadaş aramızda dertlerştik kimene beraber parçalayabiliriz
Ben yarın doktora gidiyorum dua edin su mide bulantılarımın karın kramplarımın sebebi psikolojık değil hamilejik olsun
Çok merak ediyorum yarın randevum var diye inatla test yapmadım hiç ama kötü bi haber almaktan da korkuyorum açıkcası dış gebelik , düşük, yara vb.... Ama içimde bişe var gibi hissediyorum...yok yok cidden var bişeler!!!! :26::26:
bende de oldu meleğim...inşallah hyrlı haberler ver bize...canmı bişe sorcam sana adetine yakın kasıklarında batma oluyomuydu senin :26::26:
Ben yarın doktora gidiyorum dua edin su mide bulantılarımın karın kramplarımın sebebi psikolojık değil hamilejik olsun
Çok merak ediyorum yarın randevum var diye inatla test yapmadım hiç ama kötü bi haber almaktan da korkuyorum açıkcası dış gebelik , düşük, yara vb.... Ama içimde bişe var gibi hissediyorum...yok yok cidden var bişeler!!!! :26::26:
kasıkta batma, kramp gibi şeler olur.
adet ağrısına benzer ağrılar olur.heh adet olucam dersin.
sonra 2-3 gün kala su gibi akıntı olur.hep ıslak gezersin.
göğüslerde batma, ağrı olur.üstüne yatamazsın.
öyle.
alaykümselam canım nerelerdesin sen yaa özlettin valla
bende de oldu meleğim...inşallah hyrlı haberler ver bize...
hadi bakalım hyrlısıyla güzel düşün pozitif ol..iyi haberlerini bekliyor olacağız
sağ kasığımda tam öyle şeyler var işte ama akıntım olmadı
hayır anlamadığımın dediğn gibi iki arkadaş dertleştik..
işte bu topiği bunun için seviyorum..arkadaşdan öte kardeş olduk ya la
sana msj atarım kim olduğunu..
ay benim kocam sinirli falan değil benden çok ister çocuğu
ben tel msj gördümde anlayıp kızdım..yoksa bana kızsa kızıma kıssa daha deli olurdum
Aman bı fırsat bulamıyorum yaaa, bulsam da cok duramıyorum zaten... Nasılsın ne alemdesin??? Ben de özlemişimmm kiii
kanaman geçti mi.
iiyim canım benimde 6 aralık az kaldı heyecanlanıyom kızz
az kaldı dayan.takılma belirtilere.herkeste farklı.
yada eve gderken bi erken gebelik al.fortel.
sabah yap bakalımm.[/QUOTE
tmm cnım bulabilirsem alırım
Evet çok oldu 1 hafta oldu kesileli...
Bende de dediğin gibi su gibi ıslanma olmuştu işte 2hafta önce ama akıntı değil bildiğin su..
Ateşim de 36.5 altınahiç düşmedi genelde 36.7-37 arası...
Şimdi de karnımın aşağısından kasıklarıma doğru böyle pıt pıt pıt hava gidiyo sanki ve bugün acayip bulantım vardı...
Umarım bunlar soğuk algınlığı, idrar yolları enfeksiyonu, sırtını ve ayaklarını üşütme gibi dandirik sebeplerden değildir ....
Bi de ilginç kısım da su:::: benim vajinamda ince ince batmalar oluyo :26::26::26:
Anam bu ne ki yaaaaa
İnşallah yaaa dua et ben hamiş olıyım sonra dua ediyim sen olhamiş olıyım sana dua etcez kız en çok söz
eder canım..adetliyken smear alamaz..acil bi durum yoksa muayene de etmez..bazen kendileri boyle zmnlarda çağırıyorlar bazı testler için özellikle hormon için adetinin 3. günü gidiyorsun ama snn hormona gelmeden önce genel bir muayene olman gerek önce...konusur gelirsin ya da üstten ne görebilirse..ama en iyisi vajinal bir muayene..iltihap var mı gözlede kontrol etmeli..smearda almalı..bence en iyi zmn adetten 1 hafta sonrası...bana kalırsa randevunu iptal et...1 hafta sonrası için rica et..en sağlıklısı bu olur cnm..
tmm cnım bulabilirsem alırım
anladım.inşallah önemli bişi olmasında.gerisi hallolur.
inanmıyorum sana madem belirtin var şüpheleniyorsun hemen yapsana bir test benimki de 4 gün önce belli olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?