• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlarrrr slmmmm:35: nasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee :50:

canım bende de aynı testten var..iki aydır kullanıorum onlar..ama inan ben de çözebilmiş deilim..aynı gün içinde yaptıklarımda bile ton farkı oluo..bence bi halta yaramıo o testler uyuz oldum bak o testlere şimdi :47::47::47:

Kızlarrrr slmmmm:35: nasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee :50:
Bende bu marka kullandım 1 kerelik.laboquick için tam koyulasmiyo diyorlar zaten.bende hep silik çıktı.ne kayboldu ne belirginlesti.bende kafaya göre çalıştım:1:
Herkeste farklı tabiki
Aksama doğru yapmak daha iyiymiş bu arada
Haaa daha koyuydu bugun siliklesti diyorsan bence bugünü degerlendir
Cunku koyu çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtalar çıkıyor piyasaya:1:

canım bende de aynı testten var..iki aydır kullanıorum onlar..ama inan ben de çözebilmiş deilim..aynı gün içinde yaptıklarımda bile ton farkı oluo..bence bi halta yaramıo o testler uyuz oldum bak o testlere şimdi :47::47::47:

Ayyy sorma bnde sinir oldum dünn gece saat 10gbi yaptm bugün saat 5te yaptım akşamüstü 10gni bidaha yapiim olmadı :))

kızlarrrrrr nasılsınız.. ben geldim genee... ovulasyon testi aldım ya ben . 1 aralık adetim başladı .muhtemelen 6 sında biter. testlere hangi gün başlıım adetım cok düzensiz belli bi aralığı yok bazen 30 bazen 38 bazen 35 :14::14::14::14::14:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::14::14::14::14::14:

Bende bu marka kullandım 1 kerelik.laboquick için tam koyulasmiyo diyorlar zaten.bende hep silik çıktı.ne kayboldu ne belirginlesti.bende kafaya göre çalıştım:1:
Herkeste farklı tabiki
Aksama doğru yapmak daha iyiymiş bu arada
Haaa daha koyuydu bugun siliklesti diyorsan bence bugünü degerlendir
Cunku koyu çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtalar çıkıyor piyasaya:1:

Tatlımmm dün koyu görünce koştuk yatağa :4: kayınalidemde bizde kaldı dün valla hiçççç umursamadımm :10: şimdi bugün tekrar yapmayalımm,günaşırı ya yarın yapıcazz :16:

yumurtlamışsın.o test öyle maalesef.bugünü boş geçirme sen.

sabah idararım pozitif cıktı hemen kan aldırmaya gittim sonucunu ögrendim 507,5 adetim tam 5 gün gecikmiş oldu deger iyimmi sizce 16 aydır bekliyorum 4 ay öncede karında kallbi durmuştu 12 ci haftada kürtajla sonuclandı inşallah degerim daha cok yükselirde saglıklı bir gebelik olur allah isteyen herkkese nasip etsin....elifcim benimkini degişştire bilirsin sonuc şuan :49:hamileyim

sabah idararım pozitif cıktı hemen kan aldırmaya gittim sonucunu ögrendim 507,5 adetim tam 5 gün gecikmiş oldu deger iyimmi sizce 16 aydır bekliyorum 4 ay öncede karında kallbi durmuştu 12 ci haftada kürtajla sonuclandı inşallah degerim daha cok yükselirde saglıklı bir gebelik olur allah isteyen herkkese nasip etsin....elifcim benimkini degişştire bilirsin sonuc şuan :49:hamileyim
anammmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun.sürtün gız bana :27:

Back
X