- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.461
Ağzımdan çıksa yine iyi ya başka yerimden çıksa
o zaman eklemeyi bilmiyodum valla bacım Eki Görüntüle 884592
şimdi yaparım kabul buyur
Eki Görüntüle 884594 Eki Görüntüle 884594 Eki Görüntüle 884594 Eki Görüntüle 884594
işte bence sen geç yumurtlamışsın.doktorun dediği yumurta nerde çıktı bilmiyorum.yani 4 gün önce yumurtlamışsında, dün çatlamış gibi geldi bana ateşine bakınca.hayırlısı bakalım.
ee ben salı günü çalıştım...dün hiç bişi yapmadım...
bu gece yinemi çalışsam yoksa gittimi güzelim yımırtam
6 da canım annen gittimi
yok yok gitmez.zaten çalışmışsın.bugünde çalış.
kız sen artık gül değilsin lilyumsun..
lilyum ne la
çocuk olursa ebesi sensin...,
bacım ALLAH senden razı olsun nasıda güzel yönlendirdin...
hamile kalsam ömür boyu unutmam..bu çocuğu hepnasip planladı derim
çocuk olursa ebesi sensin...,
bacım ALLAH senden razı olsun nasıda güzel yönlendirdin...
hamile kalsam ömür boyu unutmam..bu çocuğu hepnasip planladı derim
hıı küstüm yani diyosun hamile olmayana hiç bişi yok
ana lilyum mu olmuşum gııı gülden menekşeden daha değerli bi çiçek güzelim dikkatini çekerim sonrada orkide olcam
delimiyim kız ben niye dururken patlatıyım
sen kal sana da patlatırız
delimiyim kız ben niye dururken patlatıyım
sen kal sana da patlatırız
vay öle havalı oldun he
:119::119::119::119::119::119::119::119:
kız annem bana menekşe getirmiş...evde kuruyomuş oda kıyamamış büsürüde var mor menkşesi
o da bana gertirmiş..
En kısa zamanda insallah..bende şimdi ani açlık krizleri başladı. .yiyesimde yok..yemesem bayılıyorum nolcak bilmem..Bu şişkinlik nasıl geçicek ya gaz gebertiyor valla
Idrarda cikmiyorsa kanda cok yukselmediginden..kanda yukselmeyen ultrasonda görünmez. .ultrasonu en sona sakla sekerim..en garanti kan testi..direkt kanda bktr..Bu arada ben bu sabah yine test yaptım.yine negatif))
Bakalım 3 testim daha var.onlarida yapicam.hala kırmızılar gelmemişse ve hala testlerden sonuc alamamışsam kan baktircam veya direkt ultrasonda baktircam
Hayırlısı bakalim
Anaaa şaşırdım. .maşallah diyorummm...ya aslında şöyle başlim benim 2 tane kuzum var 14 yaşında oğlum 11 yaşında kızım. ve hiç çocuk filan düşünmüyodum (bu arada yaşım 36) mayısta hamile olduğumu öğrendim..vehaziranda kalbi durduğu için kürtajla sonlandı.ne olduysa bu düşükten sonra oldu ben meğer çok istiyorumuşum haberim yok :) işte dr.m istersen bi 6 ay kadar korun sonra yap dedi bende bu ay bi denim dedim çalışma hevesi geldi bana eşimde şaşkın sana ne oldu hayırdır dio :)) bişey yok çocuk istiyorum dedim adam şokta tabi meğer ben şaka yapıyorum sanmış ama gerçekten ALLAH'ım benden önce olmayan tüm isteyenlere versin hep dua ediyorum (sonrada bana ) kikikiki işte böyle papatyacım anlayacağın durummlar vahim :)
anamm papatya sendemi üçüncü için uğraşıyosun tobee bende aynenbaşımıza gelecek var he kaşınıyoruz sankim
aman yeter ki hamile kalın.unutsanızda olur.
sırayla dimi yavrum parayla değil
kız istanbul senin bi yazını okudum geçmiş sayfalarda baya uzun ama okudum sana benden 10 üzeri 10 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?