Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

anca yemek yaptım yedik.çalışma olur belki bugün ama ben adet bekliyorum biliyorsun.benden umut yok bat belli değil.bugün doktorla konuştuk.13 aralıkta yapacakmış histeroskopiyi

çalışın canım belli olmuyor anı değerlendirmek lazım...inş acısız geçer tatlım allah yardımcın olsun...

çalışın canım belli olmuyor anı değerlendirmek lazım...inş acısız geçer tatlım allah yardımcın olsun...

amin canım.13 ünde olması şart mı filan dedim o gün bizim eğitimimiz var filan dedi.14-15 aralıkta sınavm var dedim.problem olmaz sanırım zaten bir problem olmaza aynı gün taburcu ediyoruz dedi

amin canım.13 ünde olması şart mı filan dedim o gün bizim eğitimimiz var filan dedi.14-15 aralıkta sınavm var dedim.problem olmaz sanırım zaten bir problem olmaza aynı gün taburcu ediyoruz dedi

hmm inş problem çıkmaz o zaman allah korusun sınavıdan olursun sonra...

ya arkadaş bugün bir paket çekirdeği yedim daha ömrümde yememişimdir artık dudaklarım kavruldu,ama nası canım istiyo nasıııı anlatamam bide bir iştah açıldı bende .valla bu ay hamile değilsem pıçaklıcam kendimi o derece

valla sinirim başımda, bi halt anlamadım ben bu durumdan! ayın 14 ünde regl olmam gerek ki ben 28 günde bir regl oluyorum. ahanda şimdi 2 damla kan gelmiş!!!!! bebek isteyince mi oluyor bunlar yaaaa

anooooooooooo naptınız gııııı
nasıl okuyacağım bu kadar sayfayııı

canım bu bildirim gelmeme olayı da ayrı bi dert! ne okuyorsun diye sormuşsun yeni gördüm! derdim yetmezmiş, işim azmış gibi heves ettim uluslararası ilişkiler okuyayım dedim aöf den. iyi halt yedim yani. sınavlar var ve ben hiç çalışamadım.

canım senin sağlık sorunun nasıl oldu? umarım kolayca atlatırsın

valla sinirim başımda, bi halt anlamadım ben bu durumdan! ayın 14 ünde regl olmam gerek ki ben 28 günde bir regl oluyorum. ahanda şimdi 2 damla kan gelmiş!!!!! bebek isteyince mi oluyor bunlar yaaaa

niye erken oldun acaba canım daha 9 günün var çok mu stres yaptın yoksa...

elifim editöre ya da kime msj atacaksan atar mısın.ben attım cevap gelmedi... şu bildirim msjları ile ilgili bilgi versinler bizlere

13 aralıkta yapılacak inşallah canım.bende kamu okuyorum.4.sınıf.senin kaç?
birde canım listede yaşın ve kaç aydır istediğin eksik yazar mısın?

13 aralıkta yapılacak inşallah canım.bende kamu okuyorum.4.sınıf.senin kaç?
birde canım listede yaşın ve kaç aydır istediğin eksik yazar mısın?

benim 3. sınıf ama sanırım hep 3 kalacağım :)

33 yaşındayım canım 2 aydır bir arzu halindeyim ama anladım ki yalan olacak!

ne bilim bu ara iş çok feci ama ben hiç böyle regl olmam ki, sancıdan ölmem gerek. ya çok üzüldüm bi terslik çıkmasa olmazdı sanki

üzülme tatlım yeni yılda inş bebeklerimize kavuşuruz birlikte bekleriz hem bak bugün bemde adet oldum...yeni batın 1 ocaksa aynı zamanda batdaşım olursun hem ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…