- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.501
anca yemek yaptım yedik.çalışma olur belki bugün ama ben adet bekliyorum biliyorsun.benden umut yok bat belli değil.bugün doktorla konuştuk.13 aralıkta yapacakmış histeroskopiyi
çalışın canım belli olmuyor anı değerlendirmek lazım...inş acısız geçer tatlım allah yardımcın olsun...
amin canım.13 ünde olması şart mı filan dedim o gün bizim eğitimimiz var filan dedi.14-15 aralıkta sınavm var dedim.problem olmaz sanırım zaten bir problem olmaza aynı gün taburcu ediyoruz dedi
anooooooooooo naptınız gııııı
nasıl okuyacağım bu kadar sayfayııı
valla sinirim başımda, bi halt anlamadım ben bu durumdan! ayın 14 ünde regl olmam gerek ki ben 28 günde bir regl oluyorum. ahanda şimdi 2 damla kan gelmiş!!!!! bebek isteyince mi oluyor bunlar yaaaa
niye erken oldun acaba canım daha 9 günün var çok mu stres yaptın yoksa...
elifim editöre ya da kime msj atacaksan atar mısın.ben attım cevap gelmedi... şu bildirim msjları ile ilgili bilgi versinler bizlere
kızlaaarrr :) bebiş geliyo:)listede adım öle garip garip duruyodu azcık hareketlensin bakalımdarısı isteyen herkesin başına,dualarımdasınız..
canım bu bildirim gelmeme olayı da ayrı bi dert! ne okuyorsun diye sormuşsun yeni gördüm! derdim yetmezmiş, işim azmış gibi heves ettim uluslararası ilişkiler okuyayım dedim aöf den. iyi halt yedim yani. sınavlar var ve ben hiç çalışamadım.
canım senin sağlık sorunun nasıl oldu? umarım kolayca atlatırsın
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam hayirlisi olsun
13 aralıkta yapılacak inşallah canım.bende kamu okuyorum.4.sınıf.senin kaç?
birde canım listede yaşın ve kaç aydır istediğin eksik yazar mısın?
valla sinirim başımda, bi halt anlamadım ben bu durumdan! ayın 14 ünde regl olmam gerek ki ben 28 günde bir regl oluyorum. ahanda şimdi 2 damla kan gelmiş!!!!! bebek isteyince mi oluyor bunlar yaaaa
teşekkür ederim cnm darısı sana olsun :)
elifim editöre ya da kime msj atacaksan atar mısın.ben attım cevap gelmedi... şu bildirim msjları ile ilgili bilgi versinler bizlere
ne bilim bu ara iş çok feci ama ben hiç böyle regl olmam ki, sancıdan ölmem gerek. ya çok üzüldüm bi terslik çıkmasa olmazdı sanki
attım canım teknik bir arıza var hala çözemedik demiş
teşekkür ederim cnm darısı sana olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?