Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aşılamanın da 5 6 binlik neyi var allah aşkına yaaa sanki tüp bebek yapıyor yuhhhhh

aşılamanın da 5 6 binlik neyi var allah aşkına yaaa sanki tüp bebek yapıyor yuhhhhh

bencede yaa benim görümcem yazın özelde tüp bebek yaptırdı onunki 5 -6 bini buldu anca ve şimdi 6 aylık hamile hemde ikiz

Son düzenleyen: Moderatör:

kız,tüp bebek 8-9bin dedi okadar hatırlıyom bende film koptu..kapadım teli..
tek çare doğal yollar kaldı..
artık türbelere giderim kocakarı ilaçları içerim
hatta hocalara okuturum.bide sapık hocaya rastlarım oh misss

bencede yaa benim görümcem yazın özelde tüp bebek yaptırdı onunki 5 -6 bini buldu anca ve şimdi 6 aylık hamile hemde ikiz

yavrım ne diyom eşlerden birinin çocuğu varsa bilem devlet karşılamaz..kullanılan ilaçlar iğneler ççok bahalı ve kendin alacan
sorduğum hast.medikal park..
yaptıranlar var duydum çokta memnun olmuşlar ama ben gibi bi kızları yok..
ünv. hast. aşılama sadece 200 tl bana 1000 tl
ohhhhhhhhh vurun abalıya

niye kuzum ya uyuz olma 18 senedir bekliyo kadıncaz bide benim üst katımda otruyo yandıkkk ya onunkinide devlet karşılamıyor özelde diyom ya kızz duymuyon mu

onu niye devlet karşılamıyo...:26::26::26::26:
ayrıca özelin belli bi limiti yok kime nekadar gecirirse okadar iyi..
üstkattamı offf sende doğarsan oda doğarsa o apartmanda yaşanmaz ciyak ciyak bebek seslerinden

onu niye devlet karşılamıyo...:26::26::26::26:
ayrıca özelin belli bi limiti yok kime nekadar gecirirse okadar iyi..
üstkattamı offf sende doğarsan oda doğarsa o apartmanda yaşanmaz ciyak ciyak bebek seslerinden

kuzum devlet süründürüyor senelerdir gidiyo bi sonuç yok ilk önce aşılama yapması gerekiyomuş devletin olmazsa tüp ama o aşamaya getirmiyoki devlet

yıldızzzz
senin kırmızılardan ne haber bacım geldimi yine yoksa kesildimi:26::26::26::44::44::44::44::44::44:​

kuzum devlet süründürüyor senelerdir gidiyo bi sonuç yok ilk önce aşılama yapması gerekiyomuş devletin olmazsa tüp ama o aşamaya getirmiyoki devlet

karamelğe anlatmak istediğimde bu git gel yaptırıyo başka bişi yok..
ama özel hemen yapar gönderir..
anladım cnm...

tebrıkler canımmmmm

günaydın canım hemen moralini bozma belki yerleşme oluyodur kan testi yaptırdın mı

adet oldun mu test yaptın mı ne yaptınnn ??????

yıldız
komik yüzleri bulamadınmı daha

yıldızzzz
senin kırmızılardan ne haber bacım geldimi yine yoksa kesildimi:26::26::26::44::44::44::44::44::44:​

ayyy kızlarrrr cok duygulandımmmmm.hepinizin ilgisi alakası için cok tesekkurlerrrrrr

dünki kahve rengı akıntıdan sonra gece hıc olmadı.sabaha karsı kalktım wc ye gıttım yıne yok.gerı gelıp yatttım.tam kalkmama yakın bır hapsırdım.yıne akıntım geldı.gıttım baktım bır ıkı damlacık yıne kahve rengı:26::26:

bu saate kadarda sankı adet oluyomusum gıbı hıssedıyorum ama bısey yok.ped bıle koydum altıma yanı.sankı adetmısım gıbı.ama hala pedde bı lekelenmem yok:26::26:

ne olacak bılmıyorum

ayy inş yerleşmedir yaaaaaaaa
benim geçen ay 1 gün pembe 1 gün kahve lekelenmem oldu. sonra 2 gün boş geçti aha dedim yoksa yerleşme mi tarantula da öyle dedi hatta ama 2. günün gecesiii olanlar oldu. çok umutlanmıştım yaa.
sen benim gibi çok umutlanma ama moralini de bozma sakın. bekle 1 kaç gün.. inş hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…