- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.961
bi kı bi erkek canım ( buda ikiz oluyomuş )
burda zaten üç tane var biri ünv. diğerleri özel..
ama ünv. beni bitirdi en son kavga ettik çıktık..5. ay olacak bi aşılama yapmadınız dedim
normal diyo..bi sorun yok yum.13mm diye yapılmazmış.
sonra özele tel sordum hemen gelin yapalım dediler
ama biraz tuzlu 5-6 bin oda bizi aşar..
ortaya karışık yapmışsın..
ikiz olursa zil takıp oynarım
aşılamanın da 5 6 binlik neyi var allah aşkına yaaa sanki tüp bebek yapıyor yuhhhhh
aşılamanın da 5 6 binlik neyi var allah aşkına yaaa sanki tüp bebek yapıyor yuhhhhh
bencede yaa benim görümcem yazın özelde tüp bebek yaptırdı onunki 5 -6 bini buldu anca ve şimdi 6 aylık hamilehemde ikiz
bencede yaa benim görümcem yazın özelde tüp bebek yaptırdı onunki 5 -6 bini buldu anca ve şimdi 6 aylık hamilehemde ikiz
ayrıca görümcne uyuz oldum
niye kuzum ya uyuz olma 18 senedir bekliyo kadıncaz bide benim üst katımda otruyo yandıkkk ya onunkinide devlet karşılamıyor özelde diyom ya kızz duymuyon mu
niye kuzum ya uyuz olma 18 senedir bekliyo kadıncaz bide benim üst katımda otruyo yandıkkk ya onunkinide devlet karşılamıyor özelde diyom ya kızz duymuyon mu
onu niye devlet karşılamıyo...:26::26::26::26:
ayrıca özelin belli bi limiti yok kime nekadar gecirirse okadar iyi..
üstkattamı offf sende doğarsan oda doğarsa o apartmanda yaşanmaz ciyak ciyak bebek seslerinden
kuzum devlet süründürüyor senelerdir gidiyo bi sonuç yok ilk önce aşılama yapması gerekiyomuş devletin olmazsa tüp ama o aşamaya getirmiyoki devlet
karamelğe anlatmak istediğimde bu git gel yaptırıyo başka bişi yok..
ama özel hemen yapar gönderir..
anladım cnm...
kız,tüp bebek 8-9bin dedi okadar hatırlıyom bende film koptu..kapadım teli..
tek çare doğal yollar kaldı..
artık türbelere giderim kocakarı ilaçları içerim
hatta hocalara okuturum.bide sapık hocaya rastlarım oh misss
tebrıkler canımmmmmmerhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum siteye..hamilelik testinde 2. çizgiyi ne zaman görecegım allahım diye hep üzülüyodum her ay hüsran.cok samımıtle soylıyorum bu ay artık dedım olursa olur olmazsa olmaz allahın takdırı yapacak bısey yok herkes anne olacak dıye bı kaıdede yok ona gore bırlıkte olduk esımle hıc getırmedım aklıma hatta unuttum dıyebılırım kendımı rahatlattım.son adetım 6 kasımdı ben hep 5 yada 6 gun erken olurdum aralıgın 1 ınde kasıgımda muthıs batmalarım oldu ve adetım bıttıkten sonra akıntım hıc kesılmedı hatta arttı dıyebılırım hafıf koyulastı hatta göğüslerimdeki damarlarım belirginleşti elim degınce acıdı bunlar ılk defa bu ay oldu cunku adet zamanında hıc olmazdı.. ara ara karınıma sancı da gırıyodu adet agrısı gıbı hatta dıyodum bugun yarın adet olurum dıye ve uzerımde bı uyku halı ve yorgunluk vardı..hamılelık belırtılerıymıs meger..bugun sabah kalktıgımda gebelık testı yaptım cıft cızgıyı cok sukur kı gordum cok belırgındı cok sasırdım cunku bugun bugun adet gunumdu bı arkadas demıstı tam gunumde yaptım cıft cızgı grdum dıye benımde oyle oldu gercekten..rabbım her ısteyene versın ama kafanıza hıc takmayın akısına bırakın cunku olmaması bence bırazda psikolojik ben onu anladım kı bizim 9.ayımızdı. BENDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZA SORAYIM DR A NE ZMN GİTMEM GEREK KESEYİ GÖRMEM İÇİN
günaydın canım hemen moralini bozma belki yerleşme oluyodur kan testi yaptırdın mı
adet oldun mu test yaptın mı ne yaptınnn ??????
yıldız
komik yüzleri bulamadınmı daha
yıldızzzz
senin kırmızılardan ne haber bacım geldimi yine yoksa kesildimi:26::26::26::44::44::44::44::44::44:
karamelğe anlatmak istediğimde bu git gel yaptırıyo başka bişi yok..
ama özel hemen yapar gönderir..
anladım cnm...
tebrıkler canımmmmm
ayyy kızlarrrr cok duygulandımmmmm.hepinizin ilgisi alakası için cok tesekkurlerrrrrr
dünki kahve rengı akıntıdan sonra gece hıc olmadı.sabaha karsı kalktım wc ye gıttım yıne yok.gerı gelıp yatttım.tam kalkmama yakın bır hapsırdım.yıne akıntım geldı.gıttım baktım bır ıkı damlacık yıne kahve rengı:26::26:
bu saate kadarda sankı adet oluyomusum gıbı hıssedıyorum ama bısey yok.ped bıle koydum altıma yanı.sankı adetmısım gıbı.ama hala pedde bı lekelenmem yok:26::26:
ne olacak bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?