Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aşılama olcanmı nezaman..
ilaç kullandınmı:26::26::26::26::26:

canım ohoo ben 3 ay sonra falan olabilirin galiba en erken. eşimde sperm azlığı var o tedavi oluyo 1 aydor da... biliyosun enn az 3 ay veriyolar erkek için. süre dolsun da doktor aşılam yapabiliriz belki artarsa dedi onu bekliyorum... ümitsizce....

ayy canım seninde az kalmış yaa kızz

ama bu ayda tık yok..geçen aylar göğüslerim belim hatta miğdem bulanırdı..sütyen takamazdım..
şimdi hiçbişi yok
arkadaş kasıklarda batmadamı olmaz o bile yok..
aman olmasında sonrada hamişim diye ortaya düşüyodum..dr. gidiyodum
bu ay kafam rahat

cnm.. benim hiç bi sorun yokken 4 ay geçti 5. ay belki dediler..
bilmemmi o merkezleri..adet olursam kendi dr giderim yum. takibi yapsın gene klomen çat iğnesi kulanırım
oda olmassa defteri kaparım artık 2 sene ya..
eşine keçi boynuzu yedirdinmi..yada pekmezini içir..

Son düzenleme:
benim de her ay her şey oluyor zaten hiç takmıyorum artık. ultrasonda bebek görmeden inanmam ...

bizde sorun var işte malesefff bi de ekstadan buna üzülüyoruz... off 10 ay oldu...
yediriyorum yediriyorum inş bi işe yarar bazen boşa kürek çekmek gibi geliyor amaannnn

Son düzenleme:
bizde sorun var işte malesefff bi de ekstadan buna üzülüyoruz... off 10 ay oldu...
yediriyorum yediriyorum inş bi işe yarar bazen boşa kürek çekmek gibi geliyor amaannnn

yok kız erkek spermleri oluşuyo..kadı yum işi çok o zorbidurum.
olu olu hiç olmassa bile amelyatla yine buluyolar sperm hüçresi.
daha kötüsünden korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…