- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.121
bi an önce olsun dedim..bide ben gecen yıl çok kullandım ilaç..ilaçlarla adet oluyodum resmen..
hsg filminden sonra düzeldi..o zamanda dr dedi erken menapoz falan şimdide korkuyomm..yaş olmuş33 :18::18::18::18::18:
dünde çıktım dışarı kartopu oynamaya..boğazım ağrıyo nasıl:2::2::2::2::2::2:
dedim belki üşüttüm diye ateş yükselir yok bacım sabit..
nasılsınız bu günsayfaları okucam derken öğlen olmuş pofff 1 gün girmedim ne çok yazışmıssınız yahu... okuyamadığım yerlerde oldu valla...
yok canım ya bu yaşta menopoz mu olurmuş :26::26::26:
ne güsel bol bol oyna bende de adet düzensizliği var canım bende ilaçsız olmaıyorum yada çok geç oluyorum sendeki problem ne bende bişey bulamadılar en son pisikolocik dediler..
nasılsınız bu günsayfaları okucam derken öğlen olmuş pofff 1 gün girmedim ne çok yazışmıssınız yahu... okuyamadığım yerlerde oldu valla...
kız okuma boşver..akşam 19.00 dan sonra ateşleri yükseliyo hatunların..gündüze bak
günaydın canım nasılsın kaç gün kaldı bat a :26::26:
tşkr ederim cnm iyiyim sen nasılsın? eğer geçen ayki gibi 4 gün önce gelmesse 11-12 var hayırlısı bakalım beklemedeyiz:26:
bende iiiyim canım yarın inş. klomene başlıcam bende senin baya varmış daha
offf koca evde ne sıkıcı bidurum arkadaş..daha sabah işim bitmedi...
tüm günümü yedi..
Selam canım ben hastalandım 10 ocak yeni Bat bakalım hayırlısı...
o ev işlerini sorma kaç gündür temizlik yapıyodum dün şükür bitirdim oturupta karın tadını çıkaramadım bu gün dinleniyorum artık
ay koca gittide yeni bitirdim işimi..üffff
zaten hastayım boğazım genzim yanıyo:2::2::2::2::2:
Bende kullanıyorum banda verdi doktor gerçi bazı akşamlar almayı unutuyorum ama :)) Vitamin işte benım bıldıgımde zararı yok bebek yapmadan 3 ay önce kullanılıyormus hamıle kalıncada 2 3 ay devam edılıyormus.Sağlıklı bebişler olsun diyeAma ondanmı yoksa psıkolojıkmı bılmem son gunlerde deli gibi iştahım açıldı.Poçalar çikolatalar yemekler havada ucusuyor yakında çok kılo alırım böyle gıderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?