Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

dünde çıktım dışarı kartopu oynamaya..boğazım ağrıyo nasıl :2::2::2::2::2::2:
dedim belki üşüttüm diye ateş yükselir yok bacım sabit..

nasılsınız bu günsayfaları okucam derken öğlen olmuş pofff 1 gün girmedim ne çok yazışmıssınız yahu... okuyamadığım yerlerde oldu valla...

bi an önce olsun dedim..bide ben gecen yıl çok kullandım ilaç..ilaçlarla adet oluyodum resmen..
hsg filminden sonra düzeldi..o zamanda dr dedi erken menapoz falan şimdide korkuyomm..yaş olmuş33 :18::18::18::18::18:

yok canım ya bu yaşta menopoz mu olurmuş :26::26::26:

dünde çıktım dışarı kartopu oynamaya..boğazım ağrıyo nasıl :2::2::2::2::2::2:
dedim belki üşüttüm diye ateş yükselir yok bacım sabit..

ne güsel bol bol oyna bende de adet düzensizliği var canım bende ilaçsız olmaıyorum yada çok geç oluyorum sendeki problem ne bende bişey bulamadılar en son pisikolocik dediler..

nasılsınız bu günsayfaları okucam derken öğlen olmuş pofff 1 gün girmedim ne çok yazışmıssınız yahu... okuyamadığım yerlerde oldu valla...

kız okuma boşver..akşam 19.00 dan sonra ateşleri yükseliyo hatunların..gündüze bak

ne güsel bol bol oyna bende de adet düzensizliği var canım bende ilaçsız olmaıyorum yada çok geç oluyorum sendeki problem ne bende bişey bulamadılar en son pisikolocik dediler..

yaş kaç..bendede troit hormonu yüksek çıktı ama etki edecek kadar değil dediler..troit için ayrıca dr gittim...iki nodül var okadar düyük değilmiş..
bencede pisikolojik

günaydın canım nasılsın kaç gün kaldı bat a :26::26:

tşkr ederim cnm iyiyim sen nasılsın? eğer geçen ayki gibi 4 gün önce gelmesse 11-12 var hayırlısı bakalım beklemedeyiz:26:

bende iiiyim canım yarın inş. klomene başlıcam bende senin baya varmış daha

offf koca evde ne sıkıcı bidurum arkadaş..daha sabah işim bitmedi...
tüm günümü yedi..

o ev işlerini sorma kaç gündür temizlik yapıyodum dün şükür bitirdim oturupta karın tadını çıkaramadım bu gün dinleniyorum artık

ay koca gittide yeni bitirdim işimi..üffff
zaten hastayım boğazım genzim yanıyo:2::2::2::2::2:

Ben kullanalı üç gün oluyor.
İştah açılmadı ama açılmasın da :)))))
Kilo almak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…