- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.421
geçmiş olsun cnm..nasipten bende haber alamadım papatyada merak ediyo..
papatya.. sevdum..
ben bu gün hiç giremiyom..kızım çok hastalandı..boğazı şişmiş yine..okulada gitmedi..onunla ilgileniyom..
sizleri seviyom..çalışmalara başladık..artık akşamı sabahı yok..tutduğum yerde çalışıyom
öptüm hepinizi
guzucuğum sen nerelerdesin özledim kıss seni sen zahır beni heççç özlemiyon
papatya.. sevdum..
ben bu gün hiç giremiyom..kızım çok hastalandı..boğazı şişmiş yine..okulada gitmedi..onunla ilgileniyom..
sizleri seviyom..çalışmalara başladık..artık akşamı sabahı yok..tutduğum yerde çalışıyom
öptüm hepinizi
canım sen kalp atısını kacıncı haftada duydun benım yarın randewum war 6hafta 3gunluk duyarmıyız acaba cok heyecanlıyım bazı seyler okuyorum etkılenıyorum
canım sen kalp atısını kacıncı haftada duydun benım yarın randewum war 6hafta 3gunluk duyarmıyız acaba cok heyecanlıyım bazı seyler okuyorum etkılenıyorum
papatya.. sevdum..
öptüm hepinizi
ah kıyamam cok gecmıs olsun.allah şifa versin canım
Kan testin ne zaman çıkıcak?
aynen oyle sekerım.yanı sanırım oyle.cunku daha teshısım konmadı.ben kendımce arastırıp teshısımsı bısı yaptım kendıme
gecmıs olsun canım.hayırlısıyla dıger aylara bırakacagız artık heyecanlı bekleyısı
cok gecmıs olsuuuuun.hakkımızda hayırlısı.
nerde bu millet yaaaa yoksa başka topikte mi takılıyorsunuz
canım tebrik ederim..hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..Sağlıklı bir gebelik dönemi geçir sağlıkla bebeğini al Kucağına inşallah. ..
Canım listeye eklememişsin beni 12-13 ocak adet tarihimmmm
bende kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın beklenmeyen adet tarıhı en erken 12 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?