• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlarrrr slmmmm:35: nasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee :50:

Kızlarrrr slmmmm:35: nasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee :50:

hoş geldin canım ben hiç kullanmadım o testlerden bilemicem :26::26::26:

kızlarrrrrr nasılsınız.. ben geldim genee... ovulasyon testi aldım ya ben . 1 aralık adetim başladı .muhtemelen 6 sında biter. testlere hangi gün başlıım adetım cok düzensiz belli bi aralığı yok bazen 30 bazen 38 bazen 35 :14::14::14::14::14:

Back
X