Hanimlar daha önce yasadinizmi bunu?

gargaramelis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
36
11
3
37
Hoslandiniz belki aşık oldunuz ve dayanamayıp söylediniz.. olmadı tabiki ama net bir cevapla yani. Daha sonra hoşlanmaya başlayanlar oldumu yani hoslanabilirmi benden zamanla .. umut fakirin ekmeği. Tabiki iletişim kesinlikle rahatsız etmek falan yok ben sanki hep ona aşık olarak kalicam

hayır, daha önce kimseye aşkımı itiraf etmedim.
ola ki etseydim, net bir şekilde reddetseydi, buz gibi soğurdum.
kara sevda sadece filmlerde oluyor bence, zaman hızlı akıp geçiyor.değmez..

Genelde kızlar da olur bu durum,reddettikten sonra o kişiden hoşlanmaya başlarlar.
Erkeklerde böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü erkekler ulaşılmazın peşinde gibi.
Siz duygularınızı açık açık söylediyseniz ve reddedildiyseniz demek ki sizinle ilgilenmiyor ve ilgilenmeyecek de ileride.

Ben ilgilendiğini düşünerek soylemistim

Sebep önemlidir reddetme sebebi başkasını seviyorsa ayrı hazır hissetmiyorsa ayrı bilmiyorum yani ben eşimi reddetim önce ama sonra gülüşünden tavırlarından hoşlanmaya başladım bizim de iletişim yoktu ama kızkardeşi arkadaşımdı 5 ay sonra kabul ettim şimdi şükür 11 yıl birlikteliğimiz var.

Üniversite hazırlık döneminde bir çocuktan hoşlanıyordum. İddiaya girmiştim ben buna açılırım diye, ehehe. Çocuk beni reddetti, başkasıyla sevgili oldu. Ben de başkasıyla sevgili oldum. Unutursun merak etme. :)

Ben ilgilendiğini düşünerek soylemistim
Muhakkak ki birşeylere dayanarak bunu söyledin ama demek ki yanlış yorumladın onun ilgisini ya da o senden ilk adımı görünce hevesi gitti.belki stratejik davranıp onun açılmasını beklemen lazımdı.
Erkeklerin bilinçaltları süreçlerinin av-Avcı ilişkisine göre şekil aldığını düşünüyorum. Onlar ilgi duyarsa çaba gösterirler ve gerekli bütün atılımları yaparlar.eğer bu döngü tersine işlerse tatmin olmuyorlar

Valla kişisine görede değişir ben ilk askıma hiç bir zaman itiraf edememiştim ona aşık oldugumu ama o hareketlerimden anlıyordu bide arkadas cevremizden duymaması imkansızdı. Ortaokul liseyi beraber okuduk ben hep platonik takıldm o hep arkadasca yaklaştı. Liseden sonrada ara ara görüşüyorduk ama hala arkadasca yaklaşıyordu. Bu döngü tam 12 yıl sürdü. 12 yıl sonunda bana kendi geldi ve su anda 11 yıllık evliyiz :)

Hepimiz erkek-kadın basit insanlarız aslında. Erisemedigimiz kişileri kafamızda çok başka yerlere koyuyoruz hepsi bu.Belki de sizde gerçekten sevmiyor sadece hoslaniyordunuz ama şimdi o ret edince bu hislerin sevgi olduğunu düşündünüz. Ve belki oda siz duygularınızı açıklayınca kendini daha değerli hissetti.Uzak durun bence.Unutun gitsin.

Ben takılmam öyle hoşlanıyorsam açılırım. Bir kere reddedildim o da reddetme değil tam olarak, çok ani oldu ne diyeceğimi bilemedim zamana bırakalım dedi , ben o zamanda başkasına tutuldum :) onu bekleyeceğine hayatı akışına bırak. Hayat çok güzel sürprizler çıkartıyor karşımıza. Konuşmuşsun işte daha ne yapacaksın. İlerde pişmanlığın olmaz ne güzel. Yeni ufuklara yelken aç boşver bunu.

Ya aslında çokta amacım aşk yaşamak değil sanki oynadı gibi geliyor birazda o yüzden istiyorum gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…