- 4 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi gargaramelis
-
Ben ilgilendiğini düşünerek soylemistimGenelde kızlar da olur bu durum,reddettikten sonra o kişiden hoşlanmaya başlarlar.
Erkeklerde böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü erkekler ulaşılmazın peşinde gibi.
Siz duygularınızı açık açık söylediyseniz ve reddedildiyseniz demek ki sizinle ilgilenmiyor ve ilgilenmeyecek de ileride.
Yok yani dimikardeş o iş olmuyor
Yok yani dimi
Reddedildigin halde hala kendini kandirmayi seciyorsun. Net bir sekilde hayir demis bence umut yok. Hali tavrini surekli gozlemleyip anlam yukleme.Ben ilgilendiğini düşünerek soylemistim
Muhakkak ki birşeylere dayanarak bunu söyledin ama demek ki yanlış yorumladın onun ilgisini ya da o senden ilk adımı görünce hevesi gitti.belki stratejik davranıp onun açılmasını beklemen lazımdı.Ben ilgilendiğini düşünerek soylemistim
Ya aslında çokta amacım aşk yaşamak değil sanki oynadı gibi geliyor birazda o yüzden istiyorum gelsin diyeBen takılmam öyle hoşlanıyorsam açılırım. Bir kere reddedildim o da reddetme değil tam olarak, çok ani oldu ne diyeceğimi bilemedim zamana bırakalım dedi , ben o zamanda başkasına tutuldum :) onu bekleyeceğine hayatı akışına bırak. Hayat çok güzel sürprizler çıkartıyor karşımıza. Konuşmuşsun işte daha ne yapacaksın. İlerde pişmanlığın olmaz ne güzel. Yeni ufuklara yelken aç boşver bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?