- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi gargaramelis
-
canım onun senden hoslanmasını istiyorsan tamamen onu takmadıgını göstermen lazım . ozman aklına gelirsin tabi ki bunu yapman içinde yani sık sık seni unutyum mesajını vermen içinde biraz aynı ortamlarda bulunmak sartHoslandiniz belki aşık oldunuz ve dayanamayıp söylediniz.. olmadı tabiki ama net bir cevapla yani. Daha sonra hoşlanmaya başlayanlar oldumu yani hoslanabilirmi benden zamanla .. umut fakirin ekmeği. Tabiki iletişim kesinlikle rahatsız etmek falan yokben sanki hep ona aşık olarak kalicam
Peki kadınlar hisseder lafı tam doğru degilmi yani ben farklı hissetmistimdehayır olmuyor bir kere denedim unuttum gerizekalı biri için üzülmeme değmez
farklı hissetmek kasıt şu bencePeki kadınlar hisseder lafı tam doğru degilmi yani ben farklı hissetmistimde
ben ettim başladık sonu kötü bitti ama 2 yıl sürdü güzel günlerdi..Hoslandiniz belki aşık oldunuz ve dayanamayıp söylediniz.. olmadı tabiki ama net bir cevapla yani. Daha sonra hoşlanmaya başlayanlar oldumu yani hoslanabilirmi benden zamanla .. umut fakirin ekmeği. Tabiki iletişim kesinlikle rahatsız etmek falan yokben sanki hep ona aşık olarak kalicam
Merhaba canım. Olayı biraz açıklar mısın. Nasıl tanıştın. Ona ne söyledin. O sana ne söyledi. Bunları bize anlatmadan yapılan yorumlar yanlış olur.Peki kadınlar hisseder lafı tam doğru degilmi yani ben farklı hissetmistimde
Hoslandiniz belki aşık oldunuz ve dayanamayıp söylediniz.. olmadı tabiki ama net bir cevapla yani. Daha sonra hoşlanmaya başlayanlar oldumu yani hoslanabilirmi benden zamanla .. umut fakirin ekmeği. Tabiki iletişim kesinlikle rahatsız etmek falan yokben sanki hep ona aşık olarak kalicam
Ya bu aslında hemen hemen bir yıldır işleyen süreç. Aslında o başlattı yani bakışlar suzmeler falan. Sonrada bana hadi konuş demeye başladı dayanamadım söyledim. Benim olduğum düşüncelerden kurtul dedi. Cevap buydu anlamadım ama işte bir umut. Tabiki şuanda onun istedi gibi onu düşünmüyorum gibi davraniyorumMerhaba canım. Olayı biraz açıklar mısın. Nasıl tanıştın. Ona ne söyledin. O sana ne söyledi. Bunları bize anlatmadan yapılan yorumlar yanlış olur.
Aynısı işte birebir hatta. Ama o kendi hislerinden hicbisey söylemedi gerçi olmayan şeyin nesini soyleyecekti. Ben sana aşığım demedim zaten. İşte anladığı biseydi biliyordu benden duydu cevabını verdi. Flört eder gibiydi benle anlayamadım ama muhtemelen oyun oynadı benleBen itiraf ettim , daha doğrusu zorla itiraf ettirildim. ima ettim belli ettim aptala yattı en sonunda açıkça söyleyip egosunu tavan yaptım. sonunda olmadı ama görüştük 3-5 kere , olmaması onun değil benim de kararımla oldu. Sadece tipini beğenerek olmayacağını anlamam için 3-5 buluşma yetti de arttı bile.
Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenlik öncesi dönemde hep birilerine aşıktım , hep de ömür boyu o kişilere aşık olarak kalacağımı düşünüyordum , şimdi isimlerini zor hatırlıyorum
Eğer sana karşı duyguları yoksa niye senin konuşmanı istedi ? Sana neden cesaret verdi. Ne kadar çirkin davranmış. Tam bir psikopat gibi davranmış. Senin ilgini fark etmiş ve açıkça demeni beklemiş.Ya bu aslında hemen hemen bir yıldır işleyen süreç. Aslında o başlattı yani bakışlar suzmeler falan. Sonrada bana hadi konuş demeye başladı dayanamadım söyledim. Benim olduğum düşüncelerden kurtul dedi. Cevap buydu anlamadım ama işte bir umut. Tabiki şuanda onun istedi gibi onu düşünmüyorum gibi davraniyorum
Ya çok teşekkür ederim ama yakın cevreminde yorumu böyle. Ben artık bana gıcık olduğunu falan düşünüyorum yoksa niye böyle yapsın. Aşık olduğumu anlayıp uzak dursum ters davrandım üstüme geldi. Birde diyoki elini çabuk tut konuş falan. Aklıma geldi ilgisi varsa niye o söylemiyor diye düşündüm aslında. Hadi dedim ne olacaksa olsun. Hala daha suzmeye devam ediyor beni. Gerçekten bir yılı geçti bu durum. Oynandigimi hissediyorum. Beni tanıyor zaten gururumu biliyor. Ve artık karşısına cikmayacagimida biliyor ama o karşıma çıkıyor. Biseyde demiyor. O zaman vardı hislerim şimdi yokta demiyor. Sadece bakmaya devam ediyor. Yoruldum. Kafa yormayacam artık. Ha aşığım demedim ilgim var sana dedim. Beni anlamamasina imkan yok zaten. Niye konusturdu anlamadığım o. Zırt pırt rahatsız ederim onu arar sorarım anlarım. Böylede bişey yok. Resmen canımı yakmak istedi. Başka bişey var.Eğer sana karşı duyguları yoksa niye senin konuşmanı istedi ? Sana neden cesaret verdi. Ne kadar çirkin davranmış. Tam bir psikopat gibi davranmış. Senin ilgini fark etmiş ve açıkça demeni beklemiş.
Ne yap biliyor musun. Ona seni yanlış anladığını onu elbette sevdiğini ama bunun aşk olmadığını söyle. Hatta derken gül umırsamaz ve alaycı ol. Gururunu kurtar. Sana yaptığı gerçekten hoş değil. Bakalım ne yapacak. Sen yanlış anladın arkadaşım de.... Dalga geçen sen ol. Canımın içi iyi niyetini kendi egosu için kullanmış. Umut filan etme. Umut eden o olsun. Sen onu bir silkele bak nasıl değişecek. Erkekler maalesef böyle. Sevdiğini anlayınca ego tavan yapıyor. Böylelerini gördüm. Adamlarda kişilik bozukluğu var. Değer verdikçe ilgisi azalır. İnan bu evliliklerde bile çoğu zaman böyle. Erkeğin hep kaybetme korkusu olacak. Ona bu duyguyu vermezsen ellerinde oyuncak oluyorsun. Niye böyle bilmiyorum. Biz kadınlar sevgimizi şefkatimizi gönlümüzce gösterdiğimizde adamlar değişiyor. Bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini. Bak bunları öylesine yazmıyorum. Yaşadım gördüm. O nedenle onun seni yanlış anladığını plânlarında onun olmadığını gülerek de... Sevginin türleri vardır. Sana dıyduğum aşk değil de
Haaaa inanmayabilir. Amaaaa kafasında soru işareti uyanacak. Bırak soru işareti ile yaşasın.
Ya çok teşekkür ederim ama yakın cevreminde yorumu böyle. Ben artık bana gıcık olduğunu falan düşünüyorum yoksa niye böyle yapsın. Aşık olduğumu anlayıp uzak dursum ters davrandım üstüme geldi. Birde diyoki elini çabuk tut konuş falan. Aklıma geldi ilgisi varsa niye o söylemiyor diye düşündüm aslında. Hadi dedim ne olacaksa olsun. Hala daha suzmeye devam ediyor beni. Gerçekten bir yılı geçti bu durum. Oynandigimi hissediyorum. Beni tanıyor zaten gururumu biliyor. Ve artık karşısına cikmayacagimida biliyor ama o karşıma çıkıyor. Biseyde demiyor. O zaman vardı hislerim şimdi yokta demiyor. Sadece bakmaya devam ediyor. Yoruldum. Kafa yormayacam artık. Ha aşığım demedim ilgim var sana dedim. Beni anlamamasina imkan yok zaten. Niye konusturdu anlamadığım o. Zırt pırt rahatsız ederim onu arar sorarım anlarım. Böylede bişey yok. Resmen canımı yakmak istedi. Başka bişey var.
O zaman açıkça sor. Kafama takıldı neden böyle bir şey bana o zamanlar söyledin de. Ne beklediğini istediğini sor. Ben seninle değil sen benimle ilgileniyordun de. Ben siz gençlere hayret ediyorum. Bunda çekinecek bir şey yok. Saçmalayan o olmuş. Açıkça konuş. Eğer derse ki... "" senin ilgin olduğunu anladım yanlış yapma diye konuşmanı istedim " O zaman ona yanıldığını söylersin ve tavrınında çirkin olduğunu belirtirsin. Açıkça sormadan niyetini anlayamazsın.Ya çok teşekkür ederim ama yakın cevreminde yorumu böyle. Ben artık bana gıcık olduğunu falan düşünüyorum yoksa niye böyle yapsın. Aşık olduğumu anlayıp uzak dursum ters davrandım üstüme geldi. Birde diyoki elini çabuk tut konuş falan. Aklıma geldi ilgisi varsa niye o söylemiyor diye düşündüm aslında. Hadi dedim ne olacaksa olsun. Hala daha suzmeye devam ediyor beni. Gerçekten bir yılı geçti bu durum. Oynandigimi hissediyorum. Beni tanıyor zaten gururumu biliyor. Ve artık karşısına cikmayacagimida biliyor ama o karşıma çıkıyor. Biseyde demiyor. O zaman vardı hislerim şimdi yokta demiyor. Sadece bakmaya devam ediyor. Yoruldum. Kafa yormayacam artık. Ha aşığım demedim ilgim var sana dedim. Beni anlamamasina imkan yok zaten. Niye konusturdu anlamadığım o. Zırt pırt rahatsız ederim onu arar sorarım anlarım. Böylede bişey yok. Resmen canımı yakmak istedi. Başka bişey var.
valla ben bir kere öyle söyleme hatasına düştüm açıkça sonra bir daha hiç ama hiç öyle acı çektiğimi hatırlamıyorumHoslandiniz belki aşık oldunuz ve dayanamayıp söylediniz.. olmadı tabiki ama net bir cevapla yani. Daha sonra hoşlanmaya başlayanlar oldumu yani hoslanabilirmi benden zamanla .. umut fakirin ekmeği. Tabiki iletişim kesinlikle rahatsız etmek falan yokben sanki hep ona aşık olarak kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?