Hanimlar esim bi kac gundur degisik davraniyor bana

Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim
Öyle bir şey yapamaz evde ses kayıt cihazı var diyorsunuz şimdi saatlık bir şey kullanmıyoruz diyorsunuz. Yaman çelişki.
Bir eşime güveniyorum diyorsunuz bir kendimden başka kimseye güvenmem diyorsunuz. Yine yaman çelişki

Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim
Çok ilgincsiniz gerçekten. Bu boğucu tavırlarınızdan bunalmış, sizin ona yaşattığınızı size yaşatıyor olabilir nasıl bir eziyet olduğunu anlayın diye.

Sizinkinin av sahası instagram olabilir. Ben elalemin kadınına bakıyorum, benimkine de bakarlar kafası olabilir pekala.
Yahu Katip..
Adami afrakia savanalarinda avlanan bir kaplan gibi betimledin ya..
Gerci sende haklisin,boyle kocadan belgesel bile cekilebilir.

Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Valla eşinizin neyi var ben bilmiyorum ama sizin baya bir şeyiniz var. Psikoloğa falan mı görünseniz?

Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Dalga geçmek için demiyorum ama merak da ettim.
Hiç kaydedilmeyen anı var mı?
Bir de, o bunlardan haberdar mı?
Eskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu ama
Yok kalçan kapali olsun üstüne uzun giy
Yok makyaj yapma Yok resim atma bla bla bla
Bu yeni alışkanlıklar pek iyi değil.
Önceden yoksa şimdi sebebi kişinin kendinden bilmesi olabilir.

Eskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu ama
Yok kalçan kapali olsun üstüne uzun giy
Yok makyaj yapma Yok resim atma bla bla bla

Biz birbirimize güveniyoruz sorun bu değil zaten sorun neden birdenbire daha çok kıskanmaya başladı beni

Kimseye güvenmiyorum bu hayatta kendimden başka

Simdi resim attı hamama gitti arkadaşıyla
Kusura bakmayın yazacaklarım sizden fazla evlilik tecrübesi olan bir kadının eleştirisi sadece.
Alıntıladığım mesajlarınız birbirine o kadar zıt ki, bir kere ikinizinde özgüveni yok, o sizi giyim kuşamınız, attığınız fotolarla kısıtlıyor, siz onun gittiği her yerden foto istiyorsunuz, size bildirim geliyor

Hediye dahi gelmiş olsa evde bir ses kayıt cihazı var, üstelik birkaç ay öncede yaşadığınız bazı sorunlar yüzünden baba evinize gitmişsiniz, eşiniz ben bir tek kirayı öderim gezelim tozalım diyen, mahreminizi bile ailesine anlatan, sizden çok arkadaşlarıyla vakit geçirip evde olduğu zamanlar of sıkıldım diyen biri.

Eşinize sıkı can iyidir çabuk çıkmaz deyin, eskiden büyükler bize öyle derdi.

Son düzenleme:
Yaw 2 gün surat yaptı diyede konu açılmazki
CAnı sıkılmıştır işleri iyi gitmiyordur
Ay dönmüştür falan filan işte
Takmayın

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…