Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedimZamanında neden buna ihtiyaç duydunuz?
Öyle bir şey yapamaz evde ses kayıt cihazı var diyorsunuz şimdi saatlık bir şey kullanmıyoruz diyorsunuz. Yaman çelişki.Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim
Çok ilgincsiniz gerçekten. Bu boğucu tavırlarınızdan bunalmış, sizin ona yaşattığınızı size yaşatıyor olabilir nasıl bir eziyet olduğunu anlayın diye.Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim
Yahu Katip..Sizinkinin av sahası instagram olabilir. Ben elalemin kadınına bakıyorum, benimkine de bakarlar kafası olabilir pekala.
Simdi resim attı hamama gitti arkadaşıylaAyiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim
Seni seviyor çok kıskanıyor eşin seni aşkı depreşmiş birden benim ne güzel karım var demis kendi kendine kıskanayım bari demis. Oldu mu?
Valla eşinizin neyi var ben bilmiyorum ama sizin baya bir şeyiniz var. Psikoloğa falan mı görünseniz?Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Neden sana kendini bu kadar kanıtlamaya çalışıyor sen mi istedin resim at diye yoksa kendimi gönderdiSimdi resim attı hamama gitti arkadaşıyla
Zamanında bazı haltlar yenmişNeden sana kendini bu kadar kanıtlamaya çalışıyor sen mi istedin resim at diye yoksa kendimi gönderdi
Avlanma sahası mı…..Sizinkinin av sahası instagram olabilir. Ben elalemin kadınına bakıyorum, benimkine de bakarlar kafası olabilir pekala.
sanirsin aslan,kaplanAvlanma sahası mı…..
Yani bende öyle düşünüyorum açıkçası başka türlü neden kendini bu kadar ıspatlamaya çalışsın ki konu sahibi güveniyorum diyo ama belli ki adam güvenmediğin düşünüyorZamanında bazı haltlar yenmiş
Hamamdan mı attı ayyySimdi resim attı hamama gitti arkadaşıyla
Dalga geçmek için demiyorum ama merak da ettim.Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Bu yeni alışkanlıklar pek iyi değil.Eskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu ama
Yok kalçan kapali olsun üstüne uzun giy
Yok makyaj yapma Yok resim atma bla bla bla
İlk defa paylaşmıyorsanız durduk yere bunu söylemesi çok manidarKendimi paylaşıyorum neden evli barklı kadınsın neden resim paylaşıyorsun diyo
Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Eskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu ama
Yok kalçan kapali olsun üstüne uzun giy
Yok makyaj yapma Yok resim atma bla bla bla
Biz birbirimize güveniyoruz sorun bu değil zaten sorun neden birdenbire daha çok kıskanmaya başladı beni
Kimseye güvenmiyorum bu hayatta kendimden başka
Kusura bakmayın yazacaklarım sizden fazla evlilik tecrübesi olan bir kadının eleştirisi sadece.Simdi resim attı hamama gitti arkadaşıyla
Hayir ben istemedim o atti hamama geldim çok güzel diye foto attı atarız birbirimize genelde kıskançlıkla alakali bi durum degilNeden sana kendini bu kadar kanıtlamaya çalışıyor sen mi istedin resim at diye yoksa kendimi gönderdi
Dogru söylüyorsunuz valla normale döndü bile ama kadınız işte huylaniyoruzYaw 2 gün surat yaptı diyede konu açılmazki
CAnı sıkılmıştır işleri iyi gitmiyordur
Ay dönmüştür falan filan işte
Takmayın
BoşanMerabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?