Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Esim beni seviyor zaten ondan şüphem yok sizce neden olmuş olabilir diye sordun hanımlar aldatmak gibi bisey söz konusu bile olamaz
Biz birbirimize güveniyoruz sorun bu değil zaten sorun neden birdenbire daha çok kıskanmaya başladı beniÖf çok boğucusunuz. Böyle evlilik mi olur?
Bu kadar güveniyorsanız, sevildiğinizden bunu kadar eminseniz evde neden ses kayıt cihazı var?
Neden nereye gittiği bildirim olarak size geliyor, siz o bildirimleri neden takip ediyorsunuz?
Neden eşinizin telefonunu karıştırıyorsunuz?
Neden eşiniz gittiği yerden sizi görüntülü arayıp nerede ve kiminle olduğunu ispatlama gereği duyuyor?
Eşiniz neden sizin fotoğraf paylaşmanıza karışıyor?
Garip garip ilşkiler, birbirinize zerre kadar güveniniz yok.
Ben "eşiniz aldatıyor, bu halleri o yüzden" demiyorum ama bu tarz ilişkilerin sonu da pek hayırlı bir yere çıkmıyor.
Aslında ses kayıt cihazı değil bi arkadaşım bi hediye almıştı kayıt yapan ayıcıkEvde ses kayıt cihazı neden var?
İşte bunları konunun giriş bölümünde de anlatsaydın keşke iş aldatma konularına gelmezdi bacımEskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu ama
Yok kalçan kapali olsun üstüne uzun giy
Yok makyaj yapma Yok resim atma bla bla bla
Bence öyle. Nerdesiniz diye arkadaşıyla olan adamı niye arıyorsunuz. Hele o da görüntülü arayıp gösteriyorsa ya boğduğunuzdan ya aşırı koskançlığınızdan.Nasil yani cokmu sizce boguyorum
Eee gelen giden evde sizi canlı görüyor zaten ahahahahİşte bunları konunun giriş bölümünde de anlatsaydın keşke iş aldatma konularına gelmezdi bacım
Bazı erkekler böyle sosyal medyada eşinin resmini diğer erkeklerin görmesini istemez
Benim mesela evimde yatak odam dışında başka yerde resmimiz yok gelen giden karımın resminemi baksın diyor adam(tabiki sağlıklı bi düşünce diil)
Sizinkinin av sahası instagram olabilir. Ben elalemin kadınına bakıyorum, benimkine de bakarlar kafası olabilir pekala.Merabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
Tamam işte bi haltlar karıştırıyorYok artık yazıp cizdiniz hemen
Resim paylaşınca sil instagram kullanma diyo resim paylaşma acik kalsin diyo
Kimseye güvenmiyorum bu hayatta kendimden başkaNasıl bu kadar eminsiniz?
Daha doğrusu cidden bu hayatta kendinizden başka kimseye bu kadar güveniyor musunuz
Sadwce kendi resmimi paylasmam sorunTamam işte bi haltlar karıştırıyor
İşte gelde bunu anlat adamaEee gelen giden evde sizi canlı görüyor zaten ahahahah
Neden böyle bir şeye gerek duydunuz ki? Demek ki yapma potansiyeli var, e güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz? Aldatma şüphelerine neden sert karşılık veriyorsunuz. Bana çok olası geldi, hatta ses kayıt cihazı koyacak kadar kafayı kırdıysanız zaten sonu hayır değildirHanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Şimdiye kadar hiç boyle bisey görmedim Allah ta gostermesinNeden böyle bir şeye gerek duydunuz ki? Demek ki yapma potansiyeli var, e güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz? Aldatma şüphelerine neden sert karşılık veriyorsunuz. Bana çok olası geldi, hatta ses kayıt cihazı koyacak kadar kafayı kırdıysanız zaten sonu hayır değildir
Neden?Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Ya aslında çok saçma şeyler iki gün önce sarılıp öpüp bitanemsij benim diyo yarin yine hicbisey yokmuş gibi konusucaz biliyorumeşinizle birbirinize çok müdahale ediyorsunuz belli ki
daha ortak noktayı bulmaya çalışmanız gerek
Nereye gittiğini söyler kimle gittiğini söyler bende odaNeden?
Zamanında neden buna ihtiyaç duydunuz?Nereye gittiğini söyler kimle gittiğini söyler bende oda
Ses kayıt cihazini ben almadım bu arada azıcıkta cikti aktif kullanmıyoruz
AminŞimdiye kadar hiç boyle bisey görmedim Allah ta gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?