hanımlar eşinize istediğiniz şeyleri nasıl aldırırsınız?

valla bu konuda eşimin hakkını yıyemem..öyle hedıye almayı falan pek beceremez alıs verısı sevmedıgı için.ama eşim hergün harclıgımı verır..yanı evın bankası benım...ya kendım alırım ya da eşimle beraber alırız..ve ne ıstersem alırım.pek sormam bıle.allah razı olsun ondan..
genelde herseyı ben almaya calısırım öyle bır huy var bende illakı kendım yapacagım...bırde alıs verıs yaparken yalnız olmayı tercıh ederım...

benimde eşime birşey aldırmak için yalvarmama gerek olmuyor onunlayken birşey beğendiğimde hemen alır ya da bende para olduğu için gündüz evde olduğumdan çıkar mağazaları gezer beğendiğimi alırım ama abartmam elbette.. O da hiçbirşey demez..

Bu işler genellikle doldurmayla olmuyor malesef.
Ama konuşmak çözüm olabiliyor bazen.
Bana şunu al bunu al demekte komik oluyor, insan düşünsün istiyor.
Ama düşünmüyorsa da sitem etmekte fayda olabiliyor bazı kişilerde.
Bazılarında ise ne yapsan boş.
Olmayınca olmuyor.

unutmuştum böyle bir konu açtığımı bile
yanlış anlaşılmasın arkadaşlar eşim bir dediğimi iki etmez eğer imkanı varsa her istediğimi alır
ben ben söylemeden bana bişeyler hediye etmesini isterdi demek istedim
söyledim ben de bana hediye almıyorsun süpriz yapmıyorsun diye aşkım beceremiyorum ben diyor
o almadı ama ben her özel günde aldım belki oda alışırda bişeyler yapar diye
yok oda bi işe yaramadı aldım durdum ama hiç karşılığını alamadım
yıldönümümüz de bile
pasta alır çiçek alır ama hediye yok
ben de böyle kabul ettim umut etmeyi bıraktım artık
seviyorum onu napim

bu ınsanın ıcınden gelen bır sey sanırım canım...
esın belkı senın ne begenecegını bılmıyor olabılır :hulya:
esım hangı seylerın benı mutlu edecegını bıle bılır mesela en kucugunden ornek vermek gerekırse bana surprız yumurta alır cok sevınırım :kedi:

bunu istiyorum derim eşim de alır ....bişeyi beğenmişsem hediye alır gelir yani böyle bi sorun olmadı hiç ...benimde bir çabam olmadı haliyle birşey alması için.....
belki sende açıkça ne istediğini söylemelisin herkesin yapısı farklı tabi eşin belki kendi kendine hediye olayını falan yapamıyordur ,belki beğenmezsen diye tereddüt ediyodur...yada sen ona bir hediye al ozaman anlayacaktır oda sana alacaktır ...yenisiniz daha zamanla yoluna girer bence ...

Ben 'bana sunu al' demem, almak ıstedıgım bır sey varsa gıder kendım alırım. Ama kımı zaman kendı ıcın alıs-verıse cıktıgında bana da bır seyler alır, zevkıne guvenırım, bır kac kez begenmedıgım de oldu. Ama sevkını kırmamak ıcın cok begendıgımı soyledım (:

benim aşkımda ne istersem alır.genelde gezmeye sehir dısına cıktıgımızda gıderız buyuk alısverıs merkezıne ne ıstersem alır hatta dısarı cıkınca ıyı dusun aklına takılan bısey varsa alalım der.ama aysadıgımız sehıre gelınce işleri cok oldugu ıcın bende ustune fazla gıtmem sunu alalım bunu alalım dıye bazen gıcıklıgım tutar bana cıcek al bana gul getır dıye oyle alır.sevıyorum onu yahuuu :asigim:

Eşime bana şunu al dememe bile gerek kalmaz.
sadece ufak bir imada bulunsam bile,ertesi gün o şey elimdedir sağolsun.

Hatta çoğu şeyi ima bile etmem,birçok ihtiyacımı, sevdiğim şeyi bilir, alır gelir sağolsun.

bizde eşimle birbirimize hediye almamaya karar verdik zaten bi ewksiğimiz olduğunda alıyoruz.hediye alsa zevkimi bimez zaten kendine kıyafet alırken bile benim fikrimi sorar..özel günlerimizde de yemeğe gideriz..yada haftasonu için 2 günlük tatiller..hem erkeğe ne alınırki yok doğum günü yok sevgililer günü evlilik yıldönümü.bitmezkiii.

evimizin şöyle bişeye ihtiyacı var
yada kızımımıza şuna ihtiyacı var
yada senin şöyle bişey alman lazım dediğim zaman gidip alıyoruz. ikna etmeye uğraşmaya gerek yok :)

Önce insan gibi isteme evresi sonra ısrar evresi sonra duygu sömürü evresidelikafadulden.Yada direk Beyin yıkama yöntemi..kötükedihüso

benimde en çok içimde kalan şey şu hediye işidir
şimdiye kadar ne nişanlıyken ne evliken bir gün olsun igne alıp gelmemiştir eşim
ama öyle çok istiyorumki ..
napim olmayınca olmuyor
ama yinede hakkını yemiyim bişey isteyince hemen alır tüm ihtiyacımı görür nereye istersem götürür
her konuda 4 4 lük sadece romantikligi yok işte
napalım :))

hissederek alınırsa gönlümün hoşuna gider.
söylediğimin bana alınmasının kıymeti olmaz,
zira kendim de sahip olabilirim makûl isteklerime.
hediye, dolayısıyle alâkâ taleb edilmez. içten, histen gelir o.
beni hissetmesinden güzel hissederim, şıkırtılı paket bahane.

Back
X