kızlar slm.yazılarınızı hep okudum.bazılarına duygulandım:asigim: bazıları komik geldi güldüm.:roflol: benim eşim nişanlıyken güzel hediyeler alırdı takılar parfümler vs. evlendik ve gene almaya devam etti sık olmasada.ama ben ona kıyafet almayı severdim ve kıyafet alırdım onunda bana kıyafet almasını isterdim.bi gün dedim.bana neden hep takı alıyosun kıyafet al dedim.o da sen herşeyi beğenmessin diye alamıyorum dedi yazık kocişim a.s ertesi gün çorap almış canım aşkım.:roflol: olsun çorap morap bana yetti hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.hem herşey hediye demek değil.eşimle şuanda üçüncü yılımıza girmek üzereyiz ve hergün işe gönderirken kapıda dikilir bekler hadi napıyosun daha diye.öperek uğurlamak için ölürüm :asigim: eşim anahtar kullanmaz ve akşam işten gelince kapıyı açar açmaz allahıma binlerce şükürler olsun yüzüme güler yüzlü bakar.yorgun argın geliyo ve de bana gülümsüyoo bundan daha güzel ne olabilirki a.s.

yanlız ben güler yüzlü karşılamassam kapıdan girmeden sorar noldu diye.bunlar çok hoş şeyler allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. duygulandım şimdi senağlama