hanımlar eşinize istediğiniz şeyleri nasıl aldırırsınız?

sevdiklerimizle hediyeleşmekten daha güzel ne olabilir ki?

bu yönü eksikse eğer sen ona bol bol hediyeler alıp sevindir
inan bana mutlaka değişecektir sabır lazım biraz

bence bunu yaptırmanın yolu yok...ıcınden gelıyosa yapar..ama oyle sprızler ona gore degılse ne kadar ugrasırsan ugras yaptıramazsın...benım kocam bu konuda cok ınce dusuncelı..artık aprtmanda dalga gecıyolar senden cok cıcek alan hedıye lan yok dıye:teytey:

çok sükür, esim bir istedigimi iki etmez. Arti ben ona surat asayim, gider hemen çok gûzel bir buket alir. Her zaman herseyin en güzelini hakkediyorsun der esim:asigim::nazar:Şeniz

ahhhhhh ahhhh, benim kocamda bana hiç hediye almaz, özel günlerde bile, ben ona aldığımda da burun kıvırıp "ne gereği vardı" der. 10 yıllık evliyim, bu güne kadar aldıkları 10 parmağı geçmez. bana bişey aldığında da bir havalara girer ki görmeyin. sanki beni sürekli hediyelere boğuyo. aldığı şeylerde tişört, kazak falan. yıllardır ondan bir yüzük bekliyorum ama hala almadı, alacağınıda sanmıyorum. en sonunda ben alacam kendime, götürüp onun gözüne sokucam.:dilcikar:

bu arada ilayda26 sen ne şanslı kadınsın ya, senin gibilere çok imreniyorum, bunun bir püf noktası varsa bende bilmek isterim. ruhumun okşanmasına çok ihtiyacım var.

Benimde Nişanlım pek romantik degil:( Ama özell günlerimizi hiç unutmaz ama böle durduk yere hediye aldıgını hatırlamıyorum:(((( aaa duuu arada yapıo ama fazla deil:))

eşim sağolsun özel günlerde hediyemi eksik etmez
belki de korktuğu için alıyordur
hediye ile gelmesin var ya :oklava:
ilk tanıdığım gibi olsun ona göre :1closedeyes:

:kızgın:hiçbişeyi aldıramam söyleri söylerim adamda tık yok bende bıraktım ne hali varsa görsün en çok sevdiği nere varsa ikinci el onları bulup alır gelir ıyyyy:oklava:

10 yıllık evliyiz. evlendiğimiz ilk sene bir gül getirdi.onuda ceketinin içine koymuştu:ondan sonrada bir daha görmedim. erkek milleti işte ......

ben bu konuda sansliyim sanirim esim benim ihtiyaclarimi benden iyi bilir ve supriz yapmasinida sever ,ama olmasa da muhim degil guler yuzu tatli dili yetiyor:nazar::nazar::nazar:
canim hediye fanii ,sabah ise esini gulumsemeyle buseyle gonderiyorsan ,esin aksam eve o gulumsemeyle tatli soz ile geliyorsa daha ne olsun ,ihtiyacin olan seyleri de soylersin , alisverise ciktiginizda ihtiyacin degilse bile hosuna giden birsey olursa begendigini soylersin cebinde varsa parasi cimri de degilse alir zaten

benim esim hediyeler almaz oyle simdiye kadar sevgililer gununde bir buket cicek almistir bir kolye almistir ha birde yuzuk almistir buarada 19 senelik evliyiz hepsi budur hediye almasini pek sevmez masraf olmasin diye biraz odun kilifindandir yani bende gider kendim alirim cani sag olsun:lepi:

kızlar slm.yazılarınızı hep okudum.bazılarına duygulandım:asigim: bazıları komik geldi güldüm.:roflol: benim eşim nişanlıyken güzel hediyeler alırdı takılar parfümler vs. evlendik ve gene almaya devam etti sık olmasada.ama ben ona kıyafet almayı severdim ve kıyafet alırdım onunda bana kıyafet almasını isterdim.bi gün dedim.bana neden hep takı alıyosun kıyafet al dedim.o da sen herşeyi beğenmessin diye alamıyorum dedi yazık kocişim a.s ertesi gün çorap almış canım aşkım.:roflol: olsun çorap morap bana yetti hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.hem herşey hediye demek değil.eşimle şuanda üçüncü yılımıza girmek üzereyiz ve hergün işe gönderirken kapıda dikilir bekler hadi napıyosun daha diye.öperek uğurlamak için ölürüm :asigim: eşim anahtar kullanmaz ve akşam işten gelince kapıyı açar açmaz allahıma binlerce şükürler olsun yüzüme güler yüzlü bakar.yorgun argın geliyo ve de bana gülümsüyoo bundan daha güzel ne olabilirki a.s. :nazar::nazar: yanlız ben güler yüzlü karşılamassam kapıdan girmeden sorar noldu diye.bunlar çok hoş şeyler allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. duygulandım şimdi senağlama

sen ona bol bol hediye al...ben öyle yaptım...hiç almıyodu şimdi almaya başladı...öğrendi...sen hiçbişey söyleme sevgilim bak sana ne aldım de sık sık bişeyler al küçük küçük şeyler...en sonunda öğrenir

canım eger eşin öyle yapıyorsa sende agzınla söyle neden hediye almıyorsun de bi çiçek alsan da yeter bana de sen hatırlat yani bi bakarsın bi gün elinde çiçekle gelir bi bakarsın başka günde bi hediye alır bi süpriz yapar sana sen ilk önce bunu ona alıştır ben bunları bunları seviyorum de şöyle yapmanı istiyorumde o bi zaman sonra alışkanlık haline getirir zaten benim eşimde böyleydi çok sinir olurdum yüzüne söyledim bi baktım ondan sonra bana artık çiçek ve hediye almaya başladı iş sen de biter canım...

benim eşimde hiçç süpriz yapmasını bilmez :mymeka: ama bişey istediğimde bir kere söylemem yeterli hemen alır a.s

kızlar slm.yazılarınızı hep okudum.bazılarına duygulandım:asigim: bazıları komik geldi güldüm.:roflol: benim eşim nişanlıyken güzel hediyeler alırdı takılar parfümler vs. evlendik ve gene almaya devam etti sık olmasada.ama ben ona kıyafet almayı severdim ve kıyafet alırdım onunda bana kıyafet almasını isterdim.bi gün dedim.bana neden hep takı alıyosun kıyafet al dedim.o da sen herşeyi beğenmessin diye alamıyorum dedi yazık kocişim a.s ertesi gün çorap almış canım aşkım.:roflol: olsun çorap morap bana yetti hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.hem herşey hediye demek değil.eşimle şuanda üçüncü yılımıza girmek üzereyiz ve hergün işe gönderirken kapıda dikilir bekler hadi napıyosun daha diye.öperek uğurlamak için ölürüm :asigim: eşim anahtar kullanmaz ve akşam işten gelince kapıyı açar açmaz allahıma binlerce şükürler olsun yüzüme güler yüzlü bakar.yorgun argın geliyo ve de bana gülümsüyoo bundan daha güzel ne olabilirki a.s. :nazar::nazar: yanlız ben güler yüzlü karşılamassam kapıdan girmeden sorar noldu diye.bunlar çok hoş şeyler allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. duygulandım şimdi senağlama

yazdıklarına okadar duygulandım ki biz görücü usulü evlendik arada bana şimdi hediye falanda alır ama ben çok mutsuzum çünkü bewnim kocamın yüzü sürekli asıktır beni sürekli eleştirir mutfaktan oğluma su getirecek olsam bağırır niye geç geldin çocuklar bi şey dökse bana bağırır birgün kapıda güler yüzlü görmedim gün içerisinde canımı sıkan şeyler olduysa akşam suratım asaıksa üf ben böyle kadın istemem der sözün kısası hediye alması bişey değil önemli olması sevmesi

Back
X