Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

erkek arkadaşımla 2.5 yıldır beraberiz. tanıştığımızda bu halimden 10 kg şişman, saçları mısır püskülünden hallice, yorgunluktan gözleri boş boş bakan bir kızdım. annem hastaydı ve ev hastane odası gibiydi. ben aslında ben gibi değildim ama elbette o benim aslında kim olduğumu bilemezdi. ama o halde başladı ve devam etti.
daha sonra ona sordum, o halde nasıl başladın başkası olsa kaçardı diye.
çok dikkatli baktım ve senin içindeki ışığı gördüm dedi.
haklı da çıktı. şu an çok şükür tüm özgüveni geri gelmiş , mutlu bir kadınım.

bunu neden anlattım ? gerçek ilişkiler öyle vitrin kurmakla olmuyor. belirli tavırlara girmekle de.
ben hep kendim oldum, evlilik olsun diye kendimi kalıplara sokmadım. o doğallık bizi biz yaptı..
siz de kendiniz olun. mutlaka denginiz çıkıp gelir.

Ah bu bılseler ne cilveli kadını kacırdıklarını? Bunda ciddiyim. Ne ıstedıgını de ıstemedigini de biliyosun, ucusa Gececek kadar cilvelisınde. Eee, kaybeden uzulsun. Kesfedemeyen uzulsun
Kimsenin uzuldugu yok kimse beni iplemiyo.yaw inanmiyonuz biliyorum da gercekten yok.cem yilmaz in dedigi gibi hiç yok..

Her kadinin pesinde bir suru adam varsa beni kimseler istemiyorsa erkekler bu kadar goruntuye odakli varliklarsa ve yine beni kimseler begenmiyorsa tipimde kusur aramak geldi aklima.cunku cekici gelmiyorum.kimselere
Bence yanlış yere odaklanıyorsun da sen bilirsin. Benim peşimde bir sürü adam olduğu zaman da oldu, 4 sene boyunca sinek avladığım da oldu. Çok çekiciydim de Allah mı çarptı? Tipim mi değişti ağzım yüzüm mü kaydı? Hayır. Düşünce yapım çarpılmıştı sadece, ne zaman ki farkına varıp düzelttim, o zaman her şey yoluna girdi bunu demeye çalışıyorum.

35 yildir kendim olmanin bi faydasini gormedim.hayat cirkin evet kendim olmaktan bi fayda gormedim.bak yas 35 ama yok
Aman benim de yas 35. Hani ne gorduk? Bi mok yok afedersin. Kocadan cocuktan kim hayir gormus valla kendin icin yasayacaksin. Bekar cocuksuz arkadaslarim dunyayi gezdi. Ben 4,5 evde cakildim kaldim bir cocuk dogurdum diye. Omrumden 25 yil gitmistir rahat. Onca emek veriyorsun,cocuk dunyan oluyor,allah acisini gostermesin evet ama. İste,cok daha iyi hayatlar da yaratiyor insanlar.
İse basladim,windows bile degismis bekarlar mis gibi ise gelip gidiyor,is cikisi spora puba gidiyor,ben kosa kosa eve gelip yemek yapiyorum hadi sec simdi
Hangisi guzel

Tekrat ediyorum 35 yildir dengim.cikmadi.bi seyler degismeli ama karakterde ama tipte.tipe niye taktim begenilmedim ve tercih edilmedim defalarca.beni hic tanimayan sadece goren insanlar tercih etmediler.taniyanlar da baskalarini tercih ettiler.ve bu ilk etapta tercih edilmeme sebebim tipti.ondan taktim

Neyi duzeltmeliyim tam.olarak.peki

Bekarim pub a falan gitmiyorum yorgunluktan spora gidemiyorum dogru duzgun.hee gun is stresi.her gun

Kimsenin uzuldugu yok kimse beni iplemiyo.yaw inanmiyonuz biliyorum da gercekten yok.cem yilmaz in dedigi gibi hiç yok..
Hahahahahahaha yasemin bana bi kere sureklı gıttıgım Cafe in garsonu abla cocugun Yokmu dıe sormustu yok demistim.
Hıc mi yok demisti
Var Bı parca evde insan olunca ckarıcam dısarı suan elden ibaret henuz tamamlanmadı demistim
Ee ıs yerinde de yok mu hıc cay bile ıctıgın bırı?

Bu mesajınla seni linç edenler olur kesin:))
Gösterişli olmak saçlardan başlar uzun saç kesinlikle genç ve havalı gösteriyor
İddalı ama avam olmayacak şekilde dekolte
Makyajını eksik etme
koyu renk ruj kesinlikle dikkat çekici bi detay
Kesinlikle büyük takılar kullan
Deri taytların crop bluzlerin her zaman gideri var

e işte benimde 32 yıl karşıma dengim çıkmamıştı. hele tanışmadan önceki son 2 sene kimle görüşsem 2 hafta sonra eski sevgilisine dönüyordu. tam bir kaostu. ne zaman vazgeçtim buna takmaktan oldu bir şekilde. bazen fazla takılmak fazla düşünmek bişeyleri uzaklaştırıyor.
ama içinde olduğunuz duygu durumunu anlıyorum çok iyi.

Hepsi evli.evli olmasalar da ben ahlaki olarak onlari yeteeli âhlak seviyesinde bulmuyorum.yani bi isi cikari icin yapan tipler.iç motivasyonlari yok.para icin yasiyoar ve otorite zayifladiginda isi savsakliyorlar.motivasyonlari dissal pekistireclere dayali. Ben boyle insanlari sadeve idare ediyorum icsel.olarak sevemiyorum

Saclarim uzundu kestirdim.kaynak yaptirabilirim belki.

Armudun sapı uzumun copu dıyosun ama sende.

Bekarim pub a falan gitmiyorum yorgunluktan spora gidemiyorum dogru duzgun.hee gun is stresi.her gun
Niye gidemiyorsunuz? İs ne kadar stresli olursa olsun insan cikista bos iste. Eve kosma zorunluugunuz yok. Hic normal arkadasiniz yok mu? Edinmek zor degil aslinda. Biraz sosyallesseniz bu psikolojiniz de degisir bence. Benim cevrem butiklerden,publardan,yoga seanslarindan cikmiyor valla.

Gercekten beynen o kadar yoruluyorum ki eve gidip yatmak disinda bi dusuncem olmuyo ayrica ders calismaliyim sinavim var 2 ay sonra

"Evde kaldım" diyen zeki bir kadın?
Sorun dış görünüşünüzden ziyade tavrınız, tarzınız olabilir mi, bunu düşündünüz mü hiç?

Sizi tanımıyorum, vereceğim örnek size ne kadar uygun bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var, o da aynen bu şekilde yakınırdı.
Arkadaş ortamında kendine inanılmaz güvenir, kendini çok zeki bulur, çok başarılı olduğunu düşünür...
Aslında eğlenceli biriydi, biz de gülüp eğlenirdik beraberken ama ortamdaki hiçbir kadının değil evlenmek sevgili olmak bile istemeyeceği biriydi.

İsteklerine baksanız "voov bu adam neymiş ki bunları istiyor" dersiniz.
Zeki, kültürlü, işinde başarılı, güçlü bir kadınla evlenmek isterdi ama kadınlarla buluşmaya giderken onedio okuyup konuşacak konu depolardı asdfghjk
Sonuç olarak hayallerindeki değil, kendisi gibi bir kadınla evlendi.
Çünkü kendisi gibi olmayan kadın onu yapacaktı?

Sizin de sorununuz dış görünüş falan değil bence.
Tamam herkes kendini zeki bulur ama kendinin farkında olmak ayrı bir zeka gerektirir.
Siz de ismail yk gibi sizi beğenmeyenlerin peşinden gidip beğenilmemenizi dış görünüşe bağlıyorsanız sorun direkt bu olabilir.
Karşısındaki kadında zeka arayan hiçbir erkek şişme dudağa tav olup evlilik yoluna girmez.
Dış görünüşten önce içinize objektif bakmayı deneyin ve kriterlerinizi gözden geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…