- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kimsenin uzuldugu yokAh bu bılseler ne cilveli kadını kacırdıklarını? Bunda ciddiyim. Ne ıstedıgını de ıstemedigini de biliyosun, ucusa Gececek kadar cilvelisınde. Eee, kaybeden uzulsun. Kesfedemeyen uzulsun
Bence yanlış yere odaklanıyorsun da sen bilirsin. Benim peşimde bir sürü adam olduğu zaman da oldu, 4 sene boyunca sinek avladığım da oldu. Çok çekiciydim de Allah mı çarptı? Tipim mi değişti ağzım yüzüm mü kaydı? Hayır. Düşünce yapım çarpılmıştı sadece, ne zaman ki farkına varıp düzelttim, o zaman her şey yoluna girdi bunu demeye çalışıyorum.Her kadinin pesinde bir suru adam varsa beni kimseler istemiyorsa erkekler bu kadar goruntuye odakli varliklarsa ve yine beni kimseler begenmiyorsa tipimde kusur aramak geldi aklima.cunku cekici gelmiyorum.kimselere
Aman benim de yas 35. Hani ne gorduk? Bi mok yok afedersin. Kocadan cocuktan kim hayir gormus valla kendin icin yasayacaksin. Bekar cocuksuz arkadaslarim dunyayi gezdi. Ben 4,5 evde cakildim kaldim bir cocuk dogurdum diye. Omrumden 25 yil gitmistir rahat. Onca emek veriyorsun,cocuk dunyan oluyor,allah acisini gostermesin evet ama. İste,cok daha iyi hayatlar da yaratiyor insanlar.35 yildir kendim olmanin bi faydasini gormedim.hayat cirkin evet kendim olmaktan bi fayda gormedim.bak yas 35 ama yok
Tekrat ediyorum 35 yildir dengim.cikmadi.bi seyler degismeli ama karakterde ama tipte.tipe niye taktim begenilmedim ve tercih edilmedim defalarca.beni hic tanimayan sadece goren insanlar tercih etmediler.taniyanlar da baskalarini tercih ettiler.ve bu ilk etapta tercih edilmeme sebebim tipti.ondan taktimerkek arkadaşımla 2.5 yıldır beraberiz. tanıştığımızda bu halimden 10 kg şişman, saçları mısır püskülünden hallice, yorgunluktan gözleri boş boş bakan bir kızdım. annem hastaydı ve ev hastane odası gibiydi. ben aslında ben gibi değildim ama elbette o benim aslında kim olduğumu bilemezdi. ama o halde başladı ve devam etti.
daha sonra ona sordum, o halde nasıl başladın başkası olsa kaçardı diye.
çok dikkatli baktım ve senin içindeki ışığı gördüm dedi.
haklı da çıktı. şu an çok şükür tüm özgüveni geri gelmiş , mutlu bir kadınım.
bunu neden anlattım ? gerçek ilişkiler öyle vitrin kurmakla olmuyor. belirli tavırlara girmekle de.
ben hep kendim oldum, evlilik olsun diye kendimi kalıplara sokmadım. o doğallık bizi biz yaptı..
siz de kendiniz olun. mutlaka denginiz çıkıp gelir.
Neyi duzeltmeliyim tam.olarak.pekiBence yanlış yere odaklanıyorsun da sen bilirsin. Benim peşimde bir sürü adam olduğu zaman da oldu, 4 sene boyunca sinek avladığım da oldu. Çok çekiciydim de Allah mı çarptı? Tipim mi değişti ağzım yüzüm mü kaydı? Hayır. Düşünce yapım çarpılmıştı sadece, ne zaman ki farkına varıp düzelttim, o zaman her şey yoluna girdi bunu demeye çalışıyorum.
Bekarim pub a falan gitmiyorum yorgunluktan spora gidemiyorum dogru duzgun.hee gun is stresi.her gunAman benim de yas 35. Hani ne gorduk? Bi mok yok afedersin. Kocadan cocuktan kim hayir gormus valla kendin icin yasayacaksin. Bekar cocuksuz arkadaslarim dunyayi gezdi. Ben 4,5 evde cakildim kaldim bir cocuk dogurdum diye. Omrumden 25 yil gitmistir rahat. Onca emek veriyorsun,cocuk dunyan oluyor,allah acisini gostermesin evet ama. İste,cok daha iyi hayatlar da yaratiyor insanlar.
İse basladim,windows bile degismisbekarlar mis gibi ise gelip gidiyor,is cikisi spora puba gidiyor,ben kosa kosa eve gelip yemek yapiyorum hadi sec simdi
Hangisi guzel
Hahahahahahaha yasemin bana bi kere sureklı gıttıgım Cafe in garsonu abla cocugun Yokmu dıe sormustuKimsenin uzuldugu yokkimse beni iplemiyo.yaw inanmiyonuz biliyorum da gercekten yok.cem yilmaz in dedigi gibi hiç yok..
Bu mesajınla seni linç edenler olur kesin:))Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
e işte benimde 32 yıl karşıma dengim çıkmamıştı. hele tanışmadan önceki son 2 sene kimle görüşsem 2 hafta sonra eski sevgilisine dönüyordu. tam bir kaostu. ne zaman vazgeçtim buna takmaktan oldu bir şekilde. bazen fazla takılmak fazla düşünmek bişeyleri uzaklaştırıyor.Tekrat ediyorum 35 yildir dengim.cikmadi.bi seyler degismeli ama karakterde ama tipte.tipe niye taktim begenilmedim ve tercih edilmedim defalarca.beni hic tanimayan sadece goren insanlar tercih etmediler.taniyanlar da baskalarini tercih ettiler.ve bu ilk etapta tercih edilmeme sebebim tipti.ondan taktim
Hepsi evli.evli olmasalar da ben ahlaki olarak onlari yeteeli âhlak seviyesinde bulmuyorum.yani bi isi cikari icin yapan tipler.iç motivasyonlari yok.para icin yasiyoar ve otorite zayifladiginda isi savsakliyorlar.motivasyonlari dissal pekistireclere dayali. Ben boyle insanlari sadeve idare ediyorum icsel.olarak sevemiyorumHahahahahahaha yasemin bana bi kere sureklı gıttıgım Cafe in garsonu abla cocugun Yokmu dıe sormustuyok demistim.
Hıc mi yok demisti
Var Bı parca evde insan olunca ckarıcam dısarı suan elden ibaret henuz tamamlanmadı demistim
Ee ıs yerinde de yok mu hıc cay bile ıctıgın bırı?
Saclarim uzundu kestirdim.kaynak yaptirabilirim belki.Bu mesajınla seni linç edenler olur kesin:))
Gösterişli olmak saçlardan başlar uzun saç kesinlikle genç ve havalı gösteriyor
İddalı ama avam olmayacak şekilde dekolte
Makyajını eksik etme
koyu renk ruj kesinlikle dikkat çekici bi detay
Kesinlikle büyük takılar kullan
Deri taytların crop bluzlerin her zaman gideri var
Armudun sapı uzumun copu dıyosun ama sende.Hepsi evli.evli olmasalar da ben ahlaki olarak onlari yeteeli âhlak seviyesinde bulmuyorum.yani bi isi cikari icin yapan tipler.iç motivasyonlari yok.para icin yasiyoar ve otorite zayifladiginda isi savsakliyorlar.motivasyonlari dissal pekistireclere dayali. Ben boyle insanlari sadeve idare ediyorum icsel.olarak sevemiyorum
Çıtçıt kullan. Benim saçlarım sapsarıydı komple bakır yaptırdım herkes dönüp dönüp baktı. Beyaz tenliysen bakır rengi tavsiye ederimSaclarim uzundu kestirdim.kaynak yaptirabilirim belki.
Bu önemli ama sap cöp degil ki hayata baska yerlerden bakan baska beklentileri olan insanlarla napayim.Armudun sapı uzumun copu dıyosun ama sende.
Beyaz tenliyim.siyah kullaniyorum ya ben siyah seviyorum sen bu isten anliyon sanirim dur bi dkÇıtçıt kullan. Benim saçlarım sapsarıydı komple bakır yaptırdım herkes dönüp dönüp baktı. Beyaz tenliysen bakır rengi tavsiye ederim
Niye gidemiyorsunuz? İs ne kadar stresli olursa olsun insan cikista bos iste. Eve kosma zorunluugunuz yok. Hic normal arkadasiniz yok mu? Edinmek zor degil aslinda. Biraz sosyallesseniz bu psikolojiniz de degisir bence. Benim cevrem butiklerden,publardan,yoga seanslarindan cikmiyor valla.Bekarim pub a falan gitmiyorum yorgunluktan spora gidemiyorum dogru duzgun.hee gun is stresi.her gun
Gercekten beynen o kadar yoruluyorum ki eve gidip yatmak disinda bi dusuncem olmuyo ayrica ders calismaliyim sinavim var 2 ay sonraNiye gidemiyorsunuz? İs ne kadar stresli olursa olsun insan cikista bos iste. Eve kosma zorunluugunuz yok. Hic normal arkadasiniz yok mu? Edinmek zor degil aslinda. Biraz sosyallesseniz bu psikolojiniz de degisir bence. Benim cevrem butiklerden,publardan,yoga seanslarindan cikmiyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?