Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Cekici bikasinim dedigimde begenilmedim yasadim bunlari ben

Tamam da öyle sadece dilde söylemekle olmaz, inanman lazim o enerjiyle dolman lazim
Yani ben bazi seylerin kisinin bilinclti yönlendirilmeleriyle de olustugunu düsünüyorum
Maddi imkanin varsa bilincalti temizligi yaptirsan yeni bir baslangic yapsan
Yani bilmem ne kadar inanirsin ama bazen bunlara ihtiyac vardir
Yaydiginiz enerjiyle alakali bir durum
Bu da sizin icinizle alakali

Valla zeki miyim bilmiyorum da oldukça sinsiyimdir
Fit olmak için çabalamam ama gereksiz bi özgüvenim vardır
Saçlara ombre yaptırdım ekstra bi özgüven daha geldi
Birinden ayrıldım biri geldi ama bi türlü evlenemedim
Kavun misali sonradan kelek çıktılar
Sevgililiği aşıp evlenenlerden yol yordam bekliyorum asdfhj (ironidir)

Ya bilinclati temizletmek icin param.yok acikcasi inanmiyorum buna.evet enerjiye 6enilenmeye inaniyorum.ama bilincalti temizlenmesi hikaye geliyo bana

Ya evlenmek degil benim de derdim biri gelsin(ironi mironi degil)

Youtubede bi talk showda kadın kullandığını söylemistı, internetten bakmıstım silikonlu gibiydi
Evet evet bende bir yerlerde görmüştüm..Kullanan var mıdır acaba? Oturup kalkarken kaymıyor mudur?yada otururken kırlent hissi vermiyor mudur? :')))))

Ben bosanmis bacin olarak evlenme bekarlik sultanlik demeye geldim

Ya bilinclati temizletmek icin param.yok acikcasi inanmiyorum buna.evet enerjiye 6enilenmeye inaniyorum.ama bilincalti temizlenmesi hikaye geliyo bana

Yani neye inanirsan o gercek olur
Ben yaptirdim oradan söylüyorum
Bilinclati temizlenmesi zaten sihirli bir degnek degil, yine senin cabandir
bunlara inanmiyorsan o baska o zaman kendi enerjini kendin degistirip yaydigin isigi degistirebilirsin
Benim aklima sorun yoksa bu geliyor

Dislerimi ve gozlerimi ve dudaklarimi yaptirtcam zati.olay bu degil oneri istiyorum.soyle yaptir bole yaptir diye.yoksa surekli bi parcami koyup beni tamamlayin degil derdim
Geriye ne kaldı ya, Ali’yken Polat’a dönüşeceksiniz nerdeyse. Bana bu konuyu biraz abartıyorsunuz, sanki gerek yokmuş gibi geliyor ama siz bilirsiniz tabii. (Geçenki diş konunuzdan bu kanıya vardım)

Kendini seveceksin
Özgüvenli olacaksın
Estetik yaptırmaya kalksam her yerimi baştan yaparlar 42 yaşındayım hayatımın her döneminde güzellik sorunum oldu ama özgüven sorunum olmadı, hala hayli dikkat çekici olabiliyorum bu işin özü kendini sevmek. Giyimim hep sadedir hayatta yatırım yapmadığım bir alan giyim, makyaj asla yapmam, saçlarım kızıl ve uzun, kiloluyum hafiften, burnumda kocaman 36 yaşında epey stil sahibi bir adamla evlendim yakışıklıdır da kerata

O kadar stresli bi is yapiyorum ve o kadar gerizekali insanlarla calisiyorum ki surekli hata yapip.uzerime atan.yani o insanlarlayken surekli tetikte olmak zorundayim. Hal boyleyken disil.enerji yayamiyorum.ben hep mucadele etmeliyim hep hayatim boyle gecti.mucadele.etmezsem sansi yaver giden bir tip.hic olmadim.belki eril eneejim yuksek bundan dolayi bilmiyorum.
Yani ben hic miymiylayip bi erkege kur yapip aslansin sen vs demedim.cok samimiyim hic o kadar zeki guclu saygi duyacagim bi adam cikmadi karsima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…