- Konu Sahibi benlenaben
-
canım evlat kaybetmek cok üzücü bir durum.kayınvalıden bıraz düşüncesızlık yapıyor bence
eltınle aran nasıl bılmıyorum ama bence ona danışabılırsın ve kendı fıkırlerınıde acıklarsan iki tarafta kırılmamış olur.
yada kayınvalıne düşüncelerini bıldır sonucta ölen onunda torunu
cnm öncelikle bu kadar duyarlı olduğun için seni tebrik ederim.. ne güzel düşünüyosun.. kendini onun yerine koyuyosun ki kim olsa üzülür.. ben olsam bende kutlamazdım.. kayınvalidene bakma sen.. istediğini düşünsün..sen güzel bi dille anlat,bi zahmet kendisini gelininin yerine koysun... illa gününde kutlanacak die bişey yok ki, bi ay sonra kutlarsın mesela..
Kayınvalideniz küsebilir.
Hiç bir sakıncası yok bu durumda.
İçi yanan bir yakınınız varken bence aile olduğunu, yanında olduğunuzu gösterin desteğinizle..
herkese merhaba,
geçen sene eltimin 2 aylık bebeğini kaybettik,yavrunun doğum günü 29 haziran yaşasaydı 1 yaşını bitirecekti,benim oğlumunkide 30 haziran ve ben doğumgünü kutlamak istemiyorum ama kv çok ısrar ediyo bunaltıyo,yapmazsan küserim havalarına giriyo
ya anlamıyo mu yaşgünlerinin arası 1 gün ya nası kutlama yapılır nasıl bi kalpleri varsa ben mi çok ince düşünüyorum siz olsanız kutlama yaparmısınız
okuyan herkese teşekkürler
herkese merhaba,
geçen sene eltimin 2 aylık bebeğini kaybettik,yavrunun doğum günü 29 haziran yaşasaydı 1 yaşını bitirecekti,benim oğlumunkide 30 haziran ve ben doğumgünü kutlamak istemiyorum ama kv çok ısrar ediyo bunaltıyo,yapmazsan küserim havalarına giriyo
ya anlamıyo mu yaşgünlerinin arası 1 gün ya nası kutlama yapılır nasıl bi kalpleri varsa ben mi çok ince düşünüyorum siz olsanız kutlama yaparmısınız
okuyan herkese teşekkürler
seni duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum ve k.validenin düşüncesizliğine de hayret ettim..benim eltimde bu sene 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti üstelik ikimizin çocukları arasında 4-5 ay gibi bir fark olmasına rağmen biz sadece pasta kestik d.günü diye o kadar..yakında da oturmuyoruz,çok ayrı şehirlerdeyiz ama onun acısına saygı duymak istedik...kolay şeyler yaşamadılar çünkü Allah kimseye yaşatmasın..
ince düşünmüyorsun canım olması gerekeni yapıyorsun..bunun için azıcık empati yapılsa yeter..
aferin canım sana ne güzel yapmışsın
k.valideni dinleme sakın o insalıktan habersiz olabilir ama sen öyle yapma..Allah uzun ömürler versin daha çok kutlarsınız d.günü İnşallah ama bu sene kutlamayın..bak bizim gibi yapabilirsiniz,bi pasta alıp evinizde başbaşa kutlayabilirsiniz.
Tatlim ne kadar ince dusunmussun.
Bu kv ler hepmi odun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?