hanımlar fikrinize ihtiyacım var

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.690
3.739
333
Ankara
herkese merhaba,
geçen sene eltimin 2 aylık bebeğini kaybettik,yavrunun doğum günü 29 haziran yaşasaydı 1 yaşını bitirecekti,benim oğlumunkide 30 haziran ve ben doğumgünü kutlamak istemiyorum ama kv çok ısrar ediyo bunaltıyo,yapmazsan küserim havalarına giriyo
ya anlamıyo mu yaşgünlerinin arası 1 gün ya nası kutlama yapılır nasıl bi kalpleri varsa ben mi çok ince düşünüyorum siz olsanız kutlama yaparmısınız
okuyan herkese teşekkürler

canım evlat kaybetmek cok üzücü bir durum.kayınvalıden bıraz düşüncesızlık yapıyor bence
eltınle aran nasıl bılmıyorum ama bence ona danışabılırsın ve kendı fıkırlerınıde acıklarsan iki tarafta kırılmamış olur.
yada kayınvalıne düşüncelerini bıldır sonucta ölen onunda torunu

bilmiyo mu kv sanki eltimle aramda hiç bi sorun yok ama o bizimle görüşmüyo ama kaynımla görüşüyoruz ona da soramamki dilim varmaz
zaten eşimde kutlama istemiyo olacak iş mi diyo benim arkamda yani

cnm öncelikle bu kadar duyarlı olduğun için seni tebrik ederim.. ne güzel düşünüyosun.. kendini onun yerine koyuyosun ki kim olsa üzülür.. ben olsam bende kutlamazdım.. kayınvalidene bakma sen.. istediğini düşünsün..sen güzel bi dille anlat,bi zahmet kendisini gelininin yerine koysun... illa gününde kutlanacak die bişey yok ki, bi ay sonra kutlarsın mesela..

Onun melek yavrusunun da ilk doğumgünü olacaktı, çok fazla aklına gelir ve içine dağ olur.
Çok isterseniz siz, eşiniz bi'de bebeğiniz bi'pasta üflersiniz zaten başbaşa.
Kv'niz çok düşüncesiz:26:

Kayınvalideniz küsebilir.
Hiç bir sakıncası yok bu durumda.
İçi yanan bir yakınınız varken bence aile olduğunu, yanında olduğunuzu gösterin desteğinizle..

saol canım...bende öyle dedim ama her konuda kendi dediğinin olmasını istediğinden böyle yapıyo bence kv,başka kv olsa sizinki gibi doğrusu bu aferin kızım der bitirtir

Okurken bile bir tuhaf oldum. yani kadın ne kadar düşüncesiz. neden anlatmıyorsun ona da kutlamanın yaraları depreştireceğini de buraya konu açıyorsun doğru mu değil mi diye.. doğru olduğunu düşenecek tek kişinin çıkacağını sanmıyorum.

seni duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum ve k.validenin düşüncesizliğine de hayret ettim..benim eltimde bu sene 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti üstelik ikimizin çocukları arasında 4-5 ay gibi bir fark olmasına rağmen biz sadece pasta kestik d.günü diye o kadar..yakında da oturmuyoruz,çok ayrı şehirlerdeyiz ama onun acısına saygı duymak istedik...kolay şeyler yaşamadılar çünkü Allah kimseye yaşatmasın..

ince düşünmüyorsun canım olması gerekeni yapıyorsun..bunun için azıcık empati yapılsa yeter..

aferin canım sana ne güzel yapmışsın

aferin canım sana ne güzel yapmışsın

k.valideni dinleme sakın o insalıktan habersiz olabilir ama sen öyle yapma..Allah uzun ömürler versin daha çok kutlarsınız d.günü İnşallah ama bu sene kutlamayın..bak bizim gibi yapabilirsiniz,bi pasta alıp evinizde başbaşa kutlayabilirsiniz.

canım yok merak etme dinlediğimiz yok zaten benim sinir olduğum biz kesinlikle olmaz dedikçe ısrar etmesi...yapmayacaz işte sok kafana diyecem en son o olacak ama eşim patlamak üzere
evde pastada kesmeme gerek küçüğüm tam bir hamburger canavarı onu burgerkinge götürüp yemek yedirir gezdiririm babası izinli olursa oda gelir oldu bitti...

çok ince düşünmüşsünüz. bence de en azından ilk doğum gününde yapmamak gerekir böyle bir kabalık. kayınvalidenizin dediği şeyi eltinizle paylaşın. en azından zorla yapılacaksa da bilsin neyin ne olduğunu sonra size kırgınlık yaşamasın.

ben senin yerinde olsam tabiki bebegimin dogum gününü kutlarim
bebegimin en özel günü
kv den bunu düsünüyordur
bu yüzden istiyordur kutlamani
eltin icin üzülmen normal
Allah sabir versin

aynı gün olsa kutlamak istememenize hak verirdim ama aynı gün bile değil 1 gün sonra.. sırf eltinizin çocuğu öldü diye çocuğunuzun doğum günün kutlamamazlık etmeyin bence.. özel günler bunlar, ileride büyüdüğünde o günlere ait güzel fotoğrafları olması onu çok mutlu eder.. arada bir gün var diye kaç yıl daha çocuğunuzun doğum gününüzü kutlamayacaksınız ki hem?

Denebilecek herşeyi arkadaşlar demiş. Gerçekten kayınvalide nasıl bir insan yaa ekran arkasından bile çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…