hanımlar gelin bakalım

tozpembe_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
57
22
38
35
hanımlar merhaba
eşlerinize nasıl yanaşıyorsunuz ılışkiyi nasıl başlatıyorsunuz anladınız herhalde eşinizmi istiyor yoksa siz istediğiniz zaman nasıl başlatıyorsunuz fikirlerimizi paylaşalım diğer arkadaşlara farklılık olur diye düşündüm

Eşinizin hoşlanacağı kıyafetler giyip (gecelik,çorap,etek,elbise vs) ,ruj sürüp parfüm sıkın zaten o anlıcaktır :)

çocuktan önce o başlatıyordu simdi ben

Bizde spontane olur genelde. Kocam çok düşkündür yatağına nerde bulsa yatağa çeker beni genelde

Garip.
Hiç kim kime yanaşıyor diye dikkat etmedim.
Kendiliğinden doğal gelişir bunlar.
Bir planlı dur yaklaşayım tavrı değişik geliyor bana.
Bence de ya. Katiliyorum.
Ve genelde kadinlar erkegin baslatmasini bekliyor adim atmiyor bence cok yanlis erkegin de istendiğini hissetme gibi bi hakki var bence. Ve erkeklerin cok hosuna gidiyor kadinin sabirsizlikla yakinlasmasi biseyler yapmasi bence bu da evliligi canli tutuyor. Genelde sürekli erkegin yaklasmasiyla baslayip devam eden iliskilerde ilerde tam tersi oluyor bu sefer kadinlar buraya kocam onceden yanasirdi simdi ben yanasmadan yapmiyor konusu aciyor. Spontane gelissin ya yan yana otururken bir an kendinizi yatakta bulun hanimlar yok o baslatti yok ben baslattim takilmayin boyle seylere

Hele bazı konularda adamlar eşlerine "hadi sen hazırlan" falan diyorlarmış, yazıyorlar
Allah Allah diyorum öyle hazırlıklı, planlı

Hele bazı konularda adamlar eşlerine "hadi sen hazırlan" falan diyorlarmış, yazıyorlar
Allah Allah diyorum öyle hazırlıklı, planlı
Hahahahha benim kuzenim de öncesinde kalkıp çarşaf falan seriyormuş, dişlerini fırçalıyormuş hahaha hadi aşkım sevişek ben çarşaf serim sen de dişlerini fırçala mı diyolar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…