- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
amin cnm 'La ilahe illallah ' çektn değil mi?4000 çektim sanırım gözünden kaçtı cnm allah kabul etsin inş
Allah kabul etsin canm senn ve tüm arkadaşların ve ben dahil dualarımızı,ibadetlerimizi...ALLAH_Ü EKBER _SÜBHANALLAH 4000 okudum
Amiiin canim insallah...Rabbim gonlumuzden geceni hayirlisiyla kabul eder insallah....Allah kabul etsin canm senn ve tüm arkadaşların ve ben dahil dualarımızı,ibadetlerimizi...
allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah@tkglcn merhaba canım ben uzun zamandır giremedim kusura bakma pazartesi sabahı doğum yaptım
yani esmalardan geride kaldım arada sırada girip o günkü esma'dan devam etsem olur mu?
yani günü gününe takip edemem sanırım
Amin inşallah canımRabbim rast getirsin insaAllah
4.000 tevhidimi okudum
@tkglcn merhaba canım ben uzun zamandır giremedim kusura bakma pazartesi sabahı doğum yaptım
yani esmalardan geride kaldım arada sırada girip o günkü esma'dan devam etsem olur mu?
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün@tkglcn merhaba canım ben uzun zamandır giremedim kusura bakma pazartesi sabahı doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?