Allah razı olsun cnm zikirler btsn cüz paylaşımı yapılacak4000 adet elhamdulillah okudum . Kuani kerimi biliyorom bu arada .cuz okuyabilirim
Tamam canim . Ben allahu ekberctesbihimi de bugün yapacagim . Yarin nasip olursa yumurta toplama islemim var . Sen yarin,okundu diye yaz beni .Allah razı olsun cnm zikirler btsn cüz paylaşımı yapılacak
inşallah hayatm rabbm gönlüne göre versn kuzum benm.rabbm kucagını doldursun hayrlısıyla en tez zamandaTamam canim . Ben allahu ekberctesbihimi de bugün yapacagim . Yarin nasip olursa yumurta toplama islemim var . Sen yarin,okundu diye yaz beni .
Yarin icin dualariniza ihtiyacim var arkadaşları. Bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine inşallah tup bebek tedavim,olumlu sonuçlanır
Cok tsk ederim. Simdi tamamladim yatacagim . Bu arada la ilahi illhlah okudum . Yanlis yazmışıminşallah hayatm rabbm gönlüne göre versn kuzum benm.rabbm kucagını doldursun hayrlısıyla en tez zamanda
bnm yazının snunda nye gülen smile var bende onu anlamadm yanlş tıklamışm şmdi farkettmCok tsk ederim. Simdi tamamladim yatacagim . Bu arada la ilahi illhlah okudum . Yanlis yazmışım
yanlislik olmuş. Bugün dualarinizi eksik etmeyin olur mu yumurta toplama islemi icin hastanedeyimbnm yazının snunda nye gülen smile var bende onu anlamadm yanlş tıklamışm şmdi farkettmbunu yapacaktm onu nsl yaptm blmiorum inan :)
Rabbim rast getirsin insaAllahyanlislik olmuş. Bugün dualarinizi eksik etmeyin olur mu yumurta toplama islemi icin hastanedeyim
olur canmbu arada ben de cüz okuyamıyorum
bilenler az sayıda sanırım onlara çok fazla gelecekse topluca yasin mi okusak?
mazeretli olanlar olacaktır ikişer yasin okusak 41 yasini tamamlarız
Ayrılan kardeşlerımızın elhamdulıllah zıkrını ben okuyayım mıARAMIZDAN AYRILAN ARKADAŞLAR HAKLARINI HELAL ETSİNLER.UMARIM TEKRAR DUALARDA BULUŞURUZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?