Sagolasin canm benim Allah razi olsun Rabbim hepinize nasip etsin insallah :)ay canim sonsuz hamdolsun rabbimize senin duanin kabul olmasi gibi bizim dualarimizin cok sukur kabul oldu sevincini rabbim bize de lutfetsin insallah :)
sevincten unuttum sanirim okudum duayi Allah kabul etsin :)
Canım bana bugün transfer yapıldı. Boy abdestine gerek var mi acaba . Yoksa okuyabilir miyim zikir ve dualarimiARKADAŞLAR DAHA ÖNCE HEM FİKİR OLDUĞUMUZ Bİ ŞÜKÜR DUAMIZ VARDI.HACETİ,DİLEĞİ KABUL OLUNAN ARKADAŞLAR BİLDİRDİĞİ TAKTİRDE TOPLUCA ŞÜKÜR DUASI EDECEKTİK. A ay__060 ARKADAŞIMIZIN İKİ HACETİNDEN BİRİ KABUL OLMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ONUN İÇİN HERKESTEN 5'ER ADET ŞÜKÜR DUASI İSTİYORUZ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15Seriii
16 A ay__060
17 @whitepearll
18Gooseberry
19 S Sargoz
20acembuselik
21 L likear
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN
Şükür Duasının Anlamı
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?