- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canim yani bayrama kadar mi bayram dahil miBAYRAM BOYUNCA KİŞİ BAŞI 3'ER ADET YASİN OKUYALIM.SONRA ESMALARIMIZA DÖNÜŞ YAPALIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.ÇÜNKÜ KİMLERİN ARAPÇASI VAR KİMLERİN YOK BUNU KESİNLEŞTİRMEK SUAN ZAMAN ALACAK.ZİKİRLERİNİ BİTİREN ARKADAŞLARI DA BEKLETMEMEK ADINA
HERKES 3'ER ADET YASİN-İ ŞERİF
OKUSUN HAYIRLISIYLA.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.
------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15Seriii
16 A ay__060
17 @whitepearll
18 @selince3
19 @_haymeana_
20acembuselik
21 L likear
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay
Cevabı vermişsiniz bayramda dahil o zamanevet btanem bayramdan sonra esmalara devam edeceğiz hayırlısıyla
bayram dahil cnm.çünkü zikir lstesi ağır işledi.yetişmedi.henüz tamamlayamayanlar var.zikirler de anca bter lsteeler kapanır bayram sonrası esmalarla devam ederzCanim yani bayrama kadar mi bayram dahil mi
Tamam canımbayram dahil cnm.çünkü zikir lstesi ağır işledi.yetişmedi.henüz tamamlayamayanlar var.zikirler de anca bter lsteeler kapanır bayram sonrası esmalarla devam ederz
canm yasin-i şerif in mealini okuyabilirsnBen arapça bilmiyorum o yüzden esmaları bekliyorum rabbim yasin okuyanların agzına yüregine saglık duaları kabul olsun inş..
Maşallah3 tane yasin okudum
maşallah sana ağzına yüreğine sağlık3 tane yasin okudum
yok btanem bayram dahil bayram boyunca 3 yasın.daha farklı planlarm vardı ancak henüz zikirleri tamamlamayanlar var.bu sebeple yasin-i şerif okuyalm diye düşündüm.bayram sonrası esmalara devam edeceğiz.dlersen eşlk edersn.yada farklı bişeyler yaptgmzda sana da bldirimde bulunurum btanemKaciriyorum bazen konulari ama yasin okuyoruz demi bayramda 3 tane
Ben okurum Allah in izni ile
Baska ne vardi hanimlar
La ilahe illallah
SübhanAllah
Elhamdulillah
Allah i ekber disinda bi sey yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?