hanımlar gönüller bir olsun

Canim yani bayrama kadar mi bayram dahil mi

Canim yani bayrama kadar mi bayram dahil mi
bayram dahil cnm.çünkü zikir lstesi ağır işledi.yetişmedi.henüz tamamlayamayanlar var.zikirler de anca bter lsteeler kapanır bayram sonrası esmalarla devam ederz

Ben arapça bilmiyorum o yüzden esmaları bekliyorum rabbim yasin okuyanların agzına yüregine saglık duaları kabul olsun inş..
canm yasin-i şerif in mealini okuyabilirsn

92,000 ELHAMDÜLİLLAH
92,000 LA İLAHE İLLALLAH
92,000 ALLAH-U EKBER
92,000 SÜBHANALLAH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YANİ KİŞİ BAŞI 4,000 OLACAK HER BİRİ.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZLERİ ARINDIRSIN GÜNAHLARIMIZDAN İNŞALLAH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2)KİŞİ BAŞI :4,000
TOPLAMDA :92,000
LA İLAHE İLLALLAH için listemiz
-----------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87 (okundu)
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand (okundu)
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih (okundu)
15 Seriii (okundu)
16 A ay__060 (okundu)
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3 (okundu)
19 @_haymeana_ (okundu)
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
22 Z Zeynep-esra82 (okundu)
23 B Berlinay (okundu)

Allah dualarımızı kabul etsin.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

3)Kişi başı 4,000 toplamda
92,000 ALLAH_Ü EKBER için listemiz.
------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87 (okundu)
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite (okundu)
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih (okundu)
15 Seriii (okundu)
16 A ay__060
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3 (okundu)
19 @_haymeana_ (okundu)
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
23 B Berlinay (okundu)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4)KİŞİ BAŞINA 4,000 TOPLAMDA
92,000 SÜBHANALLAH İÇİN LİSTEMZ

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87 (okundu)
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih (okundu)
15 Seriii (okundu)
16 A ay__060
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3 (okundu)
19 @_haymeana_ (okundu)
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
23 B Berlinay (okundu)

ZİKRİNİ BİTİREN BİR SONRAKİNE GEÇİŞ YAPABİLİR

NOT:listede bir yanlış düzenleme söz konusu ise bildiriniz hanımlar.

Kaciriyorum bazen konulari ama yasin okuyoruz demi bayramda 3 tane
Ben okurum Allah in izni ile
Baska ne vardi hanimlar
La ilahe illallah
SübhanAllah
Elhamdulillah
Allah i ekber disinda bi sey yok demi

Kaciriyorum bazen konulari ama yasin okuyoruz demi bayramda 3 tane
Ben okurum Allah in izni ile
Baska ne vardi hanimlar
La ilahe illallah
SübhanAllah
Elhamdulillah
Allah i ekber disinda bi sey yok demi
yok btanem bayram dahil bayram boyunca 3 yasın.daha farklı planlarm vardı ancak henüz zikirleri tamamlamayanlar var.bu sebeple yasin-i şerif okuyalm diye düşündüm.bayram sonrası esmalara devam edeceğiz.dlersen eşlk edersn.yada farklı bişeyler yaptgmzda sana da bldirimde bulunurum btanem

DUYURU:Arkadaşlar bayram boyunca 3'er yasin okunacaktır.bu arada zikirlerini bitirmeyenlerin bayram süresince bitirmelerini rica ediyorum.bayram dönüşü listeleri kapatıp esmalarımızla devam edeceğiz Allah ın izniyle.

CANLARIM GÜNAYDIN BEN BUGÜN YARIM GÜN İŞTEYİM MALESEF Kİ DAHA SONRA BAYRAM TELAŞIYLA GİREMEYEBİLİRİM KENDİM OKUDUKLARIMI NOT ALIRIM BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR HEPİMİZE RABBİM HEP GÜZEL ŞEYLER GÖRMEMİZİ NASİP EDER İNŞALLAH

Canım @tkglcn La ila he illah Subhanalah Elhamdullilah Allahuekber hepsini tamamladim haber veremedim kusura bakma 3 yasini de okutucam inşallah Hayırlı Bayramlar

Kizlar Bugun 1000 ihlas okuyanin dilegi kabul olurmus ben okudum. Sizlerlede paylasmak istedim. Allah kabul etsin insallah.

Slaavati tefriciye basladim yardim etmek isteyenler olursa cok sevinirim simdiden allah razi olsun

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.birlikte daaha nice bayramlar geçiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…