hanımlar gönüller bir olsun

Bugun ki esmami okudum arkadaşlar. Allahim kabul etsin . 19 unda tup bebek transferim oldu . Bir saat ince falan bir kanamam oldu . Yarin test yaptitacagim . Ne olur dia edinn
Rabbim yardımcın olsun inşallah önemli bir şey değil Rabbim mucizesini önce rahimine oradan da kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah amin canım benim

cnm bugünün esması paylaşlmadı çnkü dünün esmasını btrmeyenler var malesef yavaşladk.bi önce ki lstenn kapanmasını bekledm ama kapanmadı.artk çift lste gtcez mecbur.okuyanlar için yeni esmayı paylaşıyorum.

SALI GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA
EL HÂFIZ : Hafıd [ Yukardan aşağıya indiren alçaltan ]
kişi başına Zikir Sayısı : 1481 – (Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.)

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 Seriii (okundu)
16 A ay__060 (okundu)
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3
19 S Sargoz
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
22 Z Zeynep-esra82 (okundu)
23 B Berlinay

ALLAH KABUL ETSN HANIMLAR.

hanımlar yavaş ilerliyoruz zikirleri günlük okuyoruz.bayram tatili sürenler olabilir sanıyorum.bugünün zikir listesi yarında aktif olacak.yarın kapatırız inşallah...

okuyanlar için Perşembe günü esmamız:
2-Er-Reşîd
zikir adedi (514)
Güzel ahlâk sahibi olmak, kötü alışkanlıklardan korunmak.

1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 Seriii
16 A ay__060
17 @whitepearll
18 @selince3
19 S Sargoz
20 acembuselik
21 L likear
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay

HACETİ,DİLEĞİ KABUL OLUNAN ARKADAŞLAR BİLDİRDİĞİ TAKTİRDE TOPLUCA ŞÜKÜR DUASI EDECEKTİK. 687403_igt ARKADAŞIMIZIN BİR HACETİ KABUL OLMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ONUN İÇİN HERKESTEN 5'ER ADET ŞÜKÜR DUASI İSTİYORUM.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 Seriii
16 A ay__060
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3
19 S Sargoz
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN

Şükür Duasının Anlamı

Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Allah a şükürler olsun btanem.sağlıkla sıhhatle geçir inşallah gebeliğini.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

ÖNEMLİ:Arkadaşlar tek tek herkese mesaj atmak zor oluyor.listede salı günü zikrini okumayan arkadaşların zikirlerini tamamlayıp bildirmelerini rica ediyorum.listeler çok birikiyor.takibi de zorlaşıyor liste liste üstüne binince.lütfen bu konuda braz sağduyulu olalım zikirlerimizi aksatmamaya gayret gösterelim hanımlar.Rabbim güzel yüreklerinize göre versin inşallah...

Okudum canm Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…