- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
allah emeklerini boşa çıkarmasın canımBugun ki esmami okudum arkadaşlar. Allahim kabul etsin . 19 unda tup bebek transferim oldu . Bir saat ince falan bir kanamam oldu . Yarin test yaptitacagim . Ne olur dia edinn
Rabbim yardımcın olsun inşallah önemli bir şey değil Rabbim mucizesini önce rahimine oradan da kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah amin canım benimBugun ki esmami okudum arkadaşlar. Allahim kabul etsin . 19 unda tup bebek transferim oldu . Bir saat ince falan bir kanamam oldu . Yarin test yaptitacagim . Ne olur dia edinn
allah emeklerini boşa çıkarmasın canım
yerleşme kanamasıdır inşallah
İnşallah canlarim benim Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun inşallah önemli bir şey değil Rabbim mucizesini önce rahimine oradan da kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah amin canım benim
Allah yardımcın olsun tatlımİnşallah canlarim benim Allah razı olsun
ayyyyyy,çok sevindim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin,allah kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başınaKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Ne mutlu canim Allah hayirlisiyla dogmayi ve hayirli evlat olmayi nasip etsin insallahKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Aminnn inşallah canimayyyyyy,çok sevindim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin,allah kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başına
Amin inşallah canım çok sağolNe mutlu canim Allah hayirlisiyla dogmayi ve hayirli evlat olmayi nasip etsin insallah
Oy gözün aydinn :)KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Allah a şükürler olsun btanem.sağlıkla sıhhatle geçir inşallah gebeliğini.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Okudum canm Rabbim kabul etsinHACETİ,DİLEĞİ KABUL OLUNAN ARKADAŞLAR BİLDİRDİĞİ TAKTİRDE TOPLUCA ŞÜKÜR DUASI EDECEKTİK.687403_igt ARKADAŞIMIZIN BİR HACETİ KABUL OLMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ONUN İÇİN HERKESTEN 5'ER ADET ŞÜKÜR DUASI İSTİYORUM.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15Seriii
16 A ay__060
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3
19 S Sargoz
20acembuselik
21 L likear (okundu)
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN
Şükür Duasının Anlamı
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?