hanımlar gönüller bir olsun

HACETİ,DİLEĞİ KABUL OLUNAN ARKADAŞLAR BİLDİRDİĞİ TAKTİRDE TOPLUCA ŞÜKÜR DUASI EDECEKTİK. 687403_igt ARKADAŞIMIZIN BİR HACETİ KABUL OLMUŞ ÇOK ŞÜKÜR.ONUN İÇİN HERKESTEN 5'ER ADET ŞÜKÜR DUASI İSTİYORUM.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 Seriii
16 A ay__060 (okundu)
17 @whitepearll (okundu)
18 @selince3
19 S Sargoz
20 acembuselik
21 L likear (okundu)
22 Z Zeynep-esra82
23 B Berlinay

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN

Şükür Duasının Anlamı

Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI

Sükür duasini okudum
Günlük okunan esmalara maalesef katilamiyorum
Okudugum günlük virdlerim var
Onun disinda toplu yapilan tüm zikir ve dualara katilirim insaallah

Kızlar bana ve aileme dua edin.
Huzurumuz yok

Selamın aleykum ven de katılmak istiyorum persembe bugunki persembe degil mi:)

Canim Rabbim sana ve ailene guzel huzurlu saglikli gunler nasip etsin..Rabbim hepimizi cesitli dertlerle imtihan ediyor... insallah hayatindaki butun dertleri geride birakirsin

İnşALLAH çok sağolun.
Duaya çok ihtiyacımız var

Canım kusura bakma yoğunluktan okuyamadım. Hemen esmalarımı tamamlıyorum bildiricem sonra kaldığım hızdan devam...

@tkglcn merhaba canim 2gundur el hafiz esmasini okumaya çalışıyordum daha yeni bitirdim. Şimdi diğerine geçeceğim ınş. Böyle geç kalıyorum kusura bakan canım ya

Canım EL HAFIZ - ER REŞİD ve şükür duamı okudum Allah kabul etsın.

687403_igt canım senin adına çok ama çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhetli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede nasip etsin güzel Allah ım AMİİİNNN..

Okudum

ER REŞİD ZİKRİNİ VE ŞÜKÜR DUASINI OKUDUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH . RABBİME BİN ŞKÜR HER HALİMİZE AMİN İNŞALLAH

@tkglcn merhaba canim 2gundur el hafiz esmasini okumaya çalışıyordum daha yeni bitirdim. Şimdi diğerine geçeceğim ınş. Böyle geç kalıyorum kusura bakan canım ya
aynen bende dün de misafirim vardı yeni gittiler daha salı çarşamba esmalarını okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…