Hanımlar kocalarınızı saklayın çünkü "yiyoruz"

Gıcık oluyorum böylelerine. Demek ki kocası ya da kendisi sağlam ayakkabı değilki aklına böyle şeyler geliyor

Aynen öyle fikri neyse zikri odur hesabı..

Sen istediğini söyle, kadın kafasında çoktan senaryoyu yazmış bile
Umarım bu tutumu bırakır, çok rahatsız edici

Bırakmazsa savaş mı istiyorsun come ooon moduna alıcam kendimi

Bundan sonrası için görücez bakalım tavırlarını ama geri adım atmak veya görmezden gelmek hiç planlarım arasında yok :)

Artık napar bilmiyorumda ya pısar ya da kabarır fena halde görücez bekliyorum
Kadınların çoğu, bütün kadınların o yamuk ve kokuşuk kocalarının peşlerinde olduğunu sanıyor. Nasil bir hayal alemiyse artik..

Alın benden de o kadar..
Terbiyesizlik etmiş madem kiskaniyor eşine bi daha onlara slm verme der ama seninle konuşması yanlış.... daha önce hayat kadını oturduğu için sizede kötü gözle bakıyor sanırim

Hayat kadını olduğunu nerden biliyormuş onuda sormak lazım kendi yakıştırmasıdır muhtemelen.
Ağzınıza sağlık payını vermişsiniz
Teşekkür ederim:)

bende yalnız yaşıyorum bekarım. geçen gün yine jartiyerle çöpü çıkardım adamları tahrik ediyorum tövbe tövbe. kapıya niye enterasan kıafetle çıkakmışız ki teşhirci miyiz. çok güzel cevabını vermişsin :)

Cevabınızı ayakta alkışlıyorum yanlız,taktire şayan bir laf sokma olmuş...

Aklıma bu karikatürü getirdi o çirkin kadın... İlkokuldaki çocuğunun bile kız-erkek oturmasından rahatsız olan aileler gördüm ben arkadaşlar. Malesef...
Bu çirkin zihniyet var olduğu sürece tecavüzler ve kadın cinayetleri ülkemizden eksik olmayacak.

ben üzüldüm aslında kadına. belki kocasına güvenmiyordur. yazık gerçekten psikolojisi bozulmuş

ben üzüldüm aslında kadına. belki kocasına güvenmiyordur. yazık gerçekten psikolojisi bozulmuş

Ruh sağlığının bozukluğunu benden çıkarmak benim hakkıma girmektir. Bu kadar bozulduysa psikolojisi tedavi alabilir veya kocasıyla çözebilir. Bir sürü alternatifi var bana ahlaksızca çemkirmesine kadar..

Çok ayıp ya..Uzaktan kıskanabilir, kıskançtır huyudur..Ama gelip böyle şeyler söyleme cesaretini nerden buluyo..Valla bu ne cüret pes..Ben olsam daha fena karşılık verirdim..
Kocası da ayrı tuhaf, karısı varken selam vermiyo, yokken gayet güleryüzlü..Ya herzaman selam ver yada böyle ikiyüzlülük yapma..
Çokda meraklısınız sanki..

Güldüm yazınıza yaa Teşekkür ederim..

Hakkı o aslında güzel bir evirip çevrilmeli bu zihniyetteki insanlar. Aman artık kocasıda mümkünse eşinin ipi nereye uzanıyosa oraya gitsinde böyleleri yüzünden biz daralmayalım.

Gerizekalıya bak ya. Bence hiç muhattap olmayın bu beyinsizle size iftira bile atabilir bu manyak kadın. Kocası da Brad Pitt'in Türkiye şubesidir kesin bu kadar kıskandığına göre.

Gerizekalıya bak ya. Bence hiç muhattap olmayın bu beyinsizle size iftira bile atabilir bu manyak kadın. Kocası da Brad Pitt'in Türkiye şubesidir kesin bu kadar kıskandığına göre.

Hayır yani herkesin eşi kıymetlidirde dediğiniz gibi adam Brad bende Angelina sanırsın bu yaygaraya..

Kendi bekarken kaç evli adam ayartmış acaba da, bu kadar korkuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…