Hanimlar lutfen bana destek olun

Hayatınızda kimse olmadığı için her düştüğünüzde konuşacak ilgi gösterecek birini arıyorsunuz. En kolayınıza o geliyor.
Kendinizi iyi hissedecekseniz yapın, siz bilirsiniz. Fakat bu sen çok temizsin, ben hep cinsel ilişki yaşamak için birlikte oldum kadınlarla demesi var ya, o kadarr itici ki. O kadar yalan ki. Diyelim ki böyle, size niye anlatsın.. Bu dürüst olmak falan değil😀 Bu tiplerden uzak durun derim. Boşa zaman harcama, boşa stres.

Eklentiler

• 5BACD13B-56D8-45C0-8499-430B4FBB3E53.webp
    5BACD13B-56D8-45C0-8499-430B4FBB3E53.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 29
Adam normal değil, ama siz de öyle. Max 1 ay içinde gelmiyorsa uzatmayın bir daha artık. 15 ay nedir. Sizi oyalamış belki de işsizlikten sıkılıp zaman geçirmek için yazmış işte, bir de ayrıldığınız da başkalarıyla cinsellik için görüşmüşmüş, ee cinsellik için birden fazla kişiyle görüşebiliyor ama sizin bir yanınıza gelemiyor hayırdır? Kendine güvensiz yalancı işsizin teki, o cinsellik görüşmeleri de yalandır, beş parasız adamla kim ne için cinsellik yaşasın, parayla gidiyorsa o daha vahim. İyi ki kurtulmuşsun, bir cacık olmaz ondan, boşuna düşünme artık, hiç görmediğin birinin ne kadar süre acısını çekeceksin, saçmalık de geç

Back
X