Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

yalancının mumu yatsıya ..
eninde sonunda öğrenirse ama 3 yıl ama 5 yıl sonra çocuk da varsa o zaman ne yapacaksınız , siz bu dolandırıcılıkla başka koca bulabilirsiniz belki ama ya o çocuğa ya da çocuklarınıza ne olacak ?? bunu hiç düşündünüz mü ? o zamana kadar kendime bağlarım diyorsanız , peki ya bağlayamazsanız çocukları , gerçekleri gizleyerek evlendiğiniz babalarından mahrum bırakmış olacaksınız !! şimdi kocasız kalacağınızı değil doğacak çocuklarınızın babasız kalacağını düşünün ve herşeyi açıklayın , herksin kiminle evleneceği önceden belirlenmiş zaten. eğer bu o kişiyse zaten evlenirsiniz , değilse zaten evlenemezsiniz ..

2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :KK43:(((
Ömür boyu saklayamazsin canim.
Sadece resmiyette olmussa durumu izah et.
Çünkü onu ogrenmek bebek isi. Evkenmek icin eline aldığın evraklarda yazacak.
Seni buna zorlayanlari da Allah bunaltsin senin gibi inşallah.

2 seneden sonra öğrenmesi bile büyük şok bence. Hiç aşığım falan deme aynı durumda olduğunu düşün?
Evlendikten sonra kendisi öğrense Allah korusun cinnet geçirip sana zarar bile verebilir.. Kibarca boşanacağını zannetmiyorum açıkçası. Canını seviyosan yapma bari böyle bir şeyi.

evlenirken başvuruda evliliği kaç kere yaptığın gözüküyor. Ama sana yine de evleneceğin adayın eşinin yanında kaçıncı evlilik diye soruyorlar.

Onceki evliligini bilmiyor; yani senin aslinda sen oldugunu bilmiyor. Orda biaey sormasalar bile bu kadar buyuk bi durum asla sakli kalmaz. Seni gecmisinden dolayi istemeyecek bir adamla asla evlenme

evlenirken başvuruda evliliği kaç kere yaptığın gözüküyor. Ama sana yine de evleneceğin adayın eşinin yanında kaçıncı evlilik diye soruyorlar.

Onceki evliligini bilmiyor; yani senin aslinda sen oldugunu bilmiyor. Orda biaey sormasalar bile bu kadar buyuk bi durum asla sakli kalmaz. Seni gecmisinden dolayi istemeyecek bir adamla asla evlenme
2015'teki konuyu pörtletmişsiniz :D

2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :KK43:(((

Sormasalar bile kesinlikle saklamamalisiniz bir akrabaniz söyler biri tehdit olarak kullanır daha da batağa dusersiniz dürüst olun siz doğru olursaniz yolunuz da doğru olur

Back
X