Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

ahhh bu dul olma sorunsalı... bu dertten bende muzdaripim :/ erkekler bunu çok büyük sorun ediyor.. kız haklı yani söylediği anda adam gidecek.. ama söylemesede olmaz tabiki bilmesi lazım.

sayfalarca yorum var ve her yorum da tek bir cumleye cikiyor: "gercegi aciklayin,seviyorsa devam edecektir." Iliskinizin akibetini merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

anaa adam evlenecek senle ve sen daha önce evlenip ayrıldığını söylemicek misin? tövbe yarabbim daha neler duyacağız

kocama bu konudan bahsettim benim daha önce evlenmiş olduğumu öğrenseydin beni boşar mıydın dedim. çoz üzülürdüm, kızardım ama boşamazdım iki üç kez başına kalkardım nasıl benden saklarsın diye sonra bu konuyu tamamen kapatırdım duymak istemezdim dedi. peki evlenmeden önce öğrenseydin dedim. ilk tepki bi kaç gün görüşmez, sonra biraz dır dır eder sonra yavaş yavaş eski halime dönerdim çünkü ben seni çok seviyorum dedi. (eşim doğuludur)
demek istediğim seni seviyorsa böyle şeylere takılmaz.sen de onu seviyorsan dürüst olmalısın. kaldı ki aşiret filan demişsin seni resmi nikahla daha önce evlendin diye kabul etmeyen adam bunu öğrenince allah korusun neler yapar. aklını başına al sen dik durursan o sana doğru eğilir. kendine ve geçmişine sahip çık.

2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :KK43:(((
Sevgi gözünü bağlamış senin ama yanlış yaparsın. Gizlenecek birşeydi bu belki senin icin ama sevgiliyken şimdi evlilik olacaksa açıkla .

Sahtekarlığa bak ya o yalan seni hiçmi rahatsız etmeyecek , ki sen iki yıl boyunca nasıl saklayabildin boşanmış olduğunu gerçi 2 yıl boyunca seni rahatsız etmeyen bir yalan evlendikten sonrada rahatsız etmez.

Bu konuda asla yalan konuşma.sonrası daha kötü olur.otur anlat herseyi

belki evlendikten sonra bunu o insana söyliyceksiniz bilmiorum ama o insanın o düşüncesi şu olacak " garantici oldun demi evlendikten sonra boşanmayacağımı bildiğin için şimdi söylüyorsun evlenmeden önce söyleseydin belki kabul ederdim kimbilir daha neler var söylemediğin diyip güveni sıfıra inecek" en azından şimdi söylersen 2senedir bunu bana nie soylemedin die sorarsa ona sonuçta herkese bunu söyleyemeyiz evleneceğimi düşündüm seninle ve bunu bilmeye hakkın olduğunu biliyorum kabul edip etmemek senin elinde sonuçta seni bağlayan bir durum olmadığı için bunu şuan söylemeyi uygun gördüm demek ne kadar medenice olucak...

Canim bence saklamamalisin...
Bizim arkadaslardan biri evlenmisti...
Onceden nisanli oldugunu ogrendigimde aninda bosadi...
Nedeni ise kizin sulalesi onceden nisan yaptigini saklamis olmasiydi...
Temelleri saglam atmalisin bence ...
Seni seven her halinle sevecektir emin ol...

2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :KK43:(((
çok yanlış yaparsın evlenip boşandığını resmi dairelerde söylemeseler bıle biri eşine söyler nasıl bi yıkım olur biliyormusun?
o zaman affedilecek tarafında kalmaz..sevdiğin kişiyi kandırma,seviyorsa bırak seni sen olarak sevsin:KK66:
ayrıca empati yap sana böyle yapılsın ıstermısın?

Biz kadınlar gerçekten çok garip'iz..
Sevgilimize bakire değilsek kaybetmemek için söyleriz vicdan yaparız ama geçmişte bir evlilik yaptığımızı gizlemeye çalışırız.
Ben gizleyere hata yaparsın ki yapmışsında zaten 2 yıl boyunca.
Yalan herzaman başka bir yalanı doğurur.
Bakire olmadığını nasıl söyleyeceksin?

Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(

arkadaşım, aşiret diyorsun boyle şeylere önem veriyorlardır tabıkı dugun sabahı kendını adlıye korıdorlarında mı yoksa hastane de mı bulmak ıstıyorsun. yalan üzerine evlilik olurmuymuş hic . oluyorsa da sevgi nerede kaldı saygı nerede kaldı. iyi düşün derim. kesinlikle boyle bı konuda yalan soyleme. zaten soylenecek bır durumda yok ıllakı duyulacak. ama bır gun ama bır yıl degermı ıkıncı defa boşanmış bir bayan olmaya. kendıne yazık edersın baska bısı degıl.

Şu hayatta ondan başka kimsem yok beni hayata bağlayan tek kişi onu kaybedersem kendimi daha da toplayansam

ya cnm sen ne dıyorsun allah aşkına millet evlat acısı çekiyorda yaşamaya devam edıyor. sen aşk acısıyla mı yaşayamayacaksın. evlendikten sonra illaki öğrenecek bu durumu o zaman ne yapacaksın ne dıyeceksın. ah canım ıyıkı bana yalan soylemıssın demıyecektır tabıkı. aklını basına al bence. KADIN CİNAYETİ DUYMAKTAN BIKTIK ARTIK.BU İŞİN SONU KÖTÜ SÖYLİYİM SANA. YALAN ÜSTÜNE EVLİLİK OLMAZ HELE BÖYLE BIR YALAN EVLERDEN IRAK HİÇ BİR AİLE BÖYLE BİR YALANI KALDIRAMAZ.

Nikah için nüfus kaydı isteniyor orda da çıkıyor bütün evlilikler,boşanmalar.Nüfusa gidip nüfus kaydını alıp kontrol et.O belgeyi görürse anlar.Ama ne kadar gizlesende bir yerlerden duyabilir,bence şimdiden söyle.Sonradan çok başına kalkar,doğru değil bir de insanları bu şekilde kandırmak.

adamı seviyorsunuz tamam illa onunla evleneyim diyorsunuz ona da tamam.ama karşınızdaki kişiye bu kadar ağır gelebilecek bir şeyi saklayabilmeye nasıl karar veriyorsunuz anlamış değilim.ufak tefek şeyler söylenmeyebilir insanın kendi özeli kendi geçmişi denebilir ama evlenip ayrılmışsınz ve bu resmiyete dökülmüş bir iş.her türlü karşısına çıkar ama çıkmasa dahi (şimdilik) eninde sonunda öğrenir.bu kadar bağlanmadan söyleyip kabul etmiyorsa hayatınızdan çıkmanız gerekirdi.şimdiki kadar da üzülmezdiniz.

Yalan üzerine evlilik kurman hiç hoş değil , karşındaki insanı aptal yerine nasıl koyabilirsin, o kadar çok seviyorsun ama onu aptal yerine koyuyorsun, kendisini enayi gibi hissetmesine sebep olursun.yazık gerçekten yapma böyle bişiyi. kimse hak etmez böyle bişey.

Onu çok sevdiğinizi söylüyorsunuz ama nasıl bir sevgi bu? Asla istemeyeceği bisey için zorlamaktir bu. Gerçeği ondan saklayarak çok bencilce davranmış oluyorsunuz aslında onu değil kendinizi seviyorsunuz. Karşıdakinin seçimini yok sayiyorsunuz. Buradaki forumda sevgililerinin yalanını yakalamış insanların nasıl acı çektiğini hiç okumadiniz mi?

İnşallah söyleme cesaretini gosterirsiniz ve o da sizi kabul etme cesaretini gosterir. Diğer turlu yalanla mutlu olunmaz

bu saklanacak bir şey değil, mernis sistemine ulaşabilen herkesin haberi olabilecek bir bilgi, orda vukuatlı nufüs kaydı gibi bişi var, tc kimlik numarasını girer girmez, medeni hali eş durumu evlilikleri çocukları falan çıkyıor. bazı devlet memurlarının yetkisi var mesela benim. ayrıca empati yapın, size bu yapılsa nasıl hissederdiniz?

Bence sen onu değil kendini çok seviyorsun.kendine aşk acısı çektirmemek için neler yapıyorsun. Onu sevseydin söyler ve vicdanına sevgisine bırakır geri cekilirdin. Bencilce bir düşünce bu.belki boşandığını kabul edebilir. fakat eminim ki kimse yalancı Bencil sahtekar ve güvenilmez bir insanı hayatında istemez.bunun için terk edilme ihtimalin daha fazla.ayrıca bir tanıdık çıkıp birgun ona söyleyecektir. Bu işin sonu yok...

Back
X