Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Ben evlenirken nikah işlemleri içün vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmişti. Orda her şey yazıyor. Gizleyemezsin kesnlikle. aşiretin tamamının bilmesi gerekmez ama evleneceğin kişi mutlaka bilmeli.

Peki diğer konu ne olacak bakirelik
onuda halleder bunlar ya baksana adama resmen seviyorum ayağına kendini yamıcak. :KK62::KK62::KK62:hiç yorum atmıcaktım ama bende sinirime hakim olamadım adamında seni sevip sevmemesi zaten buradan belli olur söylesene boşandm diğe... BU ARADA KONU SAHİBİ EVLİLİK BAŞVURUSUNDA ALMAN GEREKEN EVLİLİK BELGESİNDE BOŞANMIŞ YAZAR

Benim kv sorunlu.Eltim de boşanmis cocuksuz genc bir kadindi.Boşanmasi beni ve eşimi ilgilendirmedi Evlenmek de hak, boşanmak da....Amaaa kv kizi. Bir kez daha boşanmaya cesareti olmayacagini düşünüp neler ediyo o kiza

onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
bunu ıstemeyen bekarete de onem verır, hem evlenmıs olmak suc degıl bence durust olun, kabul eden eder etmeyenle de sırf ask ugruna bır yalan ıle baslayan evlılık yurumez..

Yani çok saçma düşünüyorsunuz. Evlendikten sonra hiçmi nüfus kaydı gerekmeyecek eşinize orda nerden geldi nereye gitti boşandı evlendi hepsi yazar

nikahta anlamazsa daha sonra mutlaka çıkar bir yerden örneğin gidip geçmişini araştırsa kayıtlardan çıkmaz mı? hem yalan üstüne evlilik kurulmaz tekrar düşün bu sebeple senle evlenmeyecek adamı da sen isteme başta.

Hadi evlenip boşandığınızı bir şekilde sakladınız varsayalım. E peki bekaret ne olacak? Dul kadını kabul etmeyen adam onu nasıl kabul etsin? Yalan üzerine evlilik kurulmaz, er yada geç gerçeği öğrenir daha çok üzülürsünüz. Ben sizin yerinizde olsam herşeyi anlatırım seviyorsa zaten yanınızda olacaktır evlenip boşanmanın nesi ayıp anlamıyorum hala bu insanların kafasını nasıl bir düşüncedir bu. Sizi boşandınız diye kabul etmeyen adamdan koşarak uzaklaşın bence. Hakkınızda hayırlısı olsun

önce şunu bir kabul edelim.
siz dul değil boşanmış bir kadınsınız.
ikinci olarak, geçmişinizde bir tecavüze uğramış ve tecavüzcünüzle evlendirilmişsiniz. yapacağınız şey psikolojik destek almak, devamında iş güç sahibi olmak, meslek edinmek olmalıydı, bir başka adama sığınmak değil.
üçüncüsü, seviyorum demişsiniz ama sevginin esamesi yok. Bu derece bencillik ve sevginin bir arada bulunması mümkün değil. siz geçmişinizi bu adamla silmeye çalışıyorsunuz ve bu çok yanlış
dördüncüsü, vukuatlı nüfus kayıt örneğinizde her şey ortaya dökülür. nikahtakini gizleseniz (ki mümkün değil) eşinize bir evrak lazım olduğunda ortaya çıkar, hadi o'na evrak lazım olmadı, çocuğunuzu okula derhaneye kaydettirirken çıkar. sevgili değil ki bu saklansın evlenmişsiniz.
beşincisi, bekaret kısmına hiç yazmıyorum bile. şu konudaki en önemsiz nokta bu.
altıncısı, bu kadar sıkıntısı varken basit bir profil bilgisine bile yalan beyanda bulunan kişiden (önlisans mezunu bir doktor) her şeyi beklerim.

Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(

Tabiki de insana deger vermeyen biri karsindaki. Aşiretleri batsın. Deger veren insan gecmiste orospu bile olsan yer yutar.

2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun :KK43:(((
böyle ciddi birşeyi söylemelisin kardeş evlendirme dairesinde değilde nufüs kütüğünde boşandıüın çıkar vujkuatlı nufus kayıt örneğinde

Baştan söylemeliydin yani bence evlenip boşanmış olman değil de 2 yıldır bunu saklaman hazmedilir birşey değil.

Evlenirken vukuatlı nüfus cüzdanı örneği istiyorlar ve orada çıkıyor. Bu saklayabilecegin birşey değil. Yipranirsin eninde sonunda öğrenir çok daha kötü sonuçlar yaşarsın. Düşünsene bi akşam eve canı sıkkın gelse acaba birşeymi duydu ogrendimi gibi şeyler düşüneceksin hep. Tedirgin olacaksın. Bence karşına al ve anlat. Seni seviyorsa sorun yaratmaz. Bitirecekse bile şimdi bitsin. İlerde evlenip öğrendiği zaman ayrılması daha ağır olur. Ayrılmasa bile sana birdaha ömür boyu güvenemez bukadar önemli bir konuyu sakladığın icin

sormuyorlar ama aldıgınız evraklarda evlenme ve bosanma tarıhlerı cıkıyor

hım nasıl bır evrak verıyorlar ?

Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti

yahuu sen neyi neden saklıyorsun?
resmi nikahla evlenmiş boşanmışsın.
bizim milletin zihniyet çok kötü bu konuda evet ama sizin durum biraz daha farklı.
ayrıca aileniz de silmiş. çevreniz de yokmuş.
belki adam kendi kabullenip ailesiyle ya da kimseyle paylaşmayacak.
oturup adam gibi konuşun.
belki başta tepki için ayrılalım falan der ama seviyorsa ay-rı-la-maz!
ayrıca kendinize "dul" diye aşağılar gibi bahsetmekten vazgeçin. siz kendiniz ayıpmış gibi düşündüğünüz için adam da ayıp gibi hissedecek.

evlendikten sonra adama en basiti kendi işi için bir vukuatlı nüfus kayıt evrağı lazım olsa orada karısının seceresi dökülür ortaya. her an ortaya çıkma riski taşıyor. yalan dolanla evlilik olmaz hadi sevgiliniz olsa anlatmayın diyecem de evlilik asla saklanmaz. cahil düşüncelerle hareket etmeyin. sonu ne olursa olsun kendinize karşı dürüst olun.

Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'([/QU

Gerçekten aşık bir kadın sevdiğine yalan söylemez,gerçekten aşık bir erkek de seni sen olduğun için sever .Düşmez kalkmaz bir Allah ne demek dul biriyle evlenmem .Yani sen söyleyince tu kaka olacaksan aranızda aşk maşk yok canım kusura bakama.

bir ömür geçireceksin ne de olsa.. günün birinde mutlaka öğrenecek..

Back
X