Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuda halleder bunlar ya baksana adama resmen seviyorum ayağına kendini yamıcak.Peki diğer konu ne olacak bakirelik
bunu ıstemeyen bekarete de onem verır, hem evlenmıs olmak suc degıl bence durust olun, kabul eden eder etmeyenle de sırf ask ugruna bır yalan ıle baslayan evlılık yurumez..onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
benim eşim yanlız gittiğinde kabul etmediler başvuruyu yanlız yapamaz kiO kagidi gostermez basvuruyu kendi halleder nolacak
Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(
böyle ciddi birşeyi söylemelisin kardeş evlendirme dairesinde değilde nufüs kütüğünde boşandıüın çıkar vujkuatlı nufus kayıt örneğinde2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun(((
hım nasıl bır evrak verıyorlar ?
Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti
Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'([/QU
Gerçekten aşık bir kadın sevdiğine yalan söylemez,gerçekten aşık bir erkek de seni sen olduğun için sever .Düşmez kalkmaz bir Allah ne demek dul biriyle evlenmem .Yani sen söyleyince tu kaka olacaksan aranızda aşk maşk yok canım kusura bakama.