- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.921
- 548
Takıntılı biri değilim ama eşim bana böyle şeyler söylese o saatten sonra artk o konuya takıntılı olurumGeçmiş olsun eşiniz takıntılı biriyse eğer çekeceğiniz var çok yanlış yapmışsınız anlatarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıntılı biri değilim ama eşim bana böyle şeyler söylese o saatten sonra artk o konuya takıntılı olurumGeçmiş olsun eşiniz takıntılı biriyse eğer çekeceğiniz var çok yanlış yapmışsınız anlatarak
Şaka mı bueşim uzun süredir yanındayken başka erkeklere baktığımı iddia ediyordu
bense yalanlıyordum
bu arada 15 yıllık evliyim 2 kızım var
artık iddialarını artırmaya başladı
itham etmeye başladı
yanındayken huzursuz oluyormuş ama ben kesinlikle inkar ediyordum inanmıyordu hep
uzun tartıışmalar sonucu dün gece o da evlilikte yaptığı hataları kabul edince ben de dökülüverdim,
evet başkalarına baktığımı ama yanlış olduğunu bildiğim için kendime engel olmaya çalıştığımı söyledim,
hatta dedim bana çevremde sempatik gelen erkekler de oluyor ama sempatik görmemek
için kendime engel olmaya çalıştığımı anlatttım
hatta bi kaç isim verdim şunlara sempati duydum zamanında diye
arada 2 çocuk var boşanmak istemiyorum
bana bir akıl verin yanlış mı yapmışım ne yapmalıyım şimdiden sonra
Yanlış yapmışsın niye böyle itirafta bulundun ki bırak o suçlu olsun şimdi ne kadar suçlu olsada senin hatalarınla seni ezmeye çalışır
E zaten göz kayıyor sempatiler oluşuyorsa boşanmayı hiç mi düşünmedin? Yani en olması gereken bu degıl mıydı?Sevgili kardeşlerim desteğiniz için çok teşekkür ederim kısa bi süreç değil uzun zamandır farkında yıllardır diyim ben eşim sürekli sıkılştırıyo beni bu konuda inkar ediyodum ikincisi okurken sıkılmayın uzun olmasın diye konuyu qçarken özet yazmaya çalıştım
Genel olarak olunur ama bazı üst seviyeler var benim Bi arkadaşın eşi 20sene öncekileri takıntı ediyor son bir yıldır kadını eve hapis ediyor yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi şimdi kesinlikle görüştürmüyor türlü bahaneler sunuyorTakıntılı biri değilim ama eşim bana böyle şeyler söylese o saatten sonra artk o konuya takıntılı olurum
Tam bunu tabir eden bi kelime var da banlanırım şimdi![]()
2 çocuk var nasıl boşanayımE zaten göz kayıyor sempatiler oluşuyorsa boşanmayı hiç mi düşünmedin? Yani en olması gereken bu degıl mıydı?
S harfiyle başlıyoMerak ettim![]()
Kocanız isim verince ne dedi peki.2 çocuk var nasıl boşanayım
Adamın aklına kazındı bunlar..Hangi birinin ağzını kıracak mantıklı biridir onların suçu olmadığını benim iç dünyamda olduğunu biliyor