Of ya.Pudra şekeri serpip ye daha iyi gider
gerçekten gerek instagramda gerek facebookta yanlışlıkla beğenmek gerek twitter'da yanlışlıkla favlamak kanayan bir toplum yaramız
aynen öyle ya. Varya ya varya yaaaaaa. Ben alıp bu kendimi.... Of.insanın başına ne gelirse meraktan dimi
Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.İnstagram da yapıyorum ben onu. Bi anda kalp beliriyor önümde
Ama olabilir bence. Eğer o tarihlerde kapalı ise kesin bildirim gitmiş :/
Neyse sende engelle hiç sesini çıkarma. Olmamış gibi davran :)
boşver olmamış gibi davran :)Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.
Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.
Ama ara ara açıp bakıyordum o tarihlerde kızlar belki o zamanlar beğenmiş olabilirim?
Olamaz mıyım ?
baktım hareketler dökümünde beğenim yok. Ama engelledi ya hani o yüzden de görünmüyor olabilir mi. Ah bu salak bem ah ahhhhhhhh!Hareketler dökümünden bak bakalım ne zaman beğenmişsin o gönderiyi.. eger yeniyse geçmiş olsun..
Tavsjyem bi daha onun paylaşımlarina bakacağında başka hesap açıp ordan bak
batım ama hareketler dökümünde yok galiba engellediği için göremiyourm bilmiyorum offff çok kızıyorum kendime çok.Hareketler dökümüne bak ama o seni engellediği için görünür mü acaba bilemem
batım ama hareketler dökümünde
yok galiba engellediği için göremiyourm bilmiyorum offff çok kızıyorum kendime çok.
baktım çıkmıyor bende başka bi hesaptan bakayım dedim. orda açık bende açık değil. Sonra beğenilere baktım işteNasi ya? Facebookta engellediyse nasil baktin profilini?
baktım çıkmıyor bende başka bi hesaptan bakayım dedim. orda açık bende açık değil. Sonra beğenilere baktım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?