Hanımlar merhaba ben kınadan kaçan gelin zehol

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Hanımlar biliyorsunuz kınadan bir gün önce nişan attım. Hepiniz destek vermiştiniz.

Bi olay var ki bana kızar mısınız güler misiniz bilmiyorum. Çok moralim bozuk.İnşaallah öyle olmamıştır. Faceboookumu 1 yıldır kullanmıyorum. nişanı attıktan sonra tekrar açtım 1 haftadır açık. Ve öyle arama tusunu tıkladığımda eski nişanlımın ismini görünce merakımla tıkladım.Neler paylatığına baka baka eski gönderilerine gittim. Bugün yine aynı hadise tekrar yaşadım.İsmini gördüm tıkladım bakacağım derken bi baktım engellemiş beni.

Eski gönderilerinden bişey mi begendim diye bakarken 25 nisan 2015de bi gönderisini beğenmişim.O tarihlerde facebookum kapalıydı.Ya ben yoksa yanlışlıkla beğendim de bildirim gitti buda böyle bişey mi yaptı acaba diye yiyorum kendimi. Toplasan 2 defa baktım engellemeye gerek bile duymadım umursuyormuş gibi olmamak adına. Arkadaşlar facebooku bilen birileri bana akıl versin lütfen parmaklarımı kapıya sıkıştırmışım gibi acı çekiyorum.

Eğer öyle beğenmişsem dokunmatik telefonda üzülüp yiyeceğim kendimi ya. Ne olur bi fikir verin
Tüm duruşumu mahvetttim

İnstagram da yapıyorum ben onu. Bi anda kalp beliriyor önümde
Ama olabilir bence. Eğer o tarihlerde kapalı ise kesin bildirim gitmiş :/
Neyse sende engelle hiç sesini çıkarma. Olmamış gibi davran :)

İnstagram da yapıyorum ben onu. Bi anda kalp beliriyor önümde
Ama olabilir bence. Eğer o tarihlerde kapalı ise kesin bildirim gitmiş :/
Neyse sende engelle hiç sesini çıkarma. Olmamış gibi davran :)
Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.

Ama ara ara açıp bakıyordum o tarihlerde kızlar belki o zamanlar beğenmiş olabilirim?
Olamaz mıyım ?

Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.

Kim olsa gıcık olur kendine. Ama şimdi msj atsan saçma olur yanlışlıkla oldu diye.
O yüzden boşver çok doğal yani merak edip bakabilirsin o da bakmıştır sonra hava olsun diye engellemiştir. Ama arada ordan burdan bakar hep öyle olmaz mı zaten :)
Bişi olmamış gibi davranmaya devamm

Hareketler dökümünden bak bakalım ne zaman beğenmişsin o gönderiyi.. eger yeniyse geçmiş olsun..
Tavsjyem bi daha onun paylaşımlarina bakacağında başka hesap açıp ordan bak
baktım hareketler dökümünde beğenim yok. Ama engelledi ya hani o yüzden de görünmüyor olabilir mi. Ah bu salak bem ah ahhhhhhhh!

batım ama hareketler dökümünde
yok galiba engellediği için göremiyourm bilmiyorum offff çok kızıyorum kendime çok.

Ya boşver takma. Hayatta bi gerçek var ayrılan çiftler birbirinin profiline bakar aga :) O yüzden çok anormal bişey değil seninki. Bidaha engel kalkarsa falan free verme yeter tatlım

Çok teşekkür ederim ama AMA işte .... Böyle bi kararsız bi basitçe göründü sanki.İnşaallah bilerek yaptığımı falan sanmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…