- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Tatlım senin için denedim evet engellediginde dökümden görünmuyor. Fakat o da senin beğendiğini engelledikten sonra görmüyormus. Başkalari görüyor ama o senin beğenini görmüyor.. Belki biraz için rahatlamistir... :)baktım hareketler dökümünde beğenim yok. Ama engelledi ya hani o yüzden de görünmüyor olabilir mi. Ah bu salak bem ah ahhhhhhhh!
Çok teşekkür ederim. Zahmet etmişşiniz.Artık ne yapalım başıma geldi çekeceğim.İnşaallah bilerek yaptığımı pişman olduğumu falan sanmamıştır da aklına yanlışlıkla beğeneceğim ihtimali düşmüştürTatlım senin için denedim evet engellediginde dökümden görünmuyor. Fakat o da senin beğendiğini engelledikten sonra görmüyormus. Başkalari görüyor ama o senin beğenini görmüyor.. Belki biraz için rahatlamistir... :)
bundan sonra unvan hanene kınadan kaçan gelin mi yazdıracaksın kız sen
sen rahat ol biz zehir gibiyiz her türlü tanırızartık biraz öyle oldu :)
Burdaki hanımların beni böyle daha rahat tanıyacağını düşündüm :)
Aslında beğenirken 2 defa soracaklar. Beğeniyor musunuz emin misiniz....Benimde başıma gelmişti telefonumun dokunmatiği bozuktu merakımdan hesabına bakmıştım hoop takip ediyorsunuz diye yeşil bir ışık belirmişti anında geriye çektim ama yerin dibine girsem en iyisi olurdu. Sonra kuzenime sormuştum instagram hesabı açıksa üst tarafta bildirim geliyormuş açık değilse çıkmıyormuş belki facebooku sen beğendiğinde açıktır direk bildirim gitmiştir. Hem takma ben bana döner ne diye takip ediyorsun derse ne diyecem diye düşünüyordum Allah'tan birşey yazmamıştı belki de kuzenimin dediği gibi görmemişti. Boşver kafana takmama ya çalış.
şüphem yok zehirliktensen rahat ol biz zehir gibiyiz her türlü tanırız
Uzulmuyorum ema?Nişanı attın ama ne için üzülüyorsun tam olarak anlamadım ,?
Ya çok moralim bozuk ya. Gerçekten yiyorum kendimi.
Hanımlar biliyorsunuz kınadan bir gün önce nişan attım. Hepiniz destek vermiştiniz.
Bi olay var ki bana kızar mısınız güler misiniz bilmiyorum. Çok moralim bozuk.İnşaallah öyle olmamıştır. Faceboookumu 1 yıldır kullanmıyorum. nişanı attıktan sonra tekrar açtım 1 haftadır açık. Ve öyle arama tusunu tıkladığımda eski nişanlımın ismini görünce merakımla tıkladım.Neler paylatığına baka baka eski gönderilerine gittim. Bugün yine aynı hadise tekrar yaşadım.İsmini gördüm tıkladım bakacağım derken bi baktım engellemiş beni.
Eski gönderilerinden bişey mi begendim diye bakarken 25 nisan 2015de bi gönderisini beğenmişim.O tarihlerde facebookum kapalıydı.Ya ben yoksa yanlışlıkla beğendim de bildirim gitti buda böyle bişey mi yaptı acaba diye yiyorum kendimi. Toplasan 2 defa baktım engellemeye gerek bile duymadım umursuyormuş gibi olmamak adına. Arkadaşlar facebooku bilen birileri bana akıl versin lütfen parmaklarımı kapıya sıkıştırmışım gibi acı çekiyorum.
Eğer öyle beğenmişsem dokunmatik telefonda üzülüp yiyeceğim kendimi ya. Ne olur bi fikir verin
Tüm duruşumu mahvetttim
o ihtimali de düşündüm baktım bana harika bi ders vermek istemiş ve twiterdan da engellemiş 3 gün önce. 1 hafta sonrada bu facebook meselesi...bir de tersinden bakalım olaya. belki o da gizliden sizi takip etmiştir şimdiye kadar. profilinizi açtığınızı görünce de bakacağınızı düşündüğü için merak etmeniz adına engellemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?