Hanımlar merhaba ben kınadan kaçan gelin zehol

Bir açıdan iyi olmuş, senden sonra normal hayata geri döndüm facebooktayım der gibi. :) Engellesin ne olacak, zamanla o engeli kaldırıp sana bakacak denk gelirsin o zaman illa. :) Olmuşla ölmüşe çare yok, kockoca nişanı dert etmeyip facebooku etmesin. :) Ama sanırım kendi zaman tüneli hareketlerinden beğendiğin şeyleri görebiliyorsun..

baktım hareketler dökümünde beğenim yok. Ama engelledi ya hani o yüzden de görünmüyor olabilir mi. Ah bu salak bem ah ahhhhhhhh!
Tatlım senin için denedim evet engellediginde dökümden görünmuyor. Fakat o da senin beğendiğini engelledikten sonra görmüyormus. Başkalari görüyor ama o senin beğenini görmüyor.. Belki biraz için rahatlamistir... :)

Benimde başıma gelmişti telefonumun dokunmatiği bozuktu merakımdan hesabına bakmıştım hoop takip ediyorsunuz diye yeşil bir ışık belirmişti anında geriye çektim ama yerin dibine girsem en iyisi olurdu. Sonra kuzenime sormuştum instagram hesabı açıksa üst tarafta bildirim geliyormuş açık değilse çıkmıyormuş belki facebooku sen beğendiğinde açıktır direk bildirim gitmiştir. Hem takma ben bana döner ne diye takip ediyorsun derse ne diyecem diye düşünüyordum Allah'tan birşey yazmamıştı belki de kuzenimin dediği gibi görmemişti. Boşver kafana takmama ya çalış.

Çok teşekkür ederim. Zahmet etmişşiniz.Artık ne yapalım başıma geldi çekeceğim.İnşaallah bilerek yaptığımı pişman olduğumu falan sanmamıştır da aklına yanlışlıkla beğeneceğim ihtimali düşmüştür

Aslında beğenirken 2 defa soracaklar. Beğeniyor musunuz emin misiniz....
Dokunmatik telefonlar çıktı artık.
Neyse hiç yaşamamış gibi yaşamaya devam edeceğim umarım aklına egosunu tatmin etmek için farklı fikirler getirmez egosunun da maşaallahı vardır çünkü

başka birinin facebookundan baktığın gönderilere bak bakalım.. seni engellediğine göre ismin çıkmaz ama mesela 4 beğeni var ama 3 kişinin ismi var birinin sen olma ihtimali vardır...

Nişanı attın ama ne için üzülüyorsun tam olarak anlamadım ,?

canım sen boşversene bunları.. herkesin başına gelir böle şeyler. eski nişanlın istediğini düşünsün. takılma .. sen düğünden önceki gün ayrılmış insansın bunları mı takacaksın

Şu an mutluysan sorun yok

bir de tersinden bakalım olaya. belki o da gizliden sizi takip etmiştir şimdiye kadar. profilinizi açtığınızı görünce de bakacağınızı düşündüğü için merak etmeniz adına engellemiş olabilir.

bak şimdi zeholcum,
bundan en fazla 60-70 yıl sonra ne sen ne eski nişanlın ne de facebookta neyi beğendiğinin hiç bir önemi kalmayacak.
boşver böyle ufak tefek şeyler için üzülmeye mi değer

Canm ne kendini yiyip bitiosn ya belki adamda sen gibi bakm zeholl facesini acmis mi diye bakmstr senin faceni actigini görüncede sak siye engellemistr salak sanki su saatten snra ne olacaksa bosa yiyip bitirme kendini

o ihtimali de düşündüm baktım bana harika bi ders vermek istemiş ve twiterdan da engellemiş 3 gün önce. 1 hafta sonrada bu facebook meselesi...
Twiterden engellediği gün faceboktan da engelleyebilirdi. Muhtemelen begendim
ihtimal yüksek.

Ama desteğiniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…