Hanımlar merhaba ben kınadan kaçan gelin zehol

Bu size bir ders olmuş oldu ve en azından belkide sıkıntılardan korudu sizi.. Geçmişi karıştırmak sıkıntı vermekten başka birşey getirmez.

Hanımlar size güzel bi haberim var

Dert edindim. Kendimi başka bi facebooktan ekledim. Facebookumu açtığım güne kadar üstteki kim kimi beğendi kutucuğunda adıma baktım. YOK KIZLAAAR! Beğenmemişim. O beni aratmış bulmuş engellemiş! Ortada benim beğendiğim bişey yok. O gönderisini de muhtemelen ara sıra açtığım zamanlarda beğendim diye düşünüyorum.

Kızlar gerçekten çok mutlu oldum yahu. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Sizleri seviyorum:KK15:
Bak buna çok sevindim:KK71::KK71:. Demiştim o sana bakmıştır seni çıldırtmak için engellemiştir diye. Tam da öyle olmuş sefam olsun ohh:KK73::KK73:

dediğinizi yaptım Allah razı olsun . Adım çıkmadı ben beğenmemeişim
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu..üstüne gelenlere bakma sen ,biz kadınlar nefret ederek ayrılsak da bakarız yani profile vs,merak işte, bi daha bakarken temkinli ol :D

Bu dokunmatik telfonlar mahvetti bizi :) bende takip etmisim gecenlerde rezil oldum.cok dikkat gerek

Belki de begenmemissindir o da sana bakmış açık olduğunu görünce engellemiş olabilir:)

Hareketler dökümünüze bakın

Dokunmatik telefon kullanarak baktıysanız zaten kaçınılmaz son.Sayfayı kaydırırken bile bişeyler beğenilebiliyorBu tür merakları sadece bilgisayar üzerinden bakarak giderirsek daha iyi olur bence.Çünkü bana kalırsa evet,yanlışlıkla beğenmissin bir paylaşımını.

Back
X