Hanımlar merhaba ben kınadan kaçan gelin zehol

Hareket dökümü var oraya tıkla nereyi beğendin paylaştın yorum yaptın hepsi orada çıkıyor.

Puahaha, 60 yıl diyor ya, kız sen teselli mi veriyorsun, yoksa kalpten mi götüreceksin? :KK70:
Allah iyiliğini versin :KK70:
Nasilsa olecegiz iste.
Olum doseginde eski nisanlimi facebooktan begendim de o da beni engelledi de cok uzuldum de... ohoooo
Boyle bakinca bos mesele sahiden:KK53:

Iyice emin olmak istiyorsan bir arkadaşının guvendigin arkadas kardes fark etmez onunla deneme yap bir seyini beğen o seni sibra o seni engellesin bak dokumde var mi eger varsa sorun yok ama yoksa da cok boşver yani emin olmak rahatlamak için basla ne yaparsin bilmiyorum :110::KK51:

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için fake hesap açmak en iyisi beğeni gitse de anlayamaz sen olduğunu... :KK50:

Iyice emin olmak istiyorsan bir arkadaşının guvendigin arkadas kardes fark etmez onunla deneme yap bir seyini beğen o seni sibra o seni engellesin bak dokumde var mi eger varsa sorun yok ama yoksa da cok boşver yani emin olmak rahatlamak için basla ne yaparsin bilmiyorum :110::KK51:
Burda bi arkadas yapmis... Engel oldugundan hareket dokumunde gorunmuyor :(

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için fake hesap açmak en iyisi beğeni gitse de anlayamaz sen olduğunu... :KK50:
Haklisiniz olan oldu malesef keske dediginiz gibi yapsaydim. Onlada ugrasamadim acikcasi. Keske hic bulasmasaydim :(

Haklisiniz olan oldu malesef keske dediginiz gibi yapsaydim. Onlada ugrasamadim acikcasi. Keske hic bulasmasaydim :KK43:

Sana dediğime bakma geçenlerde aynısı benim başıma geldi ama beğendiğim an geri çekip engelledim bildirim gitti büyük ihtimal ama umursamadım açıkçası önceki konunu okumustum sen ona gereken cevabı vermişsin boşver... :KK49::KK49:

Nasilsa olecegiz iste.
Olum doseginde eski nisanlimi facebooktan begendim de o da beni engelledi de cok uzuldum de... ohoooo
Boyle bakinca bos mesele sahiden:KK53:
Ama harbiden takılma, hem o herif de salak mı, koskoca düğünü bırakıp çıktın sen. Geri dönmek istesen kıytırık face hesabından mı döneceksin? Açar konuşursun öyle bir numara olsa, olmadı mesaj atarsın, ergen misin de böyle bir zeytin dalı uzatacaksın? :D Cidden buna inanacak biriyse zeka seviyesinden şüphe ederim, iyi ki masada bırakıp kalkmışsın bu herifi derim :D
Bir de kaçak gelin durumu çok havalı ya :D gelinlikle kaçsan daha havalı olurdu, bir klip vardı ya kız gelinliği ile koşuyordu :D

Yok daha neler :KK11:
Eski sevgilinin/nişanlının facesine bakmak için de fake hesap açılır mı yahu :KK20: boş şeyler bunlar uğraşmaya değmez hele de eskisi için tamamen vakit kaybı.

Ben de 2,5 ay önce nişan attım yaklaşık 2 haftadır falan terör olayları var ülkemizde son 1 haftadır bitmiş haldeyim ama sevdiğim adamdan ayrıldığım için değil gencecik verdiğimiz şehitler yüzünden.
Yani o ölen genç askerlerimizi ve ailelerini düşündükçe böyle meseleler hiç canımı acıtmıyor doğrusu evlat acısının yanında aşk acısı nedir ki boşverin..

Yok daha neler :KK11:
Eski sevgilinin/nişanlının facesine bakmak için de fake hesap açılır mı yahu :KK20: boş şeyler bunlar uğraşmaya değmez hele de eskisi için tamamen vakit kaybı.

Ben açmadım şahsen yukarda da yazdım kendi faceimden beğeni gitti benimde :) ama bu şekilde yapan çok var çevremde :)

hareketler dökümünden bakabilirsin ,veya başka bir face adresinden o iletiyi görme şansın varsa bakıp beğeni listesinde ismin olup olmadığını kontrol edebilirsin

Hanımlar size güzel bi haberim var

Dert edindim. Kendimi başka bi facebooktan ekledim. Facebookumu açtığım güne kadar üstteki kim kimi beğendi kutucuğunda adıma baktım. YOK KIZLAAAR! Beğenmemişim. O beni aratmış bulmuş engellemiş! Ortada benim beğendiğim bişey yok. O gönderisini de muhtemelen ara sıra açtığım zamanlarda beğendim diye düşünüyorum.

Kızlar gerçekten çok mutlu oldum yahu. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Sizleri seviyorum:KK15:

hareketler dökümünden bakabilirsin ,veya başka bir face adresinden o iletiyi görme şansın varsa bakıp beğeni listesinde ismin olup olmadığını kontrol edebilirsin
dediğinizi yaptım Allah razı olsun . Adım çıkmadı ben beğenmemeişim

Back
X