Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsa olecegiz iste.Puahaha, 60 yıl diyor ya, kız sen teselli mi veriyorsun, yoksa kalpten mi götüreceksin?
Allah iyiliğini versin![]()
Engel oldugu icin cikmiyor. Burda bi arkadas denemis bakmis sagolsunHareket dökümü var oraya tıkla nereyi beğendin paylaştın yorum yaptın hepsi orada çıkıyor.
Burda bi arkadas yapmis... Engel oldugundan hareket dokumunde gorunmuyorIyice emin olmak istiyorsan bir arkadaşının guvendigin arkadas kardes fark etmez onunla deneme yap bir seyini beğen o seni sibra o seni engellesin bak dokumde var mi eger varsa sorun yok ama yoksa da cok boşver yani emin olmak rahatlamak için basla ne yaparsin bilmiyorum![]()
Haklisiniz olan oldu malesef keske dediginiz gibi yapsaydim. Onlada ugrasamadim acikcasi. Keske hic bulasmasaydimBu gibi durumlarla karşılaşmamak için fake hesap açmak en iyisi beğeni gitse de anlayamaz sen olduğunu...![]()
Haklisiniz olan oldu malesef keske dediginiz gibi yapsaydim. Onlada ugrasamadim acikcasi. Keske hic bulasmasaydim![]()
Ama harbiden takılma, hem o herif de salak mı, koskoca düğünü bırakıp çıktın sen. Geri dönmek istesen kıytırık face hesabından mı döneceksin? Açar konuşursun öyle bir numara olsa, olmadı mesaj atarsın, ergen misin de böyle bir zeytin dalı uzatacaksın?Nasilsa olecegiz iste.
Olum doseginde eski nisanlimi facebooktan begendim de o da beni engelledi de cok uzuldum de... ohoooo
Boyle bakinca bos mesele sahiden![]()
Yok daha nelerBu gibi durumlarla karşılaşmamak için fake hesap açmak en iyisi beğeni gitse de anlayamaz sen olduğunu...![]()
Yok daha neler
Eski sevgilinin/nişanlının facesine bakmak için de fake hesap açılır mı yahuboş şeyler bunlar uğraşmaya değmez hele de eskisi için tamamen vakit kaybı.
anlamadığım sey sen bu kişiyi unutamadınmı profiline baktın sadece merak edip mi baktın neden ayrıldıgını bilmiyorum acıkcası ama kafana cok takma bence umursamamıs engellemişBurda bi arkadas yapmis... Engel oldugundan hareket dokumunde gorunmuyor![]()
2 hafta kadar olduSen ne zaman ayrıldın?
dediğinizi yaptım Allah razı olsun . Adım çıkmadı ben beğenmemeişimhareketler dökümünden bakabilirsin ,veya başka bir face adresinden o iletiyi görme şansın varsa bakıp beğeni listesinde ismin olup olmadığını kontrol edebilirsin
meraktan baktım.anlamadığım sey sen bu kişiyi unutamadınmı profiline baktın sadece merak edip mi baktın neden ayrıldıgını bilmiyorum acıkcası ama kafana cok takma bence umursamamıs engellemiş