Hanımlar merhaba ben kınadan kaçan gelin zehol

canım sen boşversene bunları.. herkesin başına gelir böle şeyler. eski nişanlın istediğini düşünsün. takılma .. sen düğünden önceki gün ayrılmış insansın :KK70: bunları mı takacaksın
desteğin için teşekkür ederim smdmrc :KK24:

Şu ''kaçak gelin''meselesi bi özgüven kaynağı mı oldu ne bana :KK59:

Şimdi kendini şişireceği düşünceleri tahmin ediyorum da o rahatsız ediyor beni. Ortalıkta hiçbirşey yokken şişiriyordur şimdi kendini. O düşünce beni üzüyor. :KK34:

Muhtemelen yanlışlıkla beğenmişsindir o da görünce engellemiştir
Ama şimdi aklından ''pişman oldu yapamadı zeytindalı uzatıyor bakıyor arıyor özlüyor'' flan diye düşünüyordur diye yiyorum kendimi işte. Egoda alahuekber dağı kadar olunca...

Bu bir stalk dramıdır. Bir daha bakarsanız kendi hesabınızdan bakmayın. Ya da hiç bakmayın boşuna kafa kurcalamayın.

Ama şimdi aklından ''pişman oldu yapamadı zeytindalı uzatıyor bakıyor arıyor özlüyor'' flan diye düşünüyordur diye yiyorum kendimi işte. Egoda alahuekber dağı kadar olunca...

haklısınız diyorsun ama hala kendini yemeye devam ediyosun istediğini düşünsün.. zaten bir beğenmeyle o kadar hayallere kapılmaz en fazla hem terk etti hem de face ime giriyor deli mi ne der yanii

peki pişman mısın? bence hayır.
o zaman daha fazla bu konuyu düşünüp üzme kendini. değmez gerçekten. insanız sonuçta merak edebiliriz.
ben defacebook açıkken geçmişte hoşlandığım insanlara bakıyordum ama 1 yıl önce tamamen kapattım hesabımı şu an hesabım falan yok oldukça rahatım :) kimseyi de merak etmiyorum çünkü kimin ne yaşadığını ne yaptığını düşünecek kadar vaktim yok :KK66: tek düşündüğüm yuvam ve minik bebeğim :KK200:
siz de kendinize farklı uğraşlar bulun ki aklınız facebooktan kopsun :) :)

stalk dramı?

2 defa baktım yakalandım. Birdaha aman aman!

Stalk, gizliden hissettirmeden takip ettirmektir. Ben de önceden karda yürür izimi belli etmezdim ama şimdilerle herkese fav,rt,beğeni,istek gönderiyorum yanlışlıkla :KK70:Amaan aman bakma boşuna zaman kaybı zaten böyle şeyler.

Siz Facebook unuzu kapatmadan önce o kişiyle birliktmiydiniz bilmiyorum ama face te sız onunla arkadasken kapattıysanız,yenıden faceınızı açtıgınızda kendı arkadaslarınızdan bırının resmını falan begendıysenız onun sayfasında cıkmıstır.Mesela Ayse su kısının resmını begendı gıbı.

Siz Facebook unuzu kapatmadan önce o kişiyle birliktmiydiniz bilmiyorum ama face te sız onunla arkadasken kapattıysanız,yenıden faceınızı açtıgınızda kendı arkadaslarınızdan bırının resmını falan begendıysenız onun sayfasında cıkmıstır.Mesela Ayse su kısının resmını begendı gıbı.
yok arkadaş değildik o tür bi bildirim gitme ihtimalı yok.

Yorumunuz için teşekkür ederim

desteğin için teşekkür ederim smdmrc :KK24:

Şu ''kaçak gelin''meselesi bi özgüven kaynağı mı oldu ne bana :KK59:

Şimdi kendini şişireceği düşünceleri tahmin ediyorum da o rahatsız ediyor beni. Ortalıkta hiçbirşey yokken şişiriyordur şimdi kendini. O düşünce beni üzüyor. :KK34:
şişirsin dursun bitanem boşversene. en fazla birkaçgün baaak yapamadı bensiz moduna girer ama sonra anlar o da . hiç üzme kendini

Olan olmuş tatlım ya. Benim de uzmanlık alanımdır eski flörtlerimi stalklarken yanlışlıkla beğenmek, takip etmek :KK70: :KK70: İyi bir stalker değilim maalesef :D geçmiş bitmiş ne düşünürse düşünsün diye bakıyorum olaya :KK45:

şişirsin dursun bitanem boşversene. en fazla birkaçgün baaak yapamadı bensiz moduna girer ama sonra anlar o da . hiç üzme kendini
Biraz uzuyorum acikcasi. Ne yapalim olmusle olmusa care olmaz.
Bide engelliyor beni Allahim ya Rabbim!
Ay ne buyuk ders verdi simdi bana ne buyuk tepki gordum Allahim:KK53:

Olan olmuş tatlım ya. Benim de uzmanlık alanımdır eski flörtlerimi stalklarken yanlışlıkla beğenmek, takip etmek :KK70: :KK70: İyi bir stalker değilim maalesef :KK70: geçmiş bitmiş ne düşünürse düşünsün diye bakıyorum olaya :KK45:
Ben biraz uzuluyorum acikcasi ama ne yapalim artik yapilacak bisey yok. Bi muddet sonra sanirim insaallah sizin gibi bakabilirim. Simdi olay sicak oldugu icin sanirim...

İnstagram da yapıyorum onu ben ya of bian bibakiyorum kalp olmus hemen geri alsamda bildirim gidiyo tabi su dokunmatikler yuzunden hep valla en guzeli bazi kisilerin hesabina falan bakmamak

İnstagram da yapıyorum onu ben ya of bian bibakiyorum kalp olmus hemen geri alsamda bildirim gidiyo tabi su dokunmatikler yuzunden hep valla en guzeli bazi kisilerin hesabina falan bakmamak
Haklisiniz. Iste bende oyle bi bakayim dedim bakmaz olaydim. Cok kotu bi his yahu:KK17:

Simdi neler dusunuyordur Allah bilir

Hanımlar biliyorsunuz kınadan bir gün önce nişan attım. Hepiniz destek vermiştiniz.

Bi olay var ki bana kızar mısınız güler misiniz bilmiyorum. Çok moralim bozuk.İnşaallah öyle olmamıştır. Faceboookumu 1 yıldır kullanmıyorum. nişanı attıktan sonra tekrar açtım 1 haftadır açık. Ve öyle arama tusunu tıkladığımda eski nişanlımın ismini görünce merakımla tıkladım.Neler paylatığına baka baka eski gönderilerine gittim. Bugün yine aynı hadise tekrar yaşadım.İsmini gördüm tıkladım bakacağım derken bi baktım engellemiş beni:KK57:.

Eski gönderilerinden bişey mi begendim diye bakarken 25 nisan 2015de bi gönderisini beğenmişim.O tarihlerde facebookum kapalıydı.Ya ben yoksa yanlışlıkla beğendim de bildirim gitti buda böyle bişey mi yaptı acaba diye yiyorum kendimi. Toplasan 2 defa baktım engellemeye gerek bile duymadım umursuyormuş gibi olmamak adına. Arkadaşlar facebooku bilen birileri bana akıl versin lütfen parmaklarımı kapıya sıkıştırmışım gibi acı çekiyorum.

Eğer öyle beğenmişsem dokunmatik telefonda üzülüp yiyeceğim kendimi ya. Ne olur bi fikir verin:KK14:
Tüm duruşumu mahvetttim:KK43::KK43:

hemen engellersen bildirim gitmezz :KK73:

bak şimdi zeholcum,
bundan en fazla 60-70 yıl sonra ne sen ne eski nişanlın ne de facebookta neyi beğendiğinin hiç bir önemi kalmayacak.
boşver böyle ufak tefek şeyler için üzülmeye mi değer :KK49:
Puahaha, 60 yıl diyor ya, kız sen teselli mi veriyorsun, yoksa kalpten mi götüreceksin? :D
Allah iyiliğini versin :D

Back
X