Hanımlar biliyorsunuz kınadan bir gün önce nişan attım. Hepiniz destek vermiştiniz.
Bi olay var ki bana kızar mısınız güler misiniz bilmiyorum. Çok moralim bozuk.İnşaallah öyle olmamıştır. Faceboookumu 1 yıldır kullanmıyorum. nişanı attıktan sonra tekrar açtım 1 haftadır açık. Ve öyle arama tusunu tıkladığımda eski nişanlımın ismini görünce merakımla tıkladım.Neler paylatığına baka baka eski gönderilerine gittim. Bugün yine aynı hadise tekrar yaşadım.İsmini gördüm tıkladım bakacağım derken bi baktım engellemiş beni

.
Eski gönderilerinden bişey mi begendim diye bakarken 25 nisan 2015de bi gönderisini beğenmişim.O tarihlerde facebookum kapalıydı.Ya ben yoksa yanlışlıkla beğendim de bildirim gitti buda böyle bişey mi yaptı acaba diye yiyorum kendimi. Toplasan 2 defa baktım engellemeye gerek bile duymadım umursuyormuş gibi olmamak adına. Arkadaşlar facebooku bilen birileri bana akıl versin lütfen parmaklarımı kapıya sıkıştırmışım gibi acı çekiyorum.
Eğer öyle beğenmişsem dokunmatik telefonda üzülüp yiyeceğim kendimi ya. Ne olur bi fikir verin

Tüm duruşumu mahvetttim