evet benim derdim de şu: benim 2 kızım var. biri 4 yaşını3 ay geçti, biri de 4 ay sonra 3 olacak. eşim ve ben 1 bebek daha istiyoruz ama bir yandan da 3 çocuk fikri korkutuyor beni. büyük kızım çok istiyor annem bir erkek bebek doğurcak diyip duruyor ama küçüğüm istemiyor. bense yaz tatilinden sonra belki kıa doğru düşünebilirim diyorum. öğretmenim ve hamileliğim de çok kötü geçiyor. 9 ay kusuyorum maalesef. kanamalarım oluyor bebeklerim 37-3-4 gibi doğuyor. düşük kiloyla doğuyor falan. ama 1-2 neyse de 3 çocukla nasıl başediir hiç bilemiyorum. bu konuda deneyimli olanlar ya da bana düşüncelerini söyleyebilecekler nolur bir içimi rahatlatın. eşim de ilgilidir çocuklarına ama bazen de hiç ilgilenmez. birde kızlarım kreşe başladılar bu yıl rahat ettim. yeni bebek olsa tekrar anneler kayınvalideler bakacak ve evimin mahremiyeti gene bozulacak. ama allah korusun hergün tvde de neler görüyoruz çok çocuk daha bir güzel oluyor sanki. geçen burda bir arkadaş ablasını kaybettiklerini ve hayatın boş geldiğini artık evlerse de çocuklarının teyzesi olmayacağını falan söylemişti ve ben de etkilendim gerçekten. ne bileyim siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizle bana ışık verin ne olur...